Merhaba arkadaşlar bu 3 telefon arasında kalmış bulunmaktayım hepsinide istememin kendime gore sebepler var Nokiayı alırsam satması kolay olur diye düşünüyorum Biliyorum symbian artık öldü ama piyasadaki telefonlar elden ele daha çok döner. Htc ise cok sempatik bi telefon tipi felan cok hosuma gidiyo Samsung ise ozellık bakımından gayet iyi klavyeside var ama kamerası kotu bide tipini begenmiyorum.
Şimdi beklentilerine gore telefon seç diyeceksiniz ama açıkcası hepsıde benım bekletılerımı karşılıyo oyle cok buyuk sorun yok.
İlk Defa dogru duzgun bı telefon alıcam. Ve uzun sure kullanmayı dusunuyorum Butcem ise 650 Tl. Bakmadıgım telefon kalmadı videosunu izlemedigim telefon kalmadı. Kafam acayip karşık
Yardım ederseniz sevnrim.
vivaz pro veya i5510
htc tatooo bastırmatik ekran galiba.. kapasitfi değil yani..ekranı küçük ayrıca çözünürlükte düşük..320*240 gibi bişi.. samsung kapasitif ama ekran çözünülüğü düşük video kalitesi cok düşük çözünürlüğüde düşük... android olması güzel.. benim sana tavsiyem nokia.. ekran çözünürlüğü ve renk düzeyi yüksek.. multitouch özelliği var..kapasitif ekran..kısacası ekran özelliklri ile diğer iki modle fark atıyor.. symbiyanı kötülerler genlde ama cokca uygulaması vcardır..ayrıca abartıldığı kadar kötü değildir. s3 sistemiydi galiba..konusu vardı..harika oyunlar ve uygulamalar var.. imazlı hemde..para ödemeden yükelyip oynayabilirsin.. foto kalitesi cok iyi değil ama masa üstü yapacak kadar veya baskı alacak kadar kaliteli... sadece 8 mp olarak gösterince camur gibi gözüküyor..af yok..sanırım diğer iki modeldeede yok... 720p video kaydı var..çok çok öenmli bir artı.. kısacası nokia...
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
vivaz pro veya i5510
su vivazı gören duyan yokmu yav..bi alamdık .. vivazı göremedik vivaz pro cıktı karsımızıa..
quote:
Orijinalden alıntı: popeye85
quote:
vivaz pro veya i5510
su vivazı gören duyan yokmu yav..bi alamdık .. vivazı göremedik vivaz pro cıktı karsımızıa..
izmirde cok var :))
quote:
quote:
quote:
vivaz pro veya i5510
izmirde cok var :))
denizlide hç gormedm .d
quote:
Orijinalden alıntı: EgLé...*
quote:
quote:
quote:
vivaz pro veya i5510
htc tatooo bastırmatik ekran galiba.. kapasitfi değil yani..ekranı küçük ayrıca çözünürlükte düşük..320*240 gibi bişi.. samsung kapasitif ama ekran çözünülüğü düşük video kalitesi cok düşük çözünürlüğüde düşük... android olması güzel.. benim sana tavsiyem nokia.. ekran çözünürlüğü ve renk düzeyi yüksek.. multitouch özelliği var..kapasitif ekran..kısacası ekran özelliklri ile diğer iki modle fark atıyor.. symbiyanı kötülerler genlde ama cokca uygulaması vcardır..ayrıca abartıldığı kadar kötü değildir. s3 sistemiydi galiba..konusu vardı..harika oyunlar ve uygulamalar var.. imazlı hemde..para ödemeden yükelyip oynayabilirsin.. foto kalitesi cok iyi değil ama masa üstü yapacak kadar veya baskı alacak kadar kaliteli... sadece 8 mp olarak gösterince camur gibi gözüküyor..af yok..sanırım diğer iki modeldeede yok... 720p video kaydı var..çok çok öenmli bir artı.. kısacası nokia...
Valla arkadasım haklısın c6-01 guzel tercih olucak benım icin
Sony de alabılırım ama Ankarada satan yer yok vivaz felan netten almıcam magazadan alıcam.
quote:
Orijinalden alıntı: pazareko2
quote:
Valla arkadasım haklısın c6-01 guzel tercih olucak benım icin
Sony de alabılırım ama Ankarada satan yer yok vivaz felan netten almıcam magazadan alıcam.
vivazi bulursan cok iyi tercih olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme