Şimdi Ara

Caddy Combi 1.6 TDI ile ilgili bilgi paylaşımı (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
819
Cevap
4
Favori
200.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sayguns

arkadaşlar benim muayene zamanı gelmek üzere, ne yapıyorlar ilk muayenesi olcak nelere bakıyorlar yoksa tamam geç mi diyorlar.bir de masrafı ne randevu mu alacağız, ilk muayeneyi yaptıran olmuştur herhalde.

Arkadaşım dün muayeneye girdim.
    Tutar 135.70 Tl.Randevu almanda fayda var gerçi ile göre değişir.Egsoz muayenesini başka yerde yapıyorlar.İstanbulda 15 tl imiş,burada 30tl.başkada bir şey yok benim bildiğim.
    Birde lütfen dikkat edin benim başıma geldi malesef;aracım böğürtlen siyahı renginde fakat ruhsatta burdaki memur siyah(metalik )yazmıştı,uyardığımda ara renkleri yazamadıklarını söylemişti.Dün muayenede eleman ruhsata bakıyor arabaya bakıyor bu araba siyah değil muayene olamasın diyor izah ediyorum anlamıyor gerçi adamda haklı araba mor çünkü dövüş kavga geçirdik ama birde bana sorun.diyeceğim o ki bu tür sıkıntılar olabiliyo.Birde merak ediyorum böğürtlen siyahı aracı olan arkadaşlar varsa rica etsem ruhsatta araç renginde ne yazıyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: MYTHDIVER

quote:

arkadaşlar benim muayene zamanı gelmek üzere, ne yapıyorlar ilk muayenesi olcak nelere bakıyorlar yoksa tamam geç mi diyorlar.bir de masrafı ne randevu mu alacağız, ilk muayeneyi yaptıran olmuştur herhalde.

Tutar 135.70 Tl.Randevu almanda fayda var gerçi ile göre değişir.Egsoz muayenesini başka yerde yapıyorlar.İstanbulda 15 tl imiş,burada 30tl.başkada bir şey yok benim bildiğim.
    Birde lütfen dikkat edin benim başıma geldi malesef;aracım böğürtlen siyahı renginde fakat ruhsatta burdaki memur siyah(metalik )yazmıştı,uyardığımda ara renkleri yazamadıklarını söylemişti.Dün muayenede eleman ruhsata bakıyor arabaya bakıyor bu araba siyah değil muayene olamasın diyor izah ediyorum anlamıyor gerçi adamda haklı araba mor çünkü dövüş kavga geçirdik ama birde bana sorun.diyeceğim o ki bu tür sıkıntılar olabiliyo.Birde merak ediyorum böğürtlen siyahı aracı olan arkadaşlar varsa rica etsem ruhsatta araç renginde ne yazıyor acaba?

ne kadar son teknoloji kullanırlarsa kullansınlar(bilgisayar o bu şu) motomot kafa memurlarla bu sorunlardan kurtulmak imkansız.
    bende renk sorunu olmaz yani ana gövde, ancak camlardan çekiniyorum benim araç comfortline olduğu için camlar renkli.
    senin araç sanırım trend.

• Merhaba arkadaşlar, 4,5 senedir kullandığım 2007 model caddy'imi sattım 2 gün önce polis bi arkadaşa
    elimde 4 adet orjinal sac jantlı kışlık lastiklerim kaldı. "Mİchelin Alpin A3" 5 ay kullanılmış kış sezonunda kullanılmış
    henüz sıfır sayılabilecek lastikleri satacam, jantlarla birlikte satacam geçen sene kış sezonunda 600 liraya almıştım 4 tanesini,
    şimdi jantlarla birlikte 800 liraya verecem hepsini, kışlık lastik almayı düşünenler benimle irtibata geçebilirler,
    Lastiğin mükemmel performansı Var frenlemesi ve kalkışlardaki patinajı yok denecek kadar az, tutunması çok güzel zaten aldığınıza pişman olmayacaksınız. düşünenler bana 0539 554 93 81 numaralı hattan ulaşabilirler.
  • quote:

quote:

quote:

ne kadar son teknoloji kullanırlarsa kullansınlar(bilgisayar o bu şu) motomot kafa memurlarla bu sorunlardan kurtulmak imkansız.
    bende renk sorunu olmaz yani ana gövde, ancak camlardan çekiniyorum benim araç comfortline olduğu için camlar renkli.
    senin araç sanırım trend.

BENİM ARACIMDA COMFORTLİNE CAMLARDAN SIKINTI ÇIKMIYOR.

• servisten aldım aracımı nihayet 4 gün kaldı.
    1- koltuk gıcırdaması:............bizde gıcırdamadı dediler bu yüzden ellememişler
    2-motora yağ yada mazot birikmesi................. sizlerden aldığım dönütleri ilettim inanmadılar ama sonunda benimde silindir kapağını değiştirmişler
    3- kapılardaki gıcırtı .......................haklarını yemeğim iki kayar kapıdaki gızırtı ve tıkırtıyı kesmişler
    lastik havaları antifiriz yıkama ,,hepsi bedava

anladığım kadarıyla aynı sorunu yaşayanlar yağ veya mazot birikmesi silindir kapağını değiştirecek.100km. oldu şu anda bişey yok saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: turk922

servisten aldım aracımı nihayet 4 gün kaldı.
    1- koltuk gıcırdaması:............bizde gıcırdamadı dediler bu yüzden ellememişler
    2-motora yağ yada mazot birikmesi................. sizlerden aldığım dönütleri ilettim inanmadılar ama sonunda benimde silindir kapağını değiştirmişler
    3- kapılardaki gıcırtı .......................haklarını yemeğim iki kayar kapıdaki gızırtı ve tıkırtıyı kesmişler
    lastik havaları antifiriz yıkama ,,hepsi bedava

anladığım kadarıyla aynı sorunu yaşayanlar yağ veya mazot birikmesi silindir kapağını değiştirecek.100km. oldu şu anda bişey yok saygılar

silindir kapagı degıstıkten sonra 6 bin km yol yaptım sorun cıkmadı umarım cıkmaz kapılardaki sesleride halledebilseler cok guzel olucaktı ama artık o seslerden umudumu kestim:D

aracı ilk aldıktan 15 gun sonra sol arka kapı kilidi bozulmustu garantiden değistirilmisti aynı kapı suanda anahtarla bazen acılıyor bazende hiç acılmıyor içerden acmak zorunda kalıyorum anlasılan yine servis yolu gozuktu

• ARKADAŞLAR,
    ARANIZDA 15000 KM BAKIMINA GİREN VARMI ?
    VARSA ÜCRET NE VERDİNİZ AYRICA BAKIMDAN SONRA YAKIŞTA AZALMA OLDU MU?
    İLK BAKIMDAN SONRA YAKIT DÜŞER DENİYORDU...GERÇİ BENDE PERŞEMBE GÜNÜ İLK BAKIMA GİRECEĞİM BİLGİLERİ PAYLAŞIRIM.
    BENİM ARACIMDA YALNIZCA KAPILARDAN AZ MİKTARDA SES VE ÖN GÖĞÜSTE GÖSTERGEDEN BİRAZ SES GELİYOR HEPSİNİ GÖSTERECEĞİM.
  • quote:

ARKADAŞLAR,
    ARANIZDA 15000 KM BAKIMINA GİREN VARMI ?
    VARSA ÜCRET NE VERDİNİZ AYRICA BAKIMDAN SONRA YAKIŞTA AZALMA OLDU MU?
    İLK BAKIMDAN SONRA YAKIT DÜŞER DENİYORDU...GERÇİ BENDE PERŞEMBE GÜNÜ İLK BAKIMA GİRECEĞİM BİLGİLERİ PAYLAŞIRIM.
    BENİM ARACIMDA YALNIZCA KAPILARDAN AZ MİKTARDA SES VE ÖN GÖĞÜSTE GÖSTERGEDEN BİRAZ SES GELİYOR HEPSİNİ GÖSTERECEĞİM.

15.000 bakım 390 tl -----30.000 km ucretide 490 tl 1 ay onceki fiyatlar yakıt aynı azalma olmadı hiç istanbul trafiğinde sehir içi 7 9 lt arasında değisiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_yıldız

o halde kulüptenn öğreneceğiniz çok şey vardır :))) burayı ve benim kulübümü takip etmeye devam edin saygılar..

Teşekkür ederim ilginize ... Saygılar ...
  • Benim aracımda ilk çalışırken hariç emniyet kemeri uyarı ışığı yanmıyor veya uyarı vermiyor takıp takmamam bi şey değiştirmiyor ... Durumdan şikayetçi değilim ama bu durum normal mi bilmiyorum ... ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amt1745

Benim aracımda ilk çalışırken hariç emniyet kemeri uyarı ışığı yanmıyor veya uyarı vermiyor takıp takmamam bi şey değiştirmiyor ... Durumdan şikayetçi değilim ama bu durum normal mi bilmiyorum ... ?

durum bizimkilerde de aynı. Allah tan öyle bir şey yok,ben de çok memnunum ama kemer diğer araçlardaki gibi de rahatsız etmiyor bir iki denedim
  • arkadaşlar 2012 caddy trendline alan veya fiyatını bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattrm

arkadaşlar 2012 caddy trendline alan veya fiyatını bilen varmı ?

Metalik boyalı Caddy 2012 trendline fiyatı şuan 46.600 TL.
  • en düşük bu fiyatamı alırız?
  • quote:

en düşük bu fiyatamı alırız?

Beyaz opak renk olanı 44.890 gibi bulabilirsin bence.

http://ticariarac.vw.com.tr/fiyat_listesi/Default.aspx
  • bu paraya değermi doğan çavuş 2007-2008 temiz bir caddy bulunur herhalde.
  • bugün başka bir forumda metalik trendline 44500 aldık demişler doğrumudur?
  • quote:

bugün başka bir forumda metalik trendline 44500 aldık demişler doğrumudur?

44500 'e doğuş veya vw bayisi çıkışlı sıfır metalik bulmak zor şuan yıl sonu indirimi olsada.ama bazı galericiler 45000 e satıyorlar 2012 sıfır diye sahibinden.com da var.maddi durum meselesi biraz sıfır trendline almak.bence 2007-2008 temiz tüm bakımları serviste yapılmış kazasız,ilk sahibinden orjinal bir araç bulmak daha mantıklı.
  • 44000 verelim diyen kaç tane bayii var kararsızım.
  • Bağımsız süspansyonun nezaman geleceğiyle ilgili duyum alan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.