Şimdi Ara

Caddy Combi 1.6 TDI ile ilgili bilgi paylaşımı (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
819
Cevap
4
Favori
199.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Raytheon

Arkadaşlar, bir şeyi merak ediyorum. Caddy Combiler, ruhsatta binek araç olarak yazıyorsa, hız sınırı 110 mu, yoksa ticariler gibi yine 85 mi ?

Bu arada Caddy'e acayip zam gelmiş. Aralık 2010'da Caddy Comfortline 41000 lira civarındaydı. 7 ayda 5600 lira zam gelmiş. Tek kelime ile ayıptır. 42500 liraya Doblo 2.0 Multijet 135 HP Premio alırım keyfime bakarım.

hız sınırı ticari ile aynı malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

Arkadaşlar, bir şeyi merak ediyorum. Caddy Combiler, ruhsatta binek araç olarak yazıyorsa, hız sınırı 110 mu, yoksa ticariler gibi yine 85 mi ?

Bu arada Caddy'e acayip zam gelmiş. Aralık 2010'da Caddy Comfortline 41000 lira civarındaydı. 7 ayda 5600 lira zam gelmiş. Tek kelime ile ayıptır. 42500 liraya Doblo 2.0 Multijet 135 HP Premio alırım keyfime bakarım.

aralık 2010 aldım ben evet anahtar teslim 41,300 oldu benim, yalnız ayıp biraz euro ya ait sadece doğuşa değil.
  • Mfi datalarinda yer alan ortalama yakit tuketimi seyahat suresi gibi bilgileri nasil sifirlayabiliriz bir turlu bulamadin :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfiens

Mfi datalarinda yer alan ortalama yakit tuketimi seyahat suresi gibi bilgileri nasil sifirlayabiliriz bir turlu bulamadin :((

sıfırlamak istediğiniz menüye gelip direksyonun sağındaki ok(Okey) tuşuna 4-5 saniye süreyle basarsanız sıfırlanır...

Caddy Combi 1.6 TDI ile ilgili bilgi paylaşımı
  • yeni caddylerde sadece park sensörü koymuşlar yazık... Sınıfın en kötü araçlarından Reno kango da bile arkada bağımsız süspansyon var artık...

Caddy Combi 1.6 TDI ile ilgili bilgi paylaşımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan Artun -- 24 Ağustos 2011; 23:33:08 >
  • Aynı gürültü bazen bende de yapıyor ve dikkat ettim o gürültü varken yağ kokusu da geliyor!!!

Kontağı açıp ışıkların sönmesini beklemeden aracı çalıştırır ve 30sn beklemeden hemen harekete geçersem (soğuk motorla) hem bu sesi yapıyor hemde rolanti devri 1.000 rpm de kalıyor ne zaman stop edip normal çalıştırırsam o zaman düzeliyor. Sinir bozucu ama bende hep bu şekilde düzeldi servise gidince bunu özellikle soracağım.
  • cam sorunu bende de var. sağ cam yapıyor bu hadsizliği bazen.:)
  • Arkadaşlar sağ arka sürgülü kapıdan tıkırtılı bir ses geliyor (bozuk yollarda daha çok olmak üzere)

Aynı sorunu yaşayanlar var mı? Servise 6 aylık bakıma gidince yaptırılır diyorum ama yine de benzer sorunları yaşayanlar var mı sormak istedim. Yada nasıl bir çözüm bulunabiliyor buna?

Onun dışında çok memnunum 3500 km yi geçti bir sıkıntı yok gibi, biraz fazla şehir içi + klimalı kullanımdan dolayı yakıt tüketimi 6.6-6.7 civarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

Arkadaşlar sağ arka sürgülü kapıdan tıkırtılı bir ses geliyor (bozuk yollarda daha çok olmak üzere)

Aynı sorunu yaşayanlar var mı? Servise 6 aylık bakıma gidince yaptırılır diyorum ama yine de benzer sorunları yaşayanlar var mı sormak istedim. Yada nasıl bir çözüm bulunabiliyor buna?

Onun dışında çok memnunum 3500 km yi geçti bir sıkıntı yok gibi, biraz fazla şehir içi + klimalı kullanımdan dolayı yakıt tüketimi 6.6-6.7 civarında.

sağ kapıda küllük var.. ordan geliyor olabilir..
  • Hala alacağım diye bekliyorum Caddyi. Hoş Polo'yuda satamadık ama
  • arkadaşlar merhaba 2012 caddy düşünüyoruzda bugün vw servisinde bi çalışan birisiyle tesadüfen karşılaştık kendisinde 2009 model 1.9tdi caddy vardı.. diyor 1.6 tdi caddyler kalkışta biraz zorlanıyormuş ? 1.6tdi motor o kasayı biraz zor kaldırıyor felan dedi

bu konudaki görüşlerinizi alabilirmiyim acilen
  • Tabi o arkadaşa sormak lazım 1.6 nın 0-100 hızlanması , hantal olduğu içinmi 1.9 dan daha iyi?

Böyle şehir efsanelerine inanmamak lazım. Veriler ortada.1,6 1.9dan daha seri... Teknoloji farkı var çünkü.. Bir arkadaş da sırf bu yüzden(1.6 motor diye) 1.6 daha seri olmasına rağmen gidip 1,9 almışdı... hayatınızın hatasını yaparsınız benden söylemesi... Toyota corolla otomatiği olan bir arkadaşım benim aracı test etti .Adam indiğinde mercedesten inmiş gibiydi:) yani, hayran kaldı... o sessizlik tarif edilecek bişey değil. Yeni kasa caddy'den şaşmayın şaşırmayın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan Artun -- 23 Eylül 2011; 18:22:55 >

• çok saolun verdiğiniz bilgiler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocapitol

quote:

Arkadaşlar sağ arka sürgülü kapıdan tıkırtılı bir ses geliyor (bozuk yollarda daha çok olmak üzere)

Pek sanmıyorum, küllükten geliyor gibi değil.

Hatta kapı kapandığında denk gelen 2 yer var kapının tam oturduğu altta ve üstte, oynar ve esnek bir malzemeden (adı nedir tam bilmiyorum ama altta ve üstte yuvarlak iki şey, kapının tutulduğu.

Sanki ses oradan geliyor gibi. Bir de sol arka kapıda bir sıkıntı yok dediğim gibi. Acaba neden olabilir ki? Sorun bir tek bizimkinde mi acaba? Gerçi servise gidince bakarlar ama geçenlerde yolda biri de kapı ses yapıyor mu diye sorunca, acaba genel bir sorun mu diye merak etmedim desem yalan olur.

• Herkese günaydınlar ve iyi haftalar bizim caddy lerde Türkçe menüye
    dönebiliyormu acaba?
  • Bende İstanbul şehir içinde Doblo kullanıcısıyım,bir depo ortalama durkaklarla 835-870 km arası gidiyor,sanırım sizin araçta sorun var..Teknolojik olarak aynı özellikte yeni nesil 1.6 dizel motorlar,tamamıyle kullanıcıyla alakalı yakıt değerleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ringcep -- 3 Ekim 2011; 13:39:48 >
  • Arkadaşlar aracımın silgi suyu btti normal su koysam bir şey olurmu bide silgi suyu biten varmı???
  • Arkadaşlar merhaba,

Yakın bir arkadaşımın babası yeni caddy den aldı. Geçenlerde caddy ile gezelim dedik, bende arabayı incelemek istiyordum zaten.

Arka kapılardan inanılmaz bir şekilde ses geliyor, tıkırtı gibi... Sanki kapı tam kapanmamış, çarpıp duruyor gibi...

Forumda yeni caddy sahibi olan varsa, bu sorunu yaşıyorlar mı? Yoksa bizdekine özel bir durum mudur?

Saygılar...
  • aynı sorun (kapılardan gelen tıkıtılar) bende de vardı.. servise götürdüm. eleman kapalı kapıyı şöyle bi bastırdı ve bu mu abi gelen ses dedi.. evet dedim tam olarak işte o ses.. kapının yağlanması gerekiyor dedi.. kapıyı yağladılar.. tıkırtılar bitti :).. fıs fıs yağlayıcılar var.. onlardan alıp kapı raylarını ve diğer mekanizmalarını da sizde yağlayabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocapitol

quote:

03,01,2011 de arabamı aıldım 10000km de yaptım .
    1-arka açılır camdan su alıyor (şiddetli yamurlarda ve tazzikli su ile yıkatırken)
    2-motorda yag kapağının yanındaki bujilere (4 adet onlar 2sine yaklaşik 500km bir yarım bardak kadar yağ doluyor.servis bilemedi komple açacağız dedi ne yapacağımı bilmiyorum)
    3- şöför koltuğu 1 ay sonra gıcırdamaya başladı.
    4- aldığımdan beri ön sağ gögüsten cıtırtı geliyor ama cd nin sesini açınca duyulmuyor
    5- son 2 aydır arka kayar kapılardan ses geliyor hemde sıcak asvltta özellikle frene dokununca kötü yolu söylemiyorum.
    6-arka açılır camdan yine ses geliyor
    7-ve ben 22 senelik öğretmenim ilk cıktığından beri bu arabayı hayal edip anca 2005 model opelimi satıp 3 senede kredi cekip aldığım bu arabada bu sorunları görünce şok oldum ve kahroldum.

bunların dışında çok memnunumbenim sorunları yaşayan varmı .hepsini birden yaşayacağınızı tahmin etmiyorum amabir veya birkaçını yaşayan varsa paylaşım ,teselli ve çözüm önerileri getirelim
    SAYGILAR

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.