|
Bildirim
|
gerçekten çok uyanıkmışsın.199 liraya samsung fabrika satış mağazasının defolu bölümünden bile s5 alamazsın.Sen ona inanmayı istediğin için inanmışsın.nokia pilli iphone 4 görünümlü 3 inç ekranlı hesap makinen hayırlı olsun.
|
Yerinizde olsam faturasiz mal satiyorlar die once maliyeye ardindan anlatilanla alakasi olmayan mal geldigi icin tuketici hakem heyetine basvururum. Kanala ayrica sahtekarlik davasi acip magdur oldugumu guzel bi sekilde mahkemede anlatir yayinlarinda kayitlarinin incelenmesini iaterdim. Kanalda bu urunu satan sahis hakkinda da dolandiriciliktan karakola giderdim sikayetci olurdum. Kargodan gelen urunun adres bilgilerinalip belgelendir. Telefon kaydi varsa elinde kanal ile gorusme yaptigin onuda sakla arti olarak tekrar bi siparis verip hepsini kayit altina alabilir ve tazminata haknkazanabilirsin. Kazanamsan bile sen ve senden sonrakilerin haklarini savunmus olursun. Bunlar gibi modern yankesicilerinde biraz olsun belki onü kapanir. Gecmis olsun sizinki yine tv de duyduklarimiz haber kanallarina konu olanlarin yaninda hicbirsey degil.
|
geçmiş olsun kardeş. olan 200 liraya olsun cana gelmesin de... |
Tv de 500 kanal var 300 tanesi dolandırıcı yayın yapıyor. rtük ise sadece bikinili kadın çıktı mı küfür etti mi takibi yapıyor. Bazen ben bile yayın yaparken acaba diyorum gerçekten gönderebilirler mi? yani sizin kanmanız normaldir. 2000-TL maaşlı bir çalışan bir bekçi abimize 272-TL Türkcell faturası geldi. Dedik ne oldu ben çok konuşuyorum dedi. Aradık Türkcell'i buna uygun bir paket alalım diye call center da ki hanım zaten 500 dk bir paketi olduğunu ancak bunun 300 dk sını kullandığını söyledi. Dedik fatura neden yüksek? bizim sazan TV de yayın yapan 2 farklı resmi bulun yarışmalarını arıyormuş. sebebi o! dakikası 20 TL. Çok değerli kanun koyucularımız bu servisleri 2 dk ile sınırladığından bir aramada 40 TL'den fazla yazmıyor. ama sorun şu ki adam arıyor ama hattı düşmüyor. |
Arkadaşlar parasını kaptıran arkadaşlara naçizane tavsiyem o paranın geri dönüşü malesef mümkün değil fakat o parayı sizde onlara yar etmeyin.
Nasıl mı ? Bu sahtekarların hemen hepsi kapıda ödeme ile satış yapıyorlar. Sizde Türkiye'nin bir çok bölgesine sahte siparişler vererek hem kargo sektörünün ivmesine katkıda bulunmaya hem de sizi dolandıranların sürekli geri dönen siparişler yüzünden artık bıkmasına sebep olabilirsiniz. Belki sizi arayıp neden kargonu almadın gibi sorulara maruz bırakacak olsalar da ne kadar çok sipariş verirseniz o kadar bunlara zarar verirsiniz demektir. Ben bu dolandırıcılar yüzünden elindeki avucundaki üç kuruş harçlığını veren özellikle kırsal bölgelerdeki insanları yada yaşlıları görünce bu namus fukaralarına basıyorum siparişi. Bir nevi çağrı merkezlerinin ''sabri bayraktar''ı oldum. :) Hayatımda hiç bunlar tarafından dolandırılmadım,daha ziyade mizah olsun diye bazen yayınlarını izliyoruz ailece :) En güzeli ise bir zamanlar bunların numarınızı bırakın arayalım bölümüne birbirlerinin numarasını bırakıyorduk. Penis büyütücü satana replikacının numarasını,replikacıya bal satanın numarasını. Baya eğlenmiş olmalılar ki şimdilerde ''biz sizi arayalım'' bölümünü kaldırmışlar. Kolay mı lan bir donanımhaber ölücüsüyle başa çıkmak ? Umarım hep namusuyla çalışan insanlar çıkar karşımıza... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 27 Haziran 2016; 23:43:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhurfatih -- 2 Temmuz 2016; 12:26:52 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antipatik Adam -- 30 Eylül 2016; 8:37:20 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|