Şimdi Ara

Caddy Combi 1.6 TDI ile ilgili bilgi paylaşımı (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
4
Favori
199.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sayguns

quote:

Orijinalden alıntı: rapcep6161

quote:

Orijinalden alıntı: sayguns

arkadaşlar ses sorunu tam olarak nerelerden yoğun duyuyorsunuz, bende sol kapı ve emniyet kemerinin oralardan ses vardı servis ben sadece biraz ses şikayetim var dedim hemen hallettiler(cam sorunu için gitmiştim camı komple değiştireceğiz dediler iki gün serviste kalmıştı).antalyada doğal gaz işi bizim mahallede başladı bu yüzden aynı o sesler yeniden hortladı, 15000 için gittiğimde(şu an 11800) tekrar syleyeceğim ama ses bir var bir yok ama cam sorunu ve camın ses sorunu tamam.

surucu ve yolcu koltugu arka bagaj kapagi sag on sag arka kapi

pardon yanlışlıkla bende sol yazmışım benimde ön sağ kapı bugün akşam da son dakka gölü gibi sol arka kayar kapı ciddi ses yaptı.kapı ayarı falan diyorlar herhalde ondan dır ya, sonuçta binek araba değil bunlar.
    o değilde benim canımı sıkan şey şu, servis "abi adam sonuçta bunu avrupa standardı yolları bilerek yapıyor,ama bizim yollar öyle değilki" lafını ediyorya iflit oluyorum.bizim servis bu lafı etti ama yaptıkları birkaç gözden ve elden geçirme ile mayıs ayından beri ses şikayetim yoktu 15-20 gün öncesine kadar

Hocam sizde ses var sorunu var bende kapilar dogru duzgun acilip kapanmiyor. kapansa acilmiyor,acilsa kapanmiyor. Servise ben goturmekten biktim onlar bikmadi...

• Selamın Aleykum 2011 caddy ailesi Öncelikle tanımayan arkadaşlar abilerim için kendimi tanıtayım
    aranızda beni bilenler var tabi ki, 4 Şubat 2007'de DH Volkswgen CAddy Team başlığı altında bu aracın kulübünü kurmuştum
    aracımı o gün sıfır almıştım 2007 model, halada keyifle biniyorum, sizlerin mesajlarını okudum, aracın içinde çok ses olduğunu
    kayar kapılardan gelen sesler, camdan giren sular, enjektörlerden mazot kaçakları ve ön konsoldan gelen sesler gerçekten
    yeni caddy bi geldi pirr geldi, bizim arabalarda bu sorunlardan sadece içindeki ses şikayeti var bi önceki kasalarda ama yinede
    mukayese yaparız saygı ve sevgilerimle burada da elimden geldiğince takipte olacam KAzasız belasız sürüşler..

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_yıldız

Selamın Aleykum 2011 caddy ailesi Öncelikle tanımayan arkadaşlar abilerim için kendimi tanıtayım
    aranızda beni bilenler var tabi ki, 4 Şubat 2007'de DH Volkswgen CAddy Team başlığı altında bu aracın kulübünü kurmuştum
    aracımı o gün sıfır almıştım 2007 model, halada keyifle biniyorum, sizlerin mesajlarını okudum, aracın içinde çok ses olduğunu
    kayar kapılardan gelen sesler, camdan giren sular, enjektörlerden mazot kaçakları ve ön konsoldan gelen sesler gerçekten
    yeni caddy bi geldi pirr geldi, bizim arabalarda bu sorunlardan sadece içindeki ses şikayeti var bi önceki kasalarda ama yinede
    mukayese yaparız saygı ve sevgilerimle burada da elimden geldiğince takipte olacam KAzasız belasız sürüşler..

selam ilker ben balıkesirden hoca hemşehrin burayada gelmene sevindim.görüyorsun ne sorunlarla uğraşıyoruz şans mı ne burada 3 arkadaş aldık bi benimkinde sorun var. neyse halen yeni eski caddy farketmiyor gördüğüm an durup seyrediyorum .halen soğumadım. umarım soğumamda .pişman olmak kötü.seninde caddy tecrübelerinden faydalanmak isteriz .tekrar selam ve saygılar
    bende salı günü servise gidecem. sizden aldığım cevaplarıda söyleyeceğim ne olacak bakalım sonucu paylaşırım sizlerle .saygılar.

• Hocam öncelkle şöyle bi durum var şimdi araç daha yeni çıktı yeni bi kasa yeni bi motor, gerçekten ciddi değişiklikler oldu.
    eskiden pompa meme teknolojisi ile 1.9 TDI kullanan araca Common rail sistemle 1.6 TDI aynı güçteki motoru yerleştirdiler
    daha sonra donanım açısından comfortline ile baya bi zenginleştirdiler caddy'i bu kadar değişimden sonra sorunların artacağını tahmin
    edenler oldu aramızda. sonuç değişmedi tabi beraberinde bi sürü sorun geldi. bu sorunlar eminim ki bi üst kademeye bildiriliyo.
    ispatla derseniz, 2004 2005 2006 caddy'lerde debriyaj balatası sorunu vardı biliyosunuz ki çok az km'lerde debriyaj balatasını
    bitiren caddy'lerde vardı, bunun nedeni hem kullanıcı hatası hemde debriyaj balatasında kullanılan çabuk ısınan malzemeydi. dolayısıyla
    çabuk ısınınca balatayı sıyırıyordu, şimdide yeni caddy'de bu tip karşılaştığınız sorunlar önümüzdeki senelerde çözülecektir görün bakın
    2013 2014'te imal edilecek caddy'lerde bu sorunlara dikkat edilecek eksikler giderilecektir, şimdi eski kasa caddy'de bence en sorunsuz olanlar
    2008 ila 2009 modeller hiç bi sorun görmedim yani o model aralığında, ki benim aracımda da sorun yok ama illa ki giderilecektir saygılar herkese.

• Selam arkadaşlar ... 2011-Mart Confortline kahverengi var bende ... Sormak istediğim şudur gösterge panelinin alt kısmında sağda ve solda iki tuş var menüde gezmek ve lilometreyi sıfırlamak için Benim aracımda bu tuşlar çalışmıyor yada ben yapamıyorum ... Aracı ilk aldığımda çalışıyordu fakat menüleri kurcalayıp ayarlarını değiştirince bende fabrika ayarlarına döndüm acaba ondan olabilir mi ... 5000 bakımına gidince de sormayı unuttum ... ayrıca sigortası falan atmış olabilir mi ...

Diğer arkadaşların yazdıkları sorunlardan bazıları ..
    - Camlardan su alma olayı yaşamadım (Karadenize gittiğimde aşırı yağışlarda kalmama ve tanzikli suyla arabayı yıkatmama rağmen)
    - Sağ arka taraftan bende de ses geliyordu birinde kemerden geliyormuş diğer bir seferdede sağ tabanda ki bölmeye koyduğum fırçalardan geliyormuş . Kayar camdan da ses geliyor olabilir .. şimdilik ses kesildi 7500 km de ..

Şimdilik menunum bütün arkadaşlara hayırlı olsun araçları ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Amt1745

Selam arkadaşlar ... 2011-Mart Confortline kahverengi var bende ... Sormak istediğim şudur gösterge panelinin alt kısmında sağda ve solda iki tuş var menüde gezmek ve lilometreyi sıfırlamak için Benim aracımda bu tuşlar çalışmıyor yada ben yapamıyorum ... Aracı ilk aldığımda çalışıyordu fakat menüleri kurcalayıp ayarlarını değiştirince bende fabrika ayarlarına döndüm acaba ondan olabilir mi ... 5000 bakımına gidince de sormayı unuttum ... ayrıca sigortası falan atmış olabilir mi ...

Diğer arkadaşların yazdıkları sorunlardan bazıları ..
    - Camlardan su alma olayı yaşamadım (Karadenize gittiğimde aşırı yağışlarda kalmama ve tanzikli suyla arabayı yıkatmama rağmen)
    - Sağ arka taraftan bende de ses geliyordu birinde kemerden geliyormuş diğer bir seferdede sağ tabanda ki bölmeye koyduğum fırçalardan geliyormuş . Kayar camdan da ses geliyor olabilir .. şimdilik ses kesildi 7500 km de ..

Şimdilik menunum bütün arkadaşlara hayırlı olsun araçları ...

Merhaba Amt.. nihayet bir renkdaş bulabildim:) DSGmi normalmi?

Caddy Combi 1.6 TDI ile ilgili bilgi paylaşımı

menülerde gezinmek için direksyonun sağındaki yön tuşlarını kullanıyoruz... Caddynin yol bilgisayarının kitabını yazdım ama Yol bilgisayarında tuş fonksyonlarının değişimiyle ilgili bişey olduğunu hatırlamıyorum...

şu linkten yol bilgisayarı fonksyonlarını inceleyebilirsin:)

http://forum.donanimhaber.com/m_45368684/mpage_6/key_/tm.htm
    sen de kazasız belasız kullan..

• Teşekkür ederim Allah kimseye kaza bela vermesin inşallah ...

Arabam normal şanzıman kahverengi ... Elimde ki para ile ya DSG trendline yada Normal şanzıman Confortline alabiliyordum seçimimi conforttan yana yaptım diğeri gözüme pek hoş gelmedi açıkcası.... tabi ki özellik olarak pek bi farkı yok, farklılıkları aksesuar sayılır ... Renk konusunda da dayım sakın siyah alma dedi (kendisinde 2004 siyah trend vardır) gümüş al istersen dedi ama ben otoparkta beyaz hariç tüm renklerini gördüm ve direk kararımı kahveden yana kullandım ... Eski arabam beyazdı ve beyaz hep aklımda kalmıştı ama bu gün ilk sayfalarda arkaşın biri beyaz ve kahvenin yan yana olduğu bir reklam filmi yayınlamış onu izledikten sonra aklımda hiçbir şüphe kalmadı kahverengi ... Tabi ki diğer renklere de saygımız sonsuz bu benim zevkime göre ...

Tuşlara da gelince tesadüfen bi yere gidecekken sıfırlama tuşuna bastım kilometre sıfırlandı :) ben her zaman arabayı ısıtırken çalışır durumda sıfırlamaya çalışıyordum bu sefer çalıştırmadan direk bastım oldu belki ondan belki başka bi durumdan bilemiyorum ... :)

• Arkdadaşlar bir de motorun üzerinde görünümü kurtarmak için bi kapak oluyordu motoru kaplıyordu eskiden bütün avrupa arabalarda oluyordu ... Bu kapak sadece bende mi yok, yoksa herkesde mi yok ve yoksa neden koymuyorlar ...
  • caddy lerde yok kardeş ama 400 tl verirsen serviste var oda çok önemli bir şey değil
    fakat biraz motor sesini azaltıyor o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersev70

caddy lerde yok kardeş ama 400 tl verirsen serviste var oda çok önemli bir şey değil
    fakat biraz motor sesini azaltıyor o kadar.

Teşekkür ederim kardeşim . Keşke bi paket halinde böyle şeyleri biraz ucuza sunsalar daha ucuz bi şey olsa alırdım ... Hayırlısı bakalım .
  • @@Amt1745

"2004 Caddy trend" demişiniz :))) 2004'te caddy trend diye bişey yok eski kasa caddy'ler hepten aynı donanımda
    saygılar sevgiler kazasız belasız sürüşler ;)))
  • quote:

@@Amt1745

"2004 Caddy trend" demişiniz :))) 2004'te caddy trend diye bişey yok eski kasa caddy'ler hepten aynı donanımda
    saygılar sevgiler kazasız belasız sürüşler ;)))

Doğrudur :) Normal görünüme sahipti bende trend dir diye düşündüm ... Caddy ler hakkında fazla bi bilgim yok alırkende tamamen tesadüf oldu (Doblo almaya gittim yamuk yaptılar bende hemen yanında VW bayisi vardı oraya girdim ve aldım ... 10 dakikada gelişti sadece bunu kullanan dayımı hatırladım iyimi diye arayıp sordum o kadar ... Düzeltme için teşekkürler ...
  • o halde kulüptenn öğreneceğiniz çok şey vardır :))) burayı ve benim kulübümü takip etmeye devam edin saygılar..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tibia191919

quote:

Orijinalden alıntı: turk922

quote:

quote:

Merhaba,
    27 temmuzda 2011 model caddy trendline satın aldım. Yaklaşık 3 ayda km si 12.000. ve sorun sizdekiyle aynı motorun üzerinde yağ birikmesini ben de gördüm ve servise götürdüğümde keçelerden ve contalardan olduğunu söylediler ve bugün değiştirdiler. Fakat contaların gelmesini 1 hafta kadar beklemiştim çünkü Türkiyede olmadığını Almanyadan isteyeceklerini belirtmişlerdi.
    Genel olarak bakmak gerekirse araba biraz da şans işi, iyi çıkar kötü çıkar...
    Bu tarz arabaların MPV lerin hemen hepsini kullandım diğerlerinde de daha fazla sorun çıkıyor :( mühim olan düzeltilebilmesi....

selam sizdede aynı sorunun olduğunu yazmışsınız conta ve keceler geldimi sonuç nedir ömerak ettim. sonoç alınca bizimle paylaşırmısınız.birde hangi şehirde ve hangi servise götürdünüz acaba .saygılar

KUSURA BAKMA BELKİ ÇOK SORUYOM AMA, SİZİN YAĞ BİRİKMESİ TAM OLARAK NERDE OLUYOR.BENİM YAĞ KAPAĞININ YANINDAKİ 4 ADET BUJİDEN İLK İKİSİNDE BİRİKME OLUYOR .KECE VE JONTA DEMİŞSİN NERENİN KECE VE CONTASI BİRŞEY SÖYLEDİLERMİ. KAYAR KAPIDAKİ SES İLK ÖNCE KİLİTLEYİNCE GEÇİYORDU ŞİMDİ SAĞDAN SOLDAN MAŞALLAH TAKIR TUKUR SES GELİYOR.

Merhaba,
    yağ birikmesi yağ kapağının yanındaki 4 bujinin oraya doluyordu, yaklaşık her biri 5ml civarında idi.
    Dün kontrol ettiğimde ise tekrar aynı problemin olduğunu farkettim. Daha dikkatli baktıpğımda orada olan şeyim mazot olduğunu anladım, ustaya sorduğumda ise depoya geri dönüş mazot borularından o ringlerin değiştikten sonra problemin kalmayacağını söyledi.
    15 000 de servise gittiğimde tekrar problemi göstereceğim.
    Gelen tıkırtı sesleri ise hala devam etmekte özellikle engebeli yollarda :(

servise gittim geri donus borularını sıktık dediler 1 hafta sonra 15.000 bakıma getirdim baktımki sorun devam ediyor sonrasında yine yaptık dediler 1.000 km sonra kontrol için gelin dediler 300 km gecti aynı sorun meydana geldi silindir ustune mazot birikiyordu hemen servisi arayıp randevu aldım sonunda silindir kapagını degıstiler kapak degıstıkten sonra 1.500 km yakın yol yaptım suanda bi sorun yok umarım olmaz ses sikayeti için cok gttim servise yapamadılar yapıcaklarınıda hiç sanmıyorum

SLM BU GÜN ARACI SERVİSE BURAKTIM VE ŞU YAĞ - MAZOT BİRİKMESİ İÇİN SİZLERİN GÖNDERDİĞİ MJ LARIDA ÇIKTI OLARAK GÖTÜRDÜM ANLATTIM YAĞ DEĞİLMİŞ SİLİNDİR KAPAĞI DEĞİŞMİŞ FALAN DİYE .PEK KAİLE ALMADI BU YAĞ DEDİ VE BEN ÇÖZECEM DEDİ USTA FAZLADA BİRŞEY SÖYLEMEDİ 1 GÜNDÜR SERVİSTE NEZAMAN VERECEKLERİDE BELLİ DEĞİL BAKALIM NE OLACAK MERAKLA BEKLİYORUM.

SİLİNDİR KAPAĞINI DEĞİŞTİRDİK 1500KM YOL YAPTIM HALEN YOK DEMİŞSİN ŞU AN DURUM NE TAMAMEN ÇÖZÜLDÜMÜ ACABA. BİRDE CADDY NİZ KAÇ MODEL SAYGILAR

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,
    27 temmuzda 2011 model caddy trendline satın aldım. Yaklaşık 3 ayda km si 12.000. ve sorun sizdekiyle aynı motorun üzerinde yağ birikmesini ben de gördüm ve servise götürdüğümde keçelerden ve contalardan olduğunu söylediler ve bugün değiştirdiler. Fakat contaların gelmesini 1 hafta kadar beklemiştim çünkü Türkiyede olmadığını Almanyadan isteyeceklerini belirtmişlerdi.
    Bu tarz arabaların MPV lerin hemen hepsini kullandım diğerlerinde de daha fazla sorun çıkıyor :( mühim olan düzeltilebilmesi....

selam sizdede aynı sorunun olduğunu yazmışsınız conta ve keceler geldimi sonuç nedir ömerak ettim. sonoç alınca bizimle paylaşırmısınız.birde hangi şehirde ve hangi servise götürdünüz acaba .saygılar

KUSURA BAKMA BELKİ ÇOK SORUYOM AMA, SİZİN YAĞ BİRİKMESİ TAM OLARAK NERDE OLUYOR.BENİM YAĞ KAPAĞININ YANINDAKİ 4 ADET BUJİDEN İLK İKİSİNDE BİRİKME OLUYOR .KECE VE JONTA DEMİŞSİN NERENİN KECE VE CONTASI BİRŞEY SÖYLEDİLERMİ. KAYAR KAPIDAKİ SES İLK ÖNCE KİLİTLEYİNCE GEÇİYORDU ŞİMDİ SAĞDAN SOLDAN MAŞALLAH TAKIR TUKUR SES GELİYOR.

Merhaba,
    yağ birikmesi yağ kapağının yanındaki 4 bujinin oraya doluyordu, yaklaşık her biri 5ml civarında idi.
    Dün kontrol ettiğimde ise tekrar aynı problemin olduğunu farkettim. Daha dikkatli baktıpğımda orada olan şeyim mazot olduğunu anladım, ustaya sorduğumda ise depoya geri dönüş mazot borularından o ringlerin değiştikten sonra problemin kalmayacağını söyledi.

servise gittim geri donus borularını sıktık dediler 1 hafta sonra 15.000 bakıma getirdim baktımki sorun devam ediyor sonrasında yine yaptık dediler 1.000 km sonra kontrol için gelin dediler 300 km gecti aynı sorun meydana geldi silindir ustune mazot birikiyordu hemen servisi arayıp randevu aldım sonunda silindir kapagını degıstiler kapak degıstıkten sonra 1.500 km yakın yol yaptım suanda bi sorun yok umarım olmaz ses sikayeti için cok gttim servise yapamadılar yapıcaklarınıda hiç sanmıyorum

SLM BU GÜN ARACI SERVİSE BURAKTIM VE ŞU YAĞ - MAZOT BİRİKMESİ İÇİN SİZLERİN GÖNDERDİĞİ MJ LARIDA ÇIKTI OLARAK GÖTÜRDÜM ANLATTIM YAĞ DEĞİLMİŞ SİLİNDİR KAPAĞI DEĞİŞMİŞ FALAN DİYE .PEK KAİLE ALMADI BU YAĞ DEDİ VE BEN ÇÖZECEM DEDİ USTA FAZLADA BİRŞEY SÖYLEMEDİ 1 GÜNDÜR SERVİSTE NEZAMAN VERECEKLERİDE BELLİ DEĞİL BAKALIM NE OLACAK MERAKLA BEKLİYORUM.

SİLİNDİR KAPAĞINI DEĞİŞTİRDİK 1500KM YOL YAPTIM HALEN YOK DEMİŞSİN ŞU AN DURUM NE TAMAMEN ÇÖZÜLDÜMÜ ACABA. BİRDE CADDY NİZ KAÇ MODEL SAYGILAR

3.500 km oldu uzun yol yaptım mazot kacırmadı inşallah da kacırmaz servise gitmekten bıktım artık

arac 2011 comfortline manuel reflex gri 18 bin km de

yapılan işlemin fatura bedeli 700 tl garanti kapsamında değisti

degısen silindir kapagı

istanbul vw avek servisinde yapıldı

inşallah araclarımızda bu ve buna benzer fabrikasyon sorunlar cıkmaz servislerde ugrasmak gercekten zor yapamadıklarında

bu arada farlardan memnun degılım xenon taktırmak istiyorum yeni caddy lere taktıran arkadaslar varmı?? biyerde sordum yeni araclara sadece canbus sistemli xenon oluyor dediler servis takmıyo aracın elektrk tesisatı garanti dısında kalıyor klima teyp vs vs

• Araçta elektrk aksam önemlidir, piyasda ucuz xenonlara yönelmeyin derim, kaliteli xenonlara bakın
    PHİLİPS, BOSCH, MTEC gibi markalaar tercih edin, ziraa bu markalar arıza ışığı yakmaz, xenon markası kadar
    montajı ve satışı yapacak esnafta önemlidir, sattığı malın arkasında durmalı, herhangi bir arızada değişim ve garanti işlemleri
    güzel bi şekil yürütmeli ve montajını sağlam yapmalı, bu CANBUS dediğiniz cihaz tam olarak nedir bilmiyorum ama şöyle bi durum var
    Comfortline modellerinde H7 ampül tipi var, sellektör yaptığınız sırada hem kısa hem uzun farlarınız birden yandığı için
    kısa farlarınız ( yani xenon farlar ) yanıkken sellettör yaptığınızda elektrik akımında bi azalma olmasın diye sanırım o cihazı takıyolar.
    benim autodizayn'da sorduğumda bu şekilde açıklama yapmıştı usta, bu hususlara dikkat edin, ve garantisi bitmediği için araca xenon
    Taktırırsanız aracınızın elektrik aksamı garanti dışı kalacaktır saygılar sevgiler, kazasız belasız sürüşler.

• quote:

Araçta elektrk aksam önemlidir, piyasda ucuz xenonlara yönelmeyin derim, kaliteli xenonlara bakın
    PHİLİPS, BOSCH, MTEC gibi markalaar tercih edin, ziraa bu markalar arıza ışığı yakmaz, xenon markası kadar
    montajı ve satışı yapacak esnafta önemlidir, sattığı malın arkasında durmalı, herhangi bir arızada değişim ve garanti işlemleri
    güzel bi şekil yürütmeli ve montajını sağlam yapmalı, bu CANBUS dediğiniz cihaz tam olarak nedir bilmiyorum ama şöyle bi durum var
    Comfortline modellerinde H7 ampül tipi var, sellektör yaptığınız sırada hem kısa hem uzun farlarınız birden yandığı için
    kısa farlarınız ( yani xenon farlar ) yanıkken sellettör yaptığınızda elektrik akımında bi azalma olmasın diye sanırım o cihazı takıyolar.
    benim autodizayn'da sorduğumda bu şekilde açıklama yapmıştı usta, bu hususlara dikkat edin, ve garantisi bitmediği için araca xenon
    Taktırırsanız aracınızın elektrik aksamı garanti dışı kalacaktır saygılar sevgiler, kazasız belasız sürüşler.

garanti aklıma gelmiyor değil bi yandanda ama bisey olursada sokturur ole giderim servise bakıcam artık h7 biliyorum gecen ankara otobanında aydınlatma ısıkları yanmıyordu yol zar zor gozukuyodu bi ara xenon farlı bi arac gecti baktım yolu guzel aydınlatıyor bide gozler biraz bozuk gece suruste daha karanlık geliyor gozume yol taktırıcam herhalde bu gidisle artık yorumun için sağol tum forum ailesine kazasız belasız surusler

• quote:

garanti aklıma gelmiyor değil bi yandanda ama bisey olursada sokturur ole giderim servise bakıcam artık h7 biliyorum gecen ankara otobanında aydınlatma ısıkları yanmıyordu yol zar zor gozukuyodu bi ara xenon farlı bi arac gecti baktım yolu guzel aydınlatıyor bide gozler biraz bozuk gece suruste daha karanlık geliyor gozume yol taktırıcam herhalde bu gidisle artık yorumun için sağol tum forum ailesine kazasız belasız surusler

ben size tekrar bi açıklama daha yapayım, XENON taktırınca daha çok aydınlatma elde edecem önümü daha çok görecem
    daha iyi görecem diye bir mesele yok, daha fazla görüş mesafesi ve daha etkin bir aydınlatma için kesinle mercekli farlar
    öneririm, çünkü mercek ışığı tam yoldaki görüş açınıza göre dağıtıyor, öndeki aracın bagaj mesafesinden üst tarafı karanlıkta kalıyor.
    normal merceksiz farlarınıza xenon taktırmak daha güzel göreceğiniz anlamına gelmez, sadece xenon ampülü daha şiddetli bir
    ışık sağlıyor, aydnlatılan mesafe aynı fakat ışığın şiddeti farklı. Sizin far içindeki reflektörünüzün yansıttığı kadar alan aydınlatılır
    xenon taktırsanız bile, eğer daha geniş çaplı alan aydınlatılsın isterseniz mercek taktırmalısınız, saygılar sevgiler.

• arkadaşlar benim muayene zamanı gelmek üzere, ne yapıyorlar ilk muayenesi olcak nelere bakıyorlar yoksa tamam geç mi diyorlar.bir de masrafı ne randevu mu alacağız, ilk muayeneyi yaptıran olmuştur herhalde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba,

3.500 km oldu uzun yol yaptım mazot kacırmadı inşallah da kacırmaz servise gitmekten bıktım artık

arac 2011 comfortline manuel reflex gri 18 bin km de

yapılan işlemin fatura bedeli 700 tl garanti kapsamında değisti

degısen silindir kapagı

istanbul vw avek servisinde yapıldı

inşallah araclarımızda bu ve buna benzer fabrikasyon sorunlar cıkmaz servislerde ugrasmak gercekten zor yapamadıklarında

bu arada farlardan memnun degılım xenon taktırmak istiyorum yeni caddy lere taktıran arkadaslar varmı?? biyerde sordum yeni araclara sadece canbus sistemli xenon oluyor dediler servis takmıyo aracın elektrk tesisatı garanti dısında kalıyor klima teyp vs vs

Merhaba,
    bugün 15 bin bakımına gittim 380 tl normal bakımı tuttu, ve bu arada şöför koltuğunda gıcırtılar başlamıştı onu da servise gösterdim, komple koltuğu değiştirecekler garantiden...
    Mazot birikmesine de başka bir çözüm bulacaklar bekliyoruz c tesi tekrar göstereceğiz bakalım :(sanırım silindir kapağını değiştirmeye kadar gidecek bizim ki de ...

Böyle giderse serviste tanımadığımız kalmayacak :(

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.