Şimdi Ara

Caddy Combi 1.6 TDI ile ilgili bilgi paylaşımı (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
4
Favori
199.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turk922

quote:

Orijinalden alıntı: Rocapitol

quote:

Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

Arkadaşlar sağ arka sürgülü kapıdan tıkırtılı bir ses geliyor (bozuk yollarda daha çok olmak üzere)

Aynı sorunu yaşayanlar var mı? Servise 6 aylık bakıma gidince yaptırılır diyorum ama yine de benzer sorunları yaşayanlar var mı sormak istedim. Yada nasıl bir çözüm bulunabiliyor buna?

Onun dışında çok memnunum 3500 km yi geçti bir sıkıntı yok gibi, biraz fazla şehir içi + klimalı kullanımdan dolayı yakıt tüketimi 6.6-6.7 civarında.

sağ kapıda küllük var.. ordan geliyor olabilir..

03,01,2011 de arabamı aıldım 10000km de yaptım .
    1-arka açılır camdan su alıyor (şiddetli yamurlarda ve tazzikli su ile yıkatırken)
    2-motorda yag kapağının yanındaki bujilere (4 adet onlar 2sine yaklaşik 500km bir yarım bardak kadar yağ doluyor.servis bilemedi komple açacağız dedi ne yapacağımı bilmiyorum)
    3- şöför koltuğu 1 ay sonra gıcırdamaya başladı.
    4- aldığımdan beri ön sağ gögüsten cıtırtı geliyor ama cd nin sesini açınca duyulmuyor
    5- son 2 aydır arka kayar kapılardan ses geliyor hemde sıcak asvltta özellikle frene dokununca kötü yolu söylemiyorum.
    6-arka açılır camdan yine ses geliyor
    7-ve ben 22 senelik öğretmenim ilk cıktığından beri bu arabayı hayal edip anca 2005 model opelimi satıp 3 senede kredi cekip aldığım bu arabada bu sorunları görünce şok oldum ve kahroldum.

bunların dışında çok memnunumbenim sorunları yaşayan varmı .hepsini birden yaşayacağınızı tahmin etmiyorum amabir veya birkaçını yaşayan varsa paylaşım ,teselli ve çözüm önerileri getirelim
    SAYGILAR

selam,

2011 model caddy comfortline sahibiyim.

1-Benim araba arka camdan hiç su almadı. (Yıkama ve şiddetli yağmurlarda da)
    2-Motorda da bir sorun yağ sızdırma durumu falan da yok
    3-Şöför koltuğunda gıcırdama yok (kilom 85)
    4-Benim arabanında ön göğüsten ses geliyor.. Ayrıca göstergeleri koruyan şeffaf plastikten de geliyor elimle tutunca geçiyor.
    Birde sıcaklık farkında çıtırtı sesleri artıyor. mesela bugün hava soğuktu. çıtırtılar arttı.
    5-Arka kayar kapılardan gelen sesler bende de vardı.. Yağlayınca ses kesildi. Fıs Fıs yağlayıcılar var onlardan al kullan.
    6-Arka açılır camda ses yok..

benim ekstra bir sorunum var, araba kasiste veya bozuk yolda aşırı çıtırtı yapıyor. sert plastikten mütevellit olsa gerek.

• benim ençok kafamı kurcalayan bujilerdeki yağ. komple sökecez ,anca anlarız ozaman dediler.sökecekler vida falan artıracaklar korkudan bidaha servise de gitmedim
    birde park sensörü taktıracağım ama servisteki alet 250tl. aynısı dışarıda 55tl. ama dışarıda taktırırsan garantiden çıkar diyopr servis.buda saçma aynı malzemeye 200tl fazla vermek
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar sağ arka sürgülü kapıdan tıkırtılı bir ses geliyor (bozuk yollarda daha çok olmak üzere)

Aynı sorunu yaşayanlar var mı? Servise 6 aylık bakıma gidince yaptırılır diyorum ama yine de benzer sorunları yaşayanlar var mı sormak istedim. Yada nasıl bir çözüm bulunabiliyor buna?

Onun dışında çok memnunum 3500 km yi geçti bir sıkıntı yok gibi, biraz fazla şehir içi + klimalı kullanımdan dolayı yakıt tüketimi 6.6-6.7 civarında.

1-arka açılır camdan su alıyor (şiddetli yamurlarda ve tazzikli su ile yıkatırken)
    2-motorda yag kapağının yanındaki bujilere (4 adet onlar 2sine yaklaşik 500km bir yarım bardak kadar yağ doluyor.servis bilemedi komple açacağız dedi ne yapacağımı bilmiyorum)
    4- aldığımdan beri ön sağ gögüsten cıtırtı geliyor ama cd nin sesini açınca duyulmuyor
    5- son 2 aydır arka kayar kapılardan ses geliyor hemde sıcak asvltta özellikle frene dokununca kötü yolu söylemiyorum.
    7-ve ben 22 senelik öğretmenim ilk cıktığından beri bu arabayı hayal edip anca 2005 model opelimi satıp 3 senede kredi cekip aldığım bu arabada bu sorunları görünce şok oldum ve kahroldum.

bunların dışında çok memnunumbenim sorunları yaşayan varmı .hepsini birden yaşayacağınızı tahmin etmiyorum amabir veya birkaçını yaşayan varsa paylaşım ,teselli ve çözüm önerileri getirelim
    SAYGILAR

iyi aksamlar arkadasım zamanında bu sorunları ilk yazanlardanım eski sayfalarda var hatırlarmısın bilmiyorum ama inan o madde madde yazdıgın butun sorunların aynısı bizim aracta mevcut sansmıdır nedir arac comfort gumus manuel ve suanda o solediğin motor bloklarının sofor tarafına dogru olan kısımda enjektorlerden mazot kacırdıgını farkettik servise goturdum yaptık dediler temizlediler sonra 15.000 bakıma gittim 2 hafta sonra yine aynı problemin devam ettiğini gordum serviste tekrar yaptık dediler bir daha olursa resim cekip bildircez dediler sorun devam ediyor 4 silindirin 2 sinin dibi mazot doluyor cozemediler haleda su yazdıklarını gorunce bazı arkadasların utanması gerek diye dusunuyorum
    yeni caddy comfort yasadıgımız sıkıntılar diye bir konu acmıstım zamanında o zaman vw marka fanatikleri aracı ove ove bitiremiyolardı ve o gunden beri caddy forumuna hiç bir sıkıntıyı yazmadım yazma sebebimde motorundaki problemin aynısını yasadıgım için ben yazsaydım kotu olurdum marka fanatiklerinin gozunde
    benim derdim 42.000 tl verdiğim sıfır aracta bu sorunları yasayıp servisin bu sorunları cozememesi haftaya servise bırakıcam yine aracı bakalım ne olucak madde madde yazdıgın hiç bir sorunu cozume kavustarabilmis değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: rapcep6161

quote:

quote:

quote:

SAYGILAR

iyi aksamlar arkadasım zamanında bu sorunları ilk yazanlardanım eski sayfalarda var hatırlarmısın bilmiyorum ama inan o madde madde yazdıgın butun sorunların aynısı bizim aracta mevcut sansmıdır nedir arac comfort gumus manuel ve suanda o solediğin motor bloklarının sofor tarafına dogru olan kısımda enjektorlerden mazot kacırdıgını farkettik servise goturdum yaptık dediler temizlediler sonra 15.000 bakıma gittim 2 hafta sonra yine aynı problemin devam ettiğini gordum serviste tekrar yaptık dediler bir daha olursa resim cekip bildircez dediler sorun devam ediyor 4 silindirin 2 sinin dibi mazot doluyor cozemediler haleda su yazdıklarını gorunce bazı arkadasların utanması gerek diye dusunuyorum
    yeni caddy comfort yasadıgımız sıkıntılar diye bir konu acmıstım zamanında o zaman vw marka fanatikleri aracı ove ove bitiremiyolardı ve o gunden beri caddy forumuna hiç bir sıkıntıyı yazmadım yazma sebebimde motorundaki problemin aynısını yasadıgım için ben yazsaydım kotu olurdum marka fanatiklerinin gozunde
    benim derdim 42.000 tl verdiğim sıfır aracta bu sorunları yasayıp servisin bu sorunları cozememesi haftaya servise bırakıcam yine aracı bakalım ne olucak madde madde yazdıgın hiç bir sorunu cozume kavustarabilmis değilim

cevap için saol wv severim yıllardır belki fanatikte sayılırım fakat varsa bi sorun onuda açıkca söylerim bence doğrusuda bu yazdığınız mj ları okumuştum ve camdan su almasınıda sizin mj dan sonra farketmiştim. ve sizi taktir etmiştim . bende sevise bırakacağım aracı 10-15 gün sonra şu an araç lazımda ondan.ama rica ediyorum. birbirimizi haberdar edeli benim msn: isiten@hotmail.com buradanda yazışırız belki başkalarının söyleyeceklerinide dile getiririz .saygılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SAYGILAR

cevap için saol wv severim yıllardır belki fanatikte sayılırım fakat varsa bi sorun onuda açıkca söylerim bence doğrusuda bu yazdığınız mj ları okumuştum ve camdan su almasınıda sizin mj dan sonra farketmiştim. ve sizi taktir etmiştim . bende sevise bırakacağım aracı 10-15 gün sonra şu an araç lazımda ondan.ama rica ediyorum. birbirimizi haberdar edeli benim msn: isiten@hotmail.com buradanda yazışırız belki başkalarının söyleyeceklerinide dile getiririz .saygılar

istanbuldamısın bilmiyorum ama ilk arac sıfırken 15 gun sonra sol arka kapı kilidi bozulunca vw metal e goturdum değistiler parcayı ama kapı içindeki kaplamanın tırnaklarını kırmıslar cok sonradan avek servisine gidince oğrendim aracı aldığımızdan beri surekli servise gittim ısrarla avek servisine getirdim kalitelidir diye ama cokta kaliteli olmadıgını anladım servisin surekli arka bagajdan bozuk yollarda ses gelmesi camdan su alma yasadım camı değistiler 20 gun once baslayan sofor ve yolcu koltugundan gıcırdama sesi motor uzerinde enjektorlerden mazot kacırması ve haleda yapamamaları vs vs bunlar insanı canını gercekten cok sıkıyor heves ederek bir arac alıyorsun ve iyi cıkmıyor ilk zamanlar foruma sorunlarını yazan yoktu diyodum bi benmi talihsizim butun sorunlar bende ama vw forumlarını yazmasamda surekli takip ediyorum sorun yasayan cok arkadas var yogun trafikte e5 te yeni caddy olan birisine memnunmusun aracından diye sordum iyi arac ama bazı sorunları var cok ses var aracta dedi ya kronik bir sorun yada uretimde bi kalitesizlik var bu hafta bayide aracı satmayı dusunuyodum captiva jeep dusunuyodum caddy den kurtulmak için ama bugun gelen otv zammı butun hayallerimi yıktı neyse 1 yıl daha garantisi var aracın garantisi bitmeye yakın satıp baska arac almayı dusunuyorum

• hiç sorma ,tamamen katılıyorum söylediklerine ben balıkesirde öğretmenim benim3 arkadaşım peş peşe araçları aldık bende onlamıyorum onlarda sorun yok su alla ve yağ kaçağı gibi bende bu konularda hassasım şans işte .birde benim burada tek servis şansım var bakarız getirin dediler daha götürmedim araba lazım olduğundan sanırım haftaya götüreceğim. yaaaaa sinir oldum arabamıda seviyorum ama ne yapacam bilmiyorum umarım düzelirde keyifle bineriz .10-15 sene hayal et, 25 m. kredi çek al bide sattığım kalos arabamdan hiç şikayetim olmasın sonra bunda böyle sıkıntı yaşa sinir olunacak durum umarım düzelir
  • 55000 tl olacak demiştim 55000 tl yide geçti hayırlı uğurlu olsun caddy severlere
    artık kim bu parayı veripte alacaksa 1 mayısta 46500 almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersev70

55000 tl olacak demiştim 55000 tl yide geçti hayırlı uğurlu olsun caddy severlere
    artık kim bu parayı veripte alacaksa 1 mayısta 46500 almıştım

otv zammıdan dolayı butun araclarda fiyat artısı meydana geldi bi gercek varki caddy 55 bin tl etmez ticari aracın değeri max 42 44 bin tl olmalı diye dusunuyorum
  • Selam arkadaşlar. kış lastiği konusunda ne düşünüyorsunuz. gerek var mı? fazla kullanmıyorum aracı. o yüzden gerek duymuyorum. Ama üzerindeki lastikleri kışın da kullanırsak ömrü kısa mı olur?
  • Merhaba,
    27 temmuzda 2011 model caddy trendline satın aldım. Yaklaşık 3 ayda km si 12.000. ve sorun sizdekiyle aynı motorun üzerinde yağ birikmesini ben de gördüm ve servise götürdüğümde keçelerden ve contalardan olduğunu söylediler ve bugün değiştirdiler. Fakat contaların gelmesini 1 hafta kadar beklemiştim çünkü Türkiyede olmadığını Almanyadan isteyeceklerini belirtmişlerdi.
    Genel olarak bakmak gerekirse araba biraz da şans işi, iyi çıkar kötü çıkar...
    Bu tarz arabaların MPV lerin hemen hepsini kullandım diğerlerinde de daha fazla sorun çıkıyor :( mühim olan düzeltilebilmesi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibia191919

Merhaba,
    27 temmuzda 2011 model caddy trendline satın aldım. Yaklaşık 3 ayda km si 12.000. ve sorun sizdekiyle aynı motorun üzerinde yağ birikmesini ben de gördüm ve servise götürdüğümde keçelerden ve contalardan olduğunu söylediler ve bugün değiştirdiler. Fakat contaların gelmesini 1 hafta kadar beklemiştim çünkü Türkiyede olmadığını Almanyadan isteyeceklerini belirtmişlerdi.
    Bu tarz arabaların MPV lerin hemen hepsini kullandım diğerlerinde de daha fazla sorun çıkıyor :( mühim olan düzeltilebilmesi....

selam sizdede aynı sorunun olduğunu yazmışsınız conta ve keceler geldimi sonuç nedir ömerak ettim. sonoç alınca bizimle paylaşırmısınız.birde hangi şehirde ve hangi servise götürdünüz acaba .saygılar

• quote:

quote:

Merhaba,

selam sizdede aynı sorunun olduğunu yazmışsınız conta ve keceler geldimi sonuç nedir ömerak ettim. sonoç alınca bizimle paylaşırmısınız.birde hangi şehirde ve hangi servise götürdünüz acaba .saygılar

sorun şimdilik düzeldi, yağ kaçırma gibi bir sorun kalmadı ama daha yaklaşık bir hafta oldu . belki düzeldi demek için erken olabilir.
    Servis olarak da çorlu çalışkan a götürmüştüm aracı. Serviste bildirdiğim diğer şikayetler ise düzelmedi. Torpido ile ön cam arasından gelen tıkırtı sesi arka sağ kapıdan gelen tıkırtı sesleri.
    Bir de servisten geldikten sonra ortaya çıkan sürücü koltuğu gıcırtı sesi...daha 3 aylık arabada bu kadar sesin gelmesi hoş değil tabii ki.. artık 15 bin bakımında tekrar göstereceğiz servise... :(

• Arkadaslar arka kapilardan gelen ses kilitlerden geliyor eger kapilari kilitlerseniz kesiliyor servise en kisa zamanda gidip sikayetimi belirtecem bende
  • quote:

quote:

Merhaba,

KUSURA BAKMA BELKİ ÇOK SORUYOM AMA, SİZİN YAĞ BİRİKMESİ TAM OLARAK NERDE OLUYOR.BENİM YAĞ KAPAĞININ YANINDAKİ 4 ADET BUJİDEN İLK İKİSİNDE BİRİKME OLUYOR .KECE VE JONTA DEMİŞSİN NERENİN KECE VE CONTASI BİRŞEY SÖYLEDİLERMİ. KAYAR KAPIDAKİ SES İLK ÖNCE KİLİTLEYİNCE GEÇİYORDU ŞİMDİ SAĞDAN SOLDAN MAŞALLAH TAKIR TUKUR SES GELİYOR.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

KUSURA BAKMA BELKİ ÇOK SORUYOM AMA, SİZİN YAĞ BİRİKMESİ TAM OLARAK NERDE OLUYOR.BENİM YAĞ KAPAĞININ YANINDAKİ 4 ADET BUJİDEN İLK İKİSİNDE BİRİKME OLUYOR .KECE VE JONTA DEMİŞSİN NERENİN KECE VE CONTASI BİRŞEY SÖYLEDİLERMİ. KAYAR KAPIDAKİ SES İLK ÖNCE KİLİTLEYİNCE GEÇİYORDU ŞİMDİ SAĞDAN SOLDAN MAŞALLAH TAKIR TUKUR SES GELİYOR.

Merhaba,
    yağ birikmesi yağ kapağının yanındaki 4 bujinin oraya doluyordu, yaklaşık her biri 5ml civarında idi.
    Dün kontrol ettiğimde ise tekrar aynı problemin olduğunu farkettim. Daha dikkatli baktıpğımda orada olan şeyim mazot olduğunu anladım, ustaya sorduğumda ise depoya geri dönüş mazot borularından o ringlerin değiştikten sonra problemin kalmayacağını söyledi.
    15 000 de servise gittiğimde tekrar problemi göstereceğim.
    Gelen tıkırtı sesleri ise hala devam etmekte özellikle engebeli yollarda :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba,
    yağ birikmesi yağ kapağının yanındaki 4 bujinin oraya doluyordu, yaklaşık her biri 5ml civarında idi.
    Dün kontrol ettiğimde ise tekrar aynı problemin olduğunu farkettim. Daha dikkatli baktıpğımda orada olan şeyim mazot olduğunu anladım, ustaya sorduğumda ise depoya geri dönüş mazot borularından o ringlerin değiştikten sonra problemin kalmayacağını söyledi.
    15 000 de servise gittiğimde tekrar problemi göstereceğim.
    Gelen tıkırtı sesleri ise hala devam etmekte özellikle engebeli yollarda :(

servise gittim geri donus borularını sıktık dediler 1 hafta sonra 15.000 bakıma getirdim baktımki sorun devam ediyor sonrasında yine yaptık dediler 1.000 km sonra kontrol için gelin dediler 300 km gecti aynı sorun meydana geldi silindir ustune mazot birikiyordu hemen servisi arayıp randevu aldım sonunda silindir kapagını degıstiler kapak degıstıkten sonra 1.500 km yakın yol yaptım suanda bi sorun yok umarım olmaz ses sikayeti için cok gttim servise yapamadılar yapıcaklarınıda hiç sanmıyorum

• arkadaşlar ses sorunu tam olarak nerelerden yoğun duyuyorsunuz, bende sol kapı ve emniyet kemerinin oralardan ses vardı servis ben sadece biraz ses şikayetim var dedim hemen hallettiler(cam sorunu için gitmiştim camı komple değiştireceğiz dediler iki gün serviste kalmıştı).antalyada doğal gaz işi bizim mahallede başladı bu yüzden aynı o sesler yeniden hortladı, 15000 için gittiğimde(şu an 11800) tekrar syleyeceğim ama ses bir var bir yok ama cam sorunu ve camın ses sorunu tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayguns -- 8 Kasım 2011; 23:16:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayguns

arkadaşlar ses sorunu tam olarak nerelerden yoğun duyuyorsunuz, bende sol kapı ve emniyet kemerinin oralardan ses vardı servis ben sadece biraz ses şikayetim var dedim hemen hallettiler(cam sorunu için gitmiştim camı komple değiştireceğiz dediler iki gün serviste kalmıştı).antalyada doğal gaz işi bizim mahallede başladı bu yüzden aynı o sesler yeniden hortladı, 15000 için gittiğimde(şu an 11800) tekrar syleyeceğim ama ses bir var bir yok ama cam sorunu ve camın ses sorunu tamam.

surucu ve yolcu koltugu arka bagaj kapagi sag on sag arka kapi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi_krdim429 -- 9 Kasım 2011; 9:52:34 >
  • Sol pencere mekanizmasından cam tam kapalı değilken ses geliyor... Gösterge plastiklerinden ses geliyor eğer elimle bastırırsam ses kesiliyor.. Zaman zaman koltuklardan ses geliyor bir ara yoğun geliyordu sonradan kesildi..sağ arka kapı kilidinden ses geliyor eğer kapatma kolunu tutarsak ses kesiliyor...

Bu şikayetler arabadan soğumama sebep olmuyor... Her arabadan ses gelir önemli olan sorunu bulup çözdürmek... Sorun çözdürmek de bir beceridir... 100 defa servise gidersin işini yaptırtamazsın 3 defa gidersin sorunun çözülür... eğer fırsatım olursa seslerle ilgili servise gideceğim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sayguns

arkadaşlar ses sorunu tam olarak nerelerden yoğun duyuyorsunuz, bende sol kapı ve emniyet kemerinin oralardan ses vardı servis ben sadece biraz ses şikayetim var dedim hemen hallettiler(cam sorunu için gitmiştim camı komple değiştireceğiz dediler iki gün serviste kalmıştı).antalyada doğal gaz işi bizim mahallede başladı bu yüzden aynı o sesler yeniden hortladı, 15000 için gittiğimde(şu an 11800) tekrar syleyeceğim ama ses bir var bir yok ama cam sorunu ve camın ses sorunu tamam.

surucu ve yolcu koltugu arka bagaj kapagi sag on sag arka kapi

pardon yanlışlıkla bende sol yazmışım benimde ön sağ kapı bugün akşam da son dakka gölü gibi sol arka kayar kapı ciddi ses yaptı.kapı ayarı falan diyorlar herhalde ondan dır ya, sonuçta binek araba değil bunlar.
    o değilde benim canımı sıkan şey şu, servis "abi adam sonuçta bunu avrupa standardı yolları bilerek yapıyor,ama bizim yollar öyle değilki" lafını ediyorya iflit oluyorum.bizim servis bu lafı etti ama yaptıkları birkaç gözden ve elden geçirme ile mayıs ayından beri ses şikayetim yoktu 15-20 gün öncesine kadar

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.