Bildirim
c905 wifi sorunu-yardım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sen o telefonu sat :) -
arkadaşım yazılım yükle ya da wi fi açık görünüyor diyorsun rengi yeşil mi yoksa gri mi? yani bi yere bağlı kalırsan yeşil bağlı kalmazsan gri olur bununda önemi var gri kalsın derim ama yok yinede görünmesini
istemiyorum dersen yazılım yükle eğer yüklemeyi bilmiyorsan yardımcı olabilirm 1 yıldır c905 kullanıyorum :)) -
esas sorun o değil telin şarj 4 gün gidiyodu birden 1 gün gitmeye başladı. batarya şarj aleti değiştim başka telde şarj olmuş bataryayla denedim düzelmedi. yabancı formlarda wifi açık kalma sorunu falan yazıyodu ama sorun başka galiba. tel kapalıyken şarj 2 gün gidiyo :) var mı böyle bişey. yazılım da denedim olmadı. bu konu da yardımcı olabilirseniz sevinirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X