Merhaba arkadaşlar çağrı merkezinde çalışıyorum yeni işe başladım yalnız kullandığım telefon eski tip masaüstü ev telefonlarından ve kulaklık girişi yok sürekli telefonu tuttuğum için ellerim acıyor internette bazı kablolar satılıyor iPhone kulaklığa bağlanan bunlar işe yarıyor mu acaba yardımcı olursanız sevinirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubra_we -- 8 Haziran 2024; 16:48:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çağrı merkezi yardım
-
-
Merhaba arkadaşlar çağrı merkezinde çalışıyorum yeni işe başladım yalnız kullandığım telefon eski tip masaüstü ev telefonlarından ve kulaklık girişi yok sürekli telefonu tuttuğum için ellerim acıyor internette bazı kablolar satılıyor iPhone kulaklığa bağlanan bunlar işe yarıyor mu acaba yardımcı olursanız sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubra_we -- 8 Haziran 2024; 16:48:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konunun yeri tam olarak burası değil ama yine de yardımcı olayım:
İhtiyacınız olan şey bu:
Mykablo Telefon Ahize Kulaklık Çevirici Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)
Tabii ahizenin gövdeye rj9 jak ile bağlandığını varsayıyorum.
-
Yeni üye olduğum için pek bir bilgim yok bunun iPhone kulaklığı için olanı var mı
Hayır, olduğunu sanmıyorum, ben hiç görmedim.
Aliexpress'ten şöyle bir şey alın geçin:
-
Beni sormam gereken konuya taşır mısınız bir de kulaklık çıkışı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubra_we -- 18 Haziran 2024; 16:56:11 >
Kulaklık çıkışı yok telefonda
Biz üyeler değil, yöneticiler taşıyabilir. Şikayet edeyim taşısınlar. Telefonda kulaklık çıkışı olmasına gerek yok, ahize çıkışına bağlanacak kulaklık.
-
Yukarıda hangi kulaklığı alman gerektiğini gösteren bir link paylaştım. Iphone lightning soketli hiç bir kulaklık için rj9 adaptör bulamazsın. Ya sabit telefon uyumlu yeni bir kulaklık alacaksın ya da elinde mikrofonlu 3,5 mm jaklı bir kulaklık varsa rj9-to-3,5 mm adaptörü alıp onu kullanacaksın, başka yolu ancak şöyle olabilir:
1 adet rj9'dan 3,5 mm'ye adaptör ve
1 adet 3,5 mm'den lightning'a adaptör
1 adet 3,5 mm çift uçlu erkek mikrofonlu kablo alıp bunları birleştirerek kullanacaksın. Şunlar olabilir:
APPLE MMX62ZM/A LİGHTNİNG - 3.5MM KULAKLIK JAKI ADAPTÖRÜ - Vatan Bilgisayar
İkinci linkteki adaptör mikrofonu destekliyor mu bilmiyorum. Alırken satıcıya sorarsın.
Iphone kulaklığı kullanabilmen için bu üçünü de alman gerekir. Iphone kulaklığın mikrofonu yoksa zaten hiç bakma bunlara.
Ben olsam bunlarla hiç uğraşmam direk Aliexpressteki gerçek operatör kulaklığı alır geçerim. Aliexpressten alamam diyorsan biraz daha pahalıları Amazon'da var:
NC özellikli operatör kulaklıkları senin iphone kulaklığından çok daha ergonomik ve kullanışlıdır çağrı merkezinde kullanmak için.
Benzer içerikler
- kulaklığın sesi azaldı
- jbl kulaklık bataryası
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- en iyi kablolu kulaklık
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- ikko active buds
- realme buds air 6 pro
- sennheiser orpheus
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X