Şimdi Ara

cady Lancer Jetta ???? kararsız kaldım.. yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• düşüncesi olan yokmu ?
  • Lancer hakikaten güzelmiş hemde bu fiyata dolu dolu. Bence dert etmeyin arızası yok sağlam ve güçlü motor lpg ile mis ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

Lancer hakikaten güzelmiş hemde bu fiyata dolu dolu. Bence dert etmeyin arızası yok sağlam ve güçlü motor lpg ile mis ..
    araçtan yana hiç şansım yok onun için braz çekıngen kalıyorum. millet satarken kar yapar bizim her aldığımaz araç elimde kalıyor :) ve 1 sene sonra 2bin lira zararla satmak durumunda kalıyorum. yaptığım masrafta cabası. amacım kar değıl ancak 4 5 sene binmek kullanmak istiyorum satarkende çok fiyatta hüsrana uğramak istemıorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

Lancer hakikaten güzelmiş hemde bu fiyata dolu dolu. Bence dert etmeyin arızası yok sağlam ve güçlü motor lpg ile mis ..
    yani hocam siz lancer ı zaten şuan değe kaybetmiş bir vaziyette alıyorsunuz eğer sıfır alsanız çok aşırı bir değer kaybı yaşamanız kaçınılmazdı fakat o aşama geçilmiş şuan aracın ilk sahibi tarafından.

Diğer taraftan düşününce ticari araç hafif ticari araç kullanmak bana göre eziyet sadece hız sınırlamaları bile bu sınıfta araç almamaya yeter helede gezici radarlar gece radarları vs lerin ayyuka çıktığı tavan yaptığı şu dönemde, her yıl muayene zorunluluğunu dile bile getirmiyorum. Diğer bir açıdan bakarsak eğer emisyon değerlerine göre mtv uygulamasına geçilirse 1,9 dizel caddy başınıza iş açar.

sürüş zevki güvenlik konularını dile bile getirmiyorum zaten.

ben bu ayrımda olsam jetta ve lancer arasında kalırdım bu iki araç arasından da 110 bim km de ki yorgun olduğu belli jettayıda elerdim eğer daha farklı jetta alternatifleri varsa bilemem ama bu 4 araç arasından en akla yatkın olanı lancer dır benzinli bile binseniz az yakar memnun eder sağlam bir araçtır bende aynı motorlu bir araç var 20,000 i devirdim rodajdan ancak çıktı 20 binden sonra yakıt epey azaldı yani Lancer sizi memnun eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

yani hocam siz lancer ı zaten şuan değe kaybetmiş bir vaziyette alıyorsunuz eğer sıfır alsanız çok aşırı bir değer kaybı yaşamanız kaçınılmazdı fakat o aşama geçilmiş şuan aracın ilk sahibi tarafından.

Diğer taraftan düşününce ticari araç hafif ticari araç kullanmak bana göre eziyet sadece hız sınırlamaları bile bu sınıfta araç almamaya yeter helede gezici radarlar gece radarları vs lerin ayyuka çıktığı tavan yaptığı şu dönemde, her yıl muayene zorunluluğunu dile bile getirmiyorum. Diğer bir açıdan bakarsak eğer emisyon değerlerine göre mtv uygulamasına geçilirse 1,9 dizel caddy başınıza iş açar.

sürüş zevki güvenlik konularını dile bile getirmiyorum zaten.

ben bu ayrımda olsam jetta ve lancer arasında kalırdım bu iki araç arasından da 110 bim km de ki yorgun olduğu belli jettayıda elerdim eğer daha farklı jetta alternatifleri varsa bilemem ama bu 4 araç arasından en akla yatkın olanı lancer dır benzinli bile binseniz az yakar memnun eder sağlam bir araçtır bende aynı motorlu bir araç var 20,000 i devirdim rodajdan ancak çıktı 20 binden sonra yakıt epey azaldı yani Lancer sizi memnun eder.

Alıntıları Göster
    Bu araçların yanına Caddy i niye koydunuz anlamadım? Caddy i direk eleyin tamamen sınıfı farklı bir araç.

Lancer 2011 model, Jetta ile arada 4 yaş fark var ve aradaki km farkı da baya fazla. Forumda Mitsubishi fazla önerilmez ama şu durumda Lancer almak daha mantıklı.

Lancer ın ikinci eli Jetta ya göre canlı değil ama sonuçta arabayı binmek için alıyorsunuz satmak için değil. Arabayı almadan önce satmayı düşünürseniz eğer işiniz zor sonu gelmez bunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Bu araçların yanına Caddy i niye koydunuz anlamadım? Caddy i direk eleyin tamamen sınıfı farklı bir araç.

Lancer 2011 model, Jetta ile arada 4 yaş fark var ve aradaki km farkı da baya fazla. Forumda Mitsubishi fazla önerilmez ama şu durumda Lancer almak daha mantıklı.

Lancer ın ikinci eli Jetta ya göre canlı değil ama sonuçta arabayı binmek için alıyorsunuz satmak için değil. Arabayı almadan önce satmayı düşünürseniz eğer işiniz zor sonu gelmez bunun.

Alıntıları Göster
    caddy bambaşka bir araç. alakayı da çözemedim açıkçası. volkswagen zaten tüm arabalarını haketiklerinin üstü fiyatlara satıyor ve buna rağmen çok rağbet görüyor. bunu da çözebilmiş değilim. lancer kullanıcısı olarak da kesinlikle tavsiye ederim. ikinci eli yok ama bu kadar önemli mi ki? kullanacaksınız sonuçta. zaten test srüşü yaparsanız çok yüksek ihtimalle lancer alırsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lancer hakıkaten ıyıymıs ömürlük araba eger daha dusuk fıyatta 1.5 motor var bıraz daha fazla yakar ama 26 gıbı alırsınız

• Uzun sure binilecekse lancer mantikli

• quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Uzun sure binilecekse lancer mantikli
    Hocam 4 yıldan az binmeyeceksen lancer al. Ama işim belli olmaz diyorsan şunu al
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-sahibinden-hatasiz-kazasiz-ful-plusfull-121037960/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakar Çakmaz Çakan Çakmak

Hocam 4 yıldan az binmeyeceksen lancer al. Ama işim belli olmaz diyorsan şunu al
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-sahibinden-hatasiz-kazasiz-ful-plusfull-121037960/detay

Alıntıları Göster
    Bunların içinde lancer derim. Madem 2. elinden korkuyorsun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-elegance-manuel-vites-126126725/detay

al bunu aldığın paraya geri satarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Bunların içinde lancer derim. Madem 2. elinden korkuyorsun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-elegance-manuel-vites-126126725/detay

al bunu aldığın paraya geri satarsın

Alıntıları Göster
    Onların içinde en mantıklısı Lancer duruyor görünüş olarak çok hoş duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Serco

Alıntıları Göster
    Cruze ve civic de eklesem seçeneklerıme hangisi daha mantıklı olur ? Ekonomik, fiyat model, 2.el pazarı ve tabi seri atik rahat 160 170 güvenlı gidilebilcek bi araç istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Serco

Alıntıları Göster
    bu 4 seçenekten en mantıklısı lancer gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

bu 4 seçenekten en mantıklısı lancer gibi duruyor.

Alıntıları Göster
    bu seceneklerin arasında en mantıklısı kesinlikle lance
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeNGeSiZ_1925

Alıntıları Göster
    Cruze ve civic de eklesem seçeneklerıme hangisi daha mantıklı olur ? Ekonomik, fiyat model, 2.el pazarı ve tabi seri atik rahat 160 170 güvenlı gidilebilcek bi araç istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naimartar74 -- 30 Mayıs 2013; 15:52:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeNGeSiZ_1925

Alıntıları Göster
    Tabiki lancer derim ben de. mitsubishi kullandığım için söylemiyorum. benim de 3 ay önce mitsubishi alacağım aklımın ucundan geçmezdi. caddy sınıfı farklı ama düşününce de düşünülebiliyormuş demek ki. ben garip karşılamam böyle durumları. fonksiyonel,aile aracımı alsam yoksa tarz bir araç mı alsam diye düşünülebilir.

• Hocam golf 5 kullanıyorum. Ama bu fiyatlarda TSI motor nasıl olur bilmem. Fiyatı da fazla uygun geldi.
    Lancer veya o ayarda bir araç daha güzel olur. Ben de çok araştırdım Lanceri. Tasarrufludur motoru, LPG de takılıyormuş (araştırmak gerek)
    Ama iç plastik malzemesi vasat ama kötü değil. Yol tutuşu iyi ancak yol sesi alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1AC549C12

Hocam golf 5 kullanıyorum. Ama bu fiyatlarda TSI motor nasıl olur bilmem. Fiyatı da fazla uygun geldi.
    Lancer veya o ayarda bir araç daha güzel olur. Ben de çok araştırdım Lanceri. Tasarrufludur motoru, LPG de takılıyormuş (araştırmak gerek)
    Ama iç plastik malzemesi vasat ama kötü değil. Yol tutuşu iyi ancak yol sesi alıyor.
    2011 lancer varken diğerlerine bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

2011 lancer varken diğerlerine bakma

Alıntıları Göster
    Lancer iyi imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampaa -- 31 Mayıs 2013; 1:51:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.