Şimdi Ara

Cafemdeki PC'ler nasil?Bi bakin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb Arkadaslar bende Afyondan bir pisman olmus internetcafe sahibi...

Makinalarim söyledir...

CPU Türü Intel Pentium 4 506, 2666 MHz (20 x 133)

Görüntü Birimi: NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB)

HDD:SAMSUNG SP0842N 80 Gb IDE

Anakart:ASUS P5V800-MX

Monitörler:19''inc LCD LG

Bunlara ragmen isler kesat hic iyi degil ne yapacagimi sasirdim...1Seneden beri Variz ama hic müsteri yok nedir bu eksikler?
    Allah askina bi Yardimci olun bi seyler söyleyin düzelteyim isleri...Tskler Yorumlarinizi Bekliyorumm...

• Hocam sistemler fena değil cafe için ama o ekran kartı ile zor, en azından bi x1600pro al
    birde cafeye gidenler sadece bilgisayara gitmez (devamlı müşteri profili) ortam sıcak ve eğlenceli olması gerekiyor
    mesela bizim orda bir cafe vardı adam bir cay makinesi koydu akşam altıdan 12'ye kadar bedava cay, plastik bardakla herkes içiyor muhabetini ediyor saatlerce takılıyor adamda iyiydi bazen para yok deyince canın saolsun sonra verirsin tarzı falan filan tabi fiyayatlarıda yuksek tutmaka lazım...
  • ekran kartı pasif kalır şimdiki oyunlar için fiyatları biraz az tut ve gelen müşterilere yumuşak davran ve cola tost gibi şeylerin servisini yap birde kampanya yapabilirsin mesela 2 saat oynayana bir çeyrek tost bedeva gibisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 26 Nisan 2007; 19:16:19 >
  • Dostum o ekran kartıyla isin cok ama cok zorr... arkadasın dedigi gibi ennn kotu x1600pro al. İslemcide....

Ben gittigim cafelerde bilgisayarın yavas olmasından nefret ederimm. Ne o hem para ver hemde oyunlar 10dk acılsın ole diil mi
  • kardeş sana şunu söyleyeyim ilk baş muhabbetim herkesle olacak en ufağından en büyüğüne kadar bide kaç makinen var o da insanları düşündürür bide kafeye gelen çoçuklar istediği bir oyunu takılmadan oynamak ister eğer ufak bir takılma yaşarsa oraya gelmek istemez bide arada cola yada soğuk bir bardak su bile dağıtsan on bile müşteri çekmeni sağlar hatta arada bir turnuva falan düzenleyip ortamın heyecanını da yükseltebilirsin aradada para almazsan devamlı müşterilerden onlarda sana başka müşteri gelmesini sağlar.eğer diyorsanki sistemimi değiştireyin mi o konudada yardımcı oluruz
  • Daha yeni oldugumuz icin Malesef 10Tane...Ama iste cogaltacaz...Bi para kazanacagini bilsem
  • Sistemleri komple değiştirmeseniz bile ekran kartları değişmek zorunda.

Günümüzün hiçbir oyununu, bırakın oynatmayı, çalıştırması bile zor.
    Pamuk eller cebe.

Sistemlerdeki RAM miktarını yazmamışsınız ama, eğer 512 MB'dan az ise hemen onun da artırılması gerekiyor. 512 ise idare edebilir, ekonomik durumunuz el verirse yükseltirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartı değişmek zorunda ama paraya kıyıp core2duo e6300, 2 gb 667 ram, 8600gt ekran kartlı bir sistem topla; bırak afyonu çevre illerden kafene müşteri gelir. yani böyle bir sistem yaparsan ortamla filan uğraşmak zorunda kalmazsın bence. kovsan yine gelir herkes.
  • bencede ekran kartı kesinlikle değişmeli ve ramlerin en az 512 olması lazım .
  • benimde cafem var 1 yıldır sana söyleyeceğim ekran kartlarını değiştir. bilgisayar sayını para kazanmak istiyorsan en az 20'ye çıkar. Yeni oyunlar kur, hatta 2 ayda bir oyunları yenile ben 160 gb hdd.lere zor sığdırıyorum oyunları anladığım kadarıyla sende oyun az. Birde cafede çakal dediğimiz belalı tipleri kov.
  • GAMER MOUSE işi çözmüş.
    kaliteli bilgisayarlara kaliteli(bol paralı) musteriler gelir.
    cafe de bagırıp cagıran kucuk çocuk sayısı fazla ise bu ailelerinden harclık alıp gelen
    okula gitmeyen cocukların akın ettigi bir cafe demektir. pek para kazanmaz o cafe.

kaliteli bir ekran kartı ve 1 er GB RAM li bilgisayarlar gerekli ve minimum 20 bilgisayar.
    Tabi bunlar için SERMAYE olmalı. ekran kartı x1650 veya x1600 serisi olmalı en az.
  • Eski bi afyonlu olarak sana sistem öneremem ama örnek bir int. cafe verebilirim.İlayda int cafesini bilirsin Ambaryolunda tam kavşakta

Afyon müşterisinide bilirim fazla sistem isteyen oyunlar oynanmaz, genellikle çocuklar takılır int. cafelere.Eğer müşteri çekmek istiyorsan dükkanın yeri ve senin çevren çok önemli.Sistemi boşver, counter çalıştırsa bile oranın full dolu olması gerekir.

Ya da öss ye hazırlanan kitleden birini müşterin yaptığın zaman ve ne oyun oynadıklarını bulduğun zaman işi çözersin
  • Dogru söylüyorsunuz eyvallah arkadaslar!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.