Şimdi Ara

Caddy Hız Sabitleyici (CC)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
16.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2006 model bir tane Caddym var da buna ben hız sabitleyici taktırmak istiyorum. Antalyadayım. Fiyat olarak 350 diyorlar serviste. Sizce pahalı mı ucuz mu. Karşılaştıracak yer olmadığı için sormak istedim. Bir de taktırıp da memnun kalmayan var mı

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniuyeyimiste -- 30 Nisan 2009; 10:24:28 >

• Selamlar,

250-300 TL normaldir, 350 TL biraz zam gelmiş veya onlar fiyatı arttırmış demek. Her durumda Cruise Control bence artık bir motorlu taşıtın vazgeçilmezi. Önceki VW grup araçlarında takılması kolaydı ve çok fazla sorunla karşılaşılmıyordu, önceki CADDY de POLO'nun bir versiyonu iken şimdiki CADDY aslında GOLF ve TOURAN'a dayanmaktadır. Fiyatının bundan ötürü 100 TL fark edebileceğini düşünüyorum, neticede araçta CAN BUS sistemi var ve tanıtılması ve proğramlanması gerekiyor. Bence biraz daha pazarlık yapın vewww.vw.com.tr sitesinden diğer VW bayilerini de arayıp fiyat alın veya teyit ettirin.

Hayırlı olsun.
  • Fiyatı 250 TL civarı çevrenizdeki başka bayilerede sormanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdrive

Fiyatı 250 TL civarı çevrenizdeki başka bayilerede sormanızı öneririm
    2-3 ay önce sorduğumda 150 demişlerdi, geçenlerde yine sordum 200 dediler. Sadece parçaya ama. İşçilik de 30-40 alırlar. Jettayla aynıdır herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeniuyeyimiste

Merhaba arkadaşlar. 2006 model bir tane Caddym var da buna ben hız sabitleyici taktırmak istiyorum. Antalyadayım. Fiyat olarak 350 diyorlar serviste. Sizce pahalı mı ucuz mu. Karşılaştıracak yer olmadığı için sormak istedim. Bir de taktırıp da memnun kalmayan var mı

Teşekkürler

sakın ısparta zeki otomotive sorma.Arkadaş borasına sipariş etti cc yi en az 1,5 ay beklettiler oda iptal ettirdi.Ama siz denizliyi felan bi arayın fiyat içinçHatta pazarlık edin.Arkadaş haftasonu pug 308 ine taktırdı 250 demişler 200 e düşürmüş...Pazarlık edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

quote:

Orjinalden alıntı: yeniuyeyimiste

Merhaba arkadaşlar. 2006 model bir tane Caddym var da buna ben hız sabitleyici taktırmak istiyorum. Antalyadayım. Fiyat olarak 350 diyorlar serviste. Sizce pahalı mı ucuz mu. Karşılaştıracak yer olmadığı için sormak istedim. Bir de taktırıp da memnun kalmayan var mı

Teşekkürler

sakın ısparta zeki otomotive sorma.Arkadaş borasına sipariş etti cc yi en az 1,5 ay beklettiler oda iptal ettirdi.Ama siz denizliyi felan bi arayın fiyat içinçHatta pazarlık edin.Arkadaş haftasonu pug 308 ine taktırdı 250 demişler 200 e düşürmüş...Pazarlık edin...
    arkadslar slm babamın caddy aracın camdakı radyo alıcı soket cıkmıs 10 12 cm bır kablo cıkan yerını bulamıyoruz radyo da cekmıyo tam olarak yerını bılen varsa yardımcı olun lutfen,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikler05 -- 13 Mayıs 2009; 23:24:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: celikler05

arkadslar slm babamın caddy aracın camdakı radyo alıcı soket cıkmıs 10 12 cm bır kablo cıkan yerını bulamıyoruz radyo da cekmıyo tam olarak yerını bılen varsa yardımcı olun lutfen,

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: celikler05

celiker05 kardeş
    mevcut sorununu hız sabitleyici konusu altında değilde
    bizim topikte ararsan başına gelmiş bi arkadaş olabilir ve daha çabuk sonuca ulaşabilirsin..
    aşağıdaki link volkswagen caddy team

http://forum.donanimhaber.com/m_12141625/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniuyeyimiste

Teşekkürler

Bir arkadaşımın pert olan aracından sökülen hız sabitleyici almıştım 70 tl ye.3-4 ay nerde taktırabilirim diye araştırıdım ve sonunda geçen cuma günü Kartal Doğuş otoda 150 tl işçilik verip taktırdım.bana 220 tl ye malolmuş oldu.Ama birkaç servis dışardan gelen parçayı takmıyoruz diye geri çevirdi beni.onlarla işim olmaz bundan sonra.takan takıyormuş demek.parasıyla değilmi kardeşim,bedava tak demedikya.

• Merhaba aracım 2013 model cady buna hız sabitleyici olurmu aqrkadaşkar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Merhaba aracım 2013 model cady buna hız sabitleyici olurmu aqrkadaşkar,
    Evet olur

www.enderelektronik.com.tr
    Hız Sabitleme / Cruise Kontrol
    https://www.enderelektronik.com.tr/volkswagen/caddy/caddy-2k/ccs-caddy-2010ustu.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Evet olur

www.enderelektronik.com.tr
    Hız Sabitleme / Cruise Kontrol
    https://www.enderelektronik.com.tr/volkswagen/caddy/caddy-2k/ccs-caddy-2010ustu.html

Alıntıları Göster
    1400 TL imiş üstat pahalı değilmi,

• quote:

1400 TL imiş üstat pahalı değilmi,

Alıntıları Göster
    Pahalı hocam orijinal parça maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Pahalı hocam orijinal parça maalesef

Alıntıları Göster
    Adamları aradım fiyatta düşmeyiz diyorlar montaj da 150 TL diyorlar bizden başka kolay kolay onu kodlayanda olmaz diyorlar takması ayrı dert kodlması ise ayrı dertmiş bende aksi gibi antepde ikamet ediyorum,
  • quote:

Adamları aradım fiyatta düşmeyiz diyorlar montaj da 150 TL diyorlar bizden başka kolay kolay onu kodlayanda olmaz diyorlar takması ayrı dert kodlması ise ayrı dertmiş bende aksi gibi antepde ikamet ediyorum,

Alıntıları Göster
    Evet hocam kolay birşey değil direksiyon sökülüp komple sistem değişiyor ayrıca kodlama gerekiyor ben örnek olsun diye bu siteyi attım belki daha uygun fiyata bulabilirsiniz.

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Takılır da kodlanır da. Abartıyorlar bazen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    alakası yok, gidin yetkili servise garantili yaptırın geçin, herkes yapıyor artık. enderelektroniğe de o kadar ayar oluyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

alakası yok, gidin yetkili servise garantili yaptırın geçin, herkes yapıyor artık. enderelektroniğe de o kadar ayar oluyorum ki
    Üstat servis saçma sapan fiyat ister bence,

2018 passat trendline 1400 liraya takıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: 1984

2018 passat trendline 1400 liraya takıldı
    Neredeyse dışarıdan aynı fiyat üstat musait zamanda sorayım bi,
    Ender elektronik işin cılkını çıkardıgi için tekel konumundalar

Yetkili Serviste hem garantili olarak yaptırmış olursunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.