Şimdi Ara

Cabela's 4x4 Offroad Adventure III

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bu oyunu oynayan yok mu? Oyun eski biraz, haliyle grafikleri de öyle ama, bu konuda kötü de sayılmaz. Orta halli grafikleri var ve oldukça zevkli bir oyun. Konu ise, dağ bayır gezip, mahsur kalanları kurtarmak. Ayrıca avlanma gibi opsiyonlar da mevcut. Oyun boyunca kariyerimiz de ilerliyor. Yeni eşyalar, daha güçlü jipler vs...

Öyle ince detaylar var ki, benip tespit ettiklerim;

-Motoru çalıştırıp durdurma (TDU'daki gibi),
    -Tek tuşla 4 çeker sürüşten 2 çeker sürüşe geçme,
    -Benzin alma, motor yağını yenileme, motor bakımı yaptırma (tabi bunlar için para lazım, evet para da kazanıyoruz),
    -Araçtan inip FPS kamerayla dolaşma ve bu şekilde silahımız varsa avlanma,
    -Gece gündüz faktörü,
    -Araç göle yada bataklığa saplandığında, kısaca zorda kaldığında tamponun üzerindeki halatla aracı kurtarma
    -Araçların dinamik olarak deforme olması,

vs... Uzar gider arkadaşlar daha :) Oyunun sürüş dinamiklerinin de bir hayli gerçekçi olduğunu söyleyebilirim. Bu yüzden özellikle Offroad severleri tatmin edecektir diye düşünüyorum. Böyle bir oyun çıktığı dönemde neden ses getirmedi, anlamıyorum...

Bir kaç SS...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 28 Nisan 2007; 20:55:13 >

• bulsam alacak cabela ları, 1 i oynamıştım, çok manyaktı, gerçekten güzeldi, piyasaya lazım bu tip bi oyun, activision yapınca düşük bütçe ayırıyo bunlara
  • ben beğenmemiştim.
  • bende war bu oyun 2sene önce falan oynamaya çalısmıstım şimdi cd si nerde onuda bilmiyom 1-2 bölüm geçmiştim flan ama zor anlasılıyodu oyun biraz görevler flan
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapidsensei

bende war bu oyun 2sene önce falan oynamaya çalısmıstım şimdi cd si nerde onuda bilmiyom 1-2 bölüm geçmiştim flan ama zor anlasılıyodu oyun biraz görevler flan

Oyunun resmi sitesinde görev görev ne yapacağın haritada gösterilmiş. Bayağı da işe de yarıyor :)

http://www.funlabs.com/cora3/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.