Şimdi Ara

caffursa mediamakt lerinin bröşürlerini dagıtmak istiyorum parttime iş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • parttime işe ihtiyacım var bröşür dagıtmak istiyorum istanbul kadiköy ümraniye için nereye başvurmalıyım otobüslerde hostluk da yapablirim ama daimi istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyzen -- 3 Kasım 2011; 11:12:21 >

• yukarı
  • Kusura bakmayın ama ben söylemesem başkası söyleyecek. Bunca yıldır Türk'üm, böyle yazım hatası fırtınası görmedim.
  • caffur?
  • Çeşitli ajanslar var onlarla görüş kayıt ol part time stand görevliliğinden dizi, film, reklam çekimlerine kadar çeşitli işler bulabilirsin oradaki kişilerle iletişimine göre daha uzun süreli çalışabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailor1984

Çeşitli ajanslar var onlarla görüş kayıt ol part time stand görevliliğinden dizi, film, reklam çekimlerine kadar çeşitli işler bulabilirsin oradaki kişilerle iletişimine göre daha uzun süreli çalışabilirsin.

dizi film reklam çekimleri istemiyorum bana göre değil daha önceden forumdan biri dagıtım yapıyordu dudulu da şbeleri vardı oraı bulmaya calışıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tanıdıgım biri şehirler arasında hostluk teklif etmişti günlüğü 60 lıra idi hostluk da yapabilirim dayimi çalışmak istemiorum ama
  • google da "broşür dağıtım elemanı" diye yaz arat ordan bulursun mutlaka yanına da dudullu falan yaz yada ne ile alakalıysa onları ekle arat, aradığın yeri bulmanı sağlayacak şeyler ile daha kolay bulursun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

caffur?

Gaffur'la çalışmak istiyorum yazmak istedi herhalde.
  • up
  • gel seni şoforüm yapim çok para veririm
  • Carrefoursa ve mediamarkt'lerinin broşürlerini dağıtmak istiyor adam.
  • peki bu broşür dağıtma işinin şartları nedir ? mesela verdi adam elini 200 tane broşür bunu dağıtıp bitiyor mu işin ? birde günlük ne kadar ücret veriyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

peki bu broşür dağıtma işinin şartları nedir ? mesela verdi adam elini 200 tane broşür bunu dağıtıp bitiyor mu işin ? birde günlük ne kadar ücret veriyorlar ?

dagıtıgın kadar ücret alıyorsun işin bitiyor yok bana yetmez dersen 2.partyiyi alıyorsun cok kasarsan ona göre para veriyorlar .1 dagıtımcılar var birde kontrolculer dagıtıklarını kontrol ediyorlar uydu üzerinden güzergahların belli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyzen -- 3 Kasım 2011; 15:25:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.