Şimdi Ara

ÇAĞRI ÖZTÜRK(samsung s5 sahtekarlığı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
49.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar.böyle başlık atmayı uygun gördüm.mazur görün.konuyu yanlış yere açtıysam taşınabilir.
    bu mübarek ayın ondokuz'u kanallar arası zap yaparken doğu tv ye denk geldim.çağrı öztürk denilen pazarlama ustasına denk geldim.tanıttığı telefon samsung galaxy s5 idi.fiyatı 199 tl +k.d.v.uyanıklığımla iftihar ederim.ama nasıl kazıklandım bende anlamadım.almamın nedeni kullandığı dil ve cümleler.büyük ihtimalle milyonlar mağdur olmuştur.
    gelelim almama sebeb bazı cümlelerine. sevgili seyircilerim.bugün size samsung galaksi s5 hediye etmek istiyorum dikkat edin satmıyorum hediye ediyorum.samsung la anlaştım ve bana 80 kişilik kota verdiler.ben arayın dediğimde arayın.iki telefon isteyene kesinlikle gönderilmeyecek çünkü siz bu telefonu telefoncuda 1000 liraya satacaksınız.memleketimin güzel insanı telefonsuz kalmasın.diğer ikanallar bakıyorum herkesi mağdur ediyor bunlara bir dur demek adına burdayım.ben çağrı öztürk olarak size benim dediğim dışında telefon gelirse kabul etmeyin.sizi kandırmamın bedeli olarak beş katı ücret ödeyecem. gibi cümleler ....sizden ricam ben mağdur oldum başkası olmasın.tek amacım bu. resim ve video çektim.ekliyorum.telefon gönderdin bari çakma olsaydı oyuncak gönderiyorlar. ÇAĞRI ÖZTÜRK(samsung s5 sahtekarlığı)

• Yerinizde olsam faturasiz mal satiyorlar die once maliyeye ardindan anlatilanla alakasi olmayan mal geldigi icin tuketici hakem heyetine basvururum. Kanala ayrica sahtekarlik davasi acip magdur oldugumu guzel bi sekilde mahkemede anlatir yayinlarinda kayitlarinin incelenmesini iaterdim. Kanalda bu urunu satan sahis hakkinda da dolandiriciliktan karakola giderdim sikayetci olurdum. Kargodan gelen urunun adres bilgilerinalip belgelendir. Telefon kaydi varsa elinde kanal ile gorusme yaptigin onuda sakla arti olarak tekrar bi siparis verip hepsini kayit altina alabilir ve tazminata haknkazanabilirsin. Kazanamsan bile sen ve senden sonrakilerin haklarini savunmus olursun. Bunlar gibi modern yankesicilerinde biraz olsun belki onü kapanir. Gecmis olsun sizinki yine tv de duyduklarimiz haber kanallarina konu olanlarin yaninda hicbirsey degil.
    quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Sarj aleti ise yarar
    bu adamın yayınlarına ben de denk geldim. almam ürünlerini ama dediğin gibi bir anlatışı var sanırsın s5 diye sattığı telefon sana geldiğinde s7 edge olacak. ben inanmıyorum ama her defasında babaannem diyor bana alalım bunu diye. her defasında diyorum babaanne bunlar dolandırıcı, inanma buna diye. hala gördüğünde alalım der. kandırmak çok kolay. devletin bu tür yayınlara yasak getirmesi lazım. bunlar hakkında yakalama kararı cıkartması lazım. bi de şişman bi adam var kel. ismini bilmiyorum ama o da çok şerefsiz afedersiniz. sigara bıraktırma ilacı diye baharat yollamış babama.

geçmiş olsun kardeş. olan 200 liraya olsun cana gelmesin de...
    quote:

Orijinalden alıntı: sebastiansyzmanski

Çağrı öztürk dallaması an itibariyle Derya tv de çıkıyor nokia satıyor :) bide bi arkadaşın paylaştığı şişko dallama var reelde bulsam denk gelsem kafayla gireceğim şahıs... O da milleti kazıklamaya hala devam ediyor.
    Eniştemin bir sözü vardır; "tamahkarla sahtekar bir noktada buluşur" diye maalesef sizin durumda bu olmuş.
    Tv de 500 kanal var 300 tanesi dolandırıcı yayın yapıyor. rtük ise sadece bikinili kadın çıktı mı küfür etti mi takibi yapıyor. Bazen ben bile yayın yaparken acaba diyorum gerçekten gönderebilirler mi?
    yani sizin kanmanız normaldir.

2000-TL maaşlı bir çalışan bir bekçi abimize 272-TL Türkcell faturası geldi. Dedik ne oldu ben çok konuşuyorum dedi. Aradık Türkcell'i buna uygun bir paket alalım diye call center da ki hanım zaten 500 dk bir paketi olduğunu ancak bunun 300 dk sını kullandığını söyledi. Dedik fatura neden yüksek? bizim sazan TV de yayın yapan 2 farklı resmi bulun yarışmalarını arıyormuş.
    sebebi o! dakikası 20 TL. Çok değerli kanun koyucularımız bu servisleri 2 dk ile sınırladığından bir aramada 40 TL'den fazla yazmıyor. ama sorun şu ki adam arıyor ama hattı düşmüyor.
    Arkadaşlar parasını kaptıran arkadaşlara naçizane tavsiyem o paranın geri dönüşü malesef mümkün değil fakat o parayı sizde onlara yar etmeyin.

Nasıl mı ?

Bu sahtekarların hemen hepsi kapıda ödeme ile satış yapıyorlar. Sizde Türkiye'nin bir çok bölgesine sahte siparişler vererek hem kargo sektörünün ivmesine katkıda bulunmaya hem de sizi dolandıranların sürekli geri dönen siparişler yüzünden artık bıkmasına sebep olabilirsiniz.
    Belki sizi arayıp neden kargonu almadın gibi sorulara maruz bırakacak olsalar da ne kadar çok sipariş verirseniz o kadar bunlara zarar verirsiniz demektir. Ben bu dolandırıcılar yüzünden elindeki avucundaki üç kuruş harçlığını veren özellikle kırsal bölgelerdeki insanları yada yaşlıları görünce bu namus fukaralarına basıyorum siparişi. Bir nevi çağrı merkezlerinin ''sabri bayraktar''ı oldum. :)

Hayatımda hiç bunlar tarafından dolandırılmadım,daha ziyade mizah olsun diye bazen yayınlarını izliyoruz ailece :)

En güzeli ise bir zamanlar bunların numarınızı bırakın arayalım bölümüne birbirlerinin numarasını bırakıyorduk. Penis büyütücü satana replikacının numarasını,replikacıya bal satanın numarasını. Baya eğlenmiş olmalılar ki şimdilerde ''biz sizi arayalım'' bölümünü kaldırmışlar.

Kolay mı lan bir donanımhaber ölücüsüyle başa çıkmak ?

Umarım hep namusuyla çalışan insanlar çıkar karşımıza...
  • gerçekten çok uyanıkmışsın.199 liraya samsung fabrika satış mağazasının defolu bölümünden bile s5 alamazsın.Sen ona inanmayı istediğin için inanmışsın.nokia pilli iphone 4 görünümlü 3 inç ekranlı hesap makinen hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla uyanıklık iyi değil.

Her sakallı hacı değil sonuçta geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

Fazla uyanıklık iyi değil.

Her sakallı hacı değil sonuçta geçmiş olsun.
    Arkadaşlar bunun uyanıklıkla bir alakası yok
    İnsanın normalde başına gelebilecek durumlardan birisi bende bu adamı televizyondan izledim adamın ikna edebilme özelliği çok kuvetli adam araba bile satsa insanları inandırabilir lütfen bu durumlarda bîraz uyanık olalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furucanixi

Arkadaşlar bunun uyanıklıkla bir alakası yok
    İnsanın normalde başına gelebilecek durumlardan birisi bende bu adamı televizyondan izledim adamın ikna edebilme özelliği çok kuvetli adam araba bile satsa insanları inandırabilir lütfen bu durumlarda bîraz uyanık olalım...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu güzel yorumlarınız için çok teşekür ederim uyanıklığa şaka olsun diye atıfta bulundum tekrar ediyorum konu açmamın sebebi benim gibi kimse mağdur olmasın ben bu telefonu almadan önce hiç bir yerde bu şahısla ilgili bir bilgi bulamadım aslında buldumda onlarda çok eski.unutmadan telefonla sipariş verirken hem bayan hem erkekle konuştum...abicim orjinalmi dilimiz yandı.bari bu mübarek ayda hile yapmayın dedim.cevap şu olurmu beyefendi telefon %100 orjinal iki yıl garantili hiç hileli olurmu.hele ramazan ayında kalbiniz rahat olsun. cevapları buydu. siz olsanız ne yapardınız. tv den yayın yaparsa kaydedip eklerim.bir izleyin. hak vereceksiniz.
    şimdiden hayırlı sahurlar.

• Geçmiş olsun kardeşim. Sistem vatandaşı değil, üç kağıtçı ve dolandırıcıyı koruyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hey Allahım ya 2000 milyarlık teli 190 tl ye almayı planlıyormusun

Bide inanadın ya ne diyeyim s5 üretimi durdu 1000 liraya satacan he ulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 27 Haziran 2016; 23:43:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sarj aleti ise yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Sarj aleti ise yarar
    bu adamın yayınlarına ben de denk geldim. almam ürünlerini ama dediğin gibi bir anlatışı var sanırsın s5 diye sattığı telefon sana geldiğinde s7 edge olacak. ben inanmıyorum ama her defasında babaannem diyor bana alalım bunu diye. her defasında diyorum babaanne bunlar dolandırıcı, inanma buna diye. hala gördüğünde alalım der. kandırmak çok kolay. devletin bu tür yayınlara yasak getirmesi lazım. bunlar hakkında yakalama kararı cıkartması lazım. bi de şişman bi adam var kel. ismini bilmiyorum ama o da çok şerefsiz afedersiniz. sigara bıraktırma ilacı diye baharat yollamış babama.

• Yerinizde olsam faturasiz mal satiyorlar die once maliyeye ardindan anlatilanla alakasi olmayan mal geldigi icin tuketici hakem heyetine basvururum. Kanala ayrica sahtekarlik davasi acip magdur oldugumu guzel bi sekilde mahkemede anlatir yayinlarinda kayitlarinin incelenmesini iaterdim. Kanalda bu urunu satan sahis hakkinda da dolandiriciliktan karakola giderdim sikayetci olurdum. Kargodan gelen urunun adres bilgilerinalip belgelendir. Telefon kaydi varsa elinde kanal ile gorusme yaptigin onuda sakla arti olarak tekrar bi siparis verip hepsini kayit altina alabilir ve tazminata haknkazanabilirsin. Kazanamsan bile sen ve senden sonrakilerin haklarini savunmus olursun. Bunlar gibi modern yankesicilerinde biraz olsun belki onü kapanir. Gecmis olsun sizinki yine tv de duyduklarimiz haber kanallarina konu olanlarin yaninda hicbirsey degil.

• Öncelikle geçmiş olsun. Hiç kimse size iyilik olsun diye malını değerinden ucuza vermez. Bu adamı tanımamanıza şaşırdım. Concord tablet satışı sahtekarlıkta ustalık eseridir ki forumda dalgası hep geçilmiştir. Yukarıdaki arkadaş haklı, uğraşmak lazım ama pek bir şey çıkacağımı sanmam. Ahirette hesaplaşırsınız artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: redline_59

Yerinizde olsam faturasiz mal satiyorlar die once maliyeye ardindan anlatilanla alakasi olmayan mal geldigi icin tuketici hakem heyetine basvururum. Kanala ayrica sahtekarlik davasi acip magdur oldugumu guzel bi sekilde mahkemede anlatir yayinlarinda kayitlarinin incelenmesini iaterdim. Kanalda bu urunu satan sahis hakkinda da dolandiriciliktan karakola giderdim sikayetci olurdum. Kargodan gelen urunun adres bilgilerinalip belgelendir. Telefon kaydi varsa elinde kanal ile gorusme yaptigin onuda sakla arti olarak tekrar bi siparis verip hepsini kayit altina alabilir ve tazminata haknkazanabilirsin. Kazanamsan bile sen ve senden sonrakilerin haklarini savunmus olursun. Bunlar gibi modern yankesicilerinde biraz olsun belki onü kapanir. Gecmis olsun sizinki yine tv de duyduklarimiz haber kanallarina konu olanlarin yaninda hicbirsey degil.

hocam bu çağrı öztürk gibileri türkiyede değil malesef. keşke bi şekilde önlense ama o kanallar bile türkiyede çekilmiyor. büyük ihtimal rusyadan yayın yapılıyor çünkü bi pazarlama programında ruslar vardı :D o şişman dediğim adam da fotosunu şimdi çektim bak altta. bizim köyden bi akrabanın başına gelmişti. şikayette vs bulundu ama sonuç alamadı. bunlar yakalanamıyor yurtdışında oldugu için.

bu arada bu adamın ismini bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

harika bir yorum yapmışsınız teşekkür ederim.dediğiniz gibi devlet veya ilgili hangi kurum varsa neden ilgilenmiyor .anladığım kadarıyla devletin işine geliyor.veya görmemezden geliyor.rtük denen kurum ne işe yarıyor.hatırlarsanız geçmişte alakasız olarak habire kanal kapatıp ceza kesiyordu.adam bal satmak için kanal açıyor.sağlık bakanlığı açıklama yapıyor sahtedir almayın diye.en çok şaşırdığım nokta.bizi arayın dedikleri telefon no ları telekomdan.yarışma programları aynı şekilde.türkiyede sayısını bilmediğmiz binlerce savcı var.neden müdahale etmiyor.yoksa bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabımı?herifler resmen din ticareti ve tüccarlığı yapıyor türksatta elliye yakın kanal bilmemne duası cevşen nalını şerif aklıma gelmeyen sayısız ürün.nasıl satılıyor. 5 kilo bal +telefon elli tl...bunları yapan müslüman.insanların dini duygularını istismar ediyorlar.allah ıslah etsin.inanın param gitti diye zerre üzülmüyorum.insanlar milyonlar kaybediyor.tekrar yazıyorum bu teli almadan açtığım gibi bir konu bulup okusaydım benim gibi binlerce insan bu tuzağa düşmezdi.sevineceğim nokta 100 insan bu yorumları okuyup bilinçlenip almazsa ne mutlu bize.ne kurtarsak kardır bizim için...güzel yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim...hayırlı iftarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sezerixi

quote:

harika bir yorum yapmışsınız teşekkür ederim.dediğiniz gibi devlet veya ilgili hangi kurum varsa neden ilgilenmiyor .anladığım kadarıyla devletin işine geliyor.veya görmemezden geliyor.rtük denen kurum ne işe yarıyor.hatırlarsanız geçmişte alakasız olarak habire kanal kapatıp ceza kesiyordu.adam bal satmak için kanal açıyor.sağlık bakanlığı açıklama yapıyor sahtedir almayın diye.en çok şaşırdığım nokta.bizi arayın dedikleri telefon no ları telekomdan.yarışma programları aynı şekilde.türkiyede sayısını bilmediğmiz binlerce savcı var.neden müdahale etmiyor.yoksa bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabımı?herifler resmen din ticareti ve tüccarlığı yapıyor türksatta elliye yakın kanal bilmemne duası cevşen nalını şerif aklıma gelmeyen sayısız ürün.nasıl satılıyor. 5 kilo bal +telefon elli tl...bunları yapan müslüman.insanların dini duygularını istismar ediyorlar.allah ıslah etsin.inanın param gitti diye zerre üzülmüyorum.insanlar milyonlar kaybediyor.tekrar yazıyorum bu teli almadan açtığım gibi bir konu bulup okusaydım benim gibi binlerce insan bu tuzağa düşmezdi.sevineceğim nokta 100 insan bu yorumları okuyup bilinçlenip almazsa ne mutlu bize.ne kurtarsak kardır bizim için...güzel yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim...hayırlı iftarlar

Alıntıları Göster
    evet. malesef türkiye'de bu tür şeylere müsade ediliyor. bu yayınların kaldırılması gerek. bunun için önlem alınabilir. sürekli reklamlarda haberlerde gazetelerde uyarı yapılması gerekir. bu tip dolandırıcılarla mücadele için ayrı bi bölüm, bir kuruluş açılması gerekir. keşke kanal kapatmayla olsa. samanyolu kapatıldı, stv nin yerine gelen kanallar da var. yeşilçam filmleri veriliyor. reklamlarda bu tür reklamlar veriliyor. kanal kapatmayla olmuyor sanırım bunlar farklı türde bi yayın yapıyolar. ama devlet gereken önemi göstermiyor bu çok açık. hadi o kanalları geçtim, bu resmini paylaştığım adam bazı akşamlar kanal 7 ye de çıkıyor ben bunu anlamıyorum.

buradan forum yetkililerine tavsiyem; bu ve bunun gibi konuların sürekli sayfa başında durması, görenin okuyanın büyük küçük her kim varsa uyarması.. ben bizim akrabaları, köydeki kim var kim yok herkesi uyardım bu konuda. siz hiçbiryeri arayıp hiçbirşey almayın, hiçbir yabancı numaradan gelen aramayı açmayın diye uyardım. inşallah yapmazlar. daha çok duyarlı olmamız lazım..

• quote:

evet. malesef türkiye'de bu tür şeylere müsade ediliyor. bu yayınların kaldırılması gerek. bunun için önlem alınabilir. sürekli reklamlarda haberlerde gazetelerde uyarı yapılması gerekir. bu tip dolandırıcılarla mücadele için ayrı bi bölüm, bir kuruluş açılması gerekir. keşke kanal kapatmayla olsa. samanyolu kapatıldı, stv nin yerine gelen kanallar da var. yeşilçam filmleri veriliyor. reklamlarda bu tür reklamlar veriliyor. kanal kapatmayla olmuyor sanırım bunlar farklı türde bi yayın yapıyolar. ama devlet gereken önemi göstermiyor bu çok açık. hadi o kanalları geçtim, bu resmini paylaştığım adam bazı akşamlar kanal 7 ye de çıkıyor ben bunu anlamıyorum.

buradan forum yetkililerine tavsiyem; bu ve bunun gibi konuların sürekli sayfa başında durması, görenin okuyanın büyük küçük her kim varsa uyarması.. ben bizim akrabaları, köydeki kim var kim yok herkesi uyardım bu konuda. siz hiçbiryeri arayıp hiçbirşey almayın, hiçbir yabancı numaradan gelen aramayı açmayın diye uyardım. inşallah yapmazlar. daha çok duyarlı olmamız lazım..

Alıntıları Göster
    kardeş üzülme herkesin başına geliyor. iyi ki sen 200 lira kazıklanmışsın bir daha bulaşmazsın böyle işlere daha çok kazıklanmaktan kurtuldun belki de

• quote:

Orijinalden alıntı: 33kral33.

kardeş üzülme herkesin başına geliyor. iyi ki sen 200 lira kazıklanmışsın bir daha bulaşmazsın böyle işlere daha çok kazıklanmaktan kurtuldun belki de

Alıntıları Göster
    her gun bınlerce kısıyı dolandırıyorlar..aynı adam 3 4 farklı kanalda 3 4 farklı sekılde canlı yayın yapabılıyor..mılletın gozunun ıcıne bakarak sızı dolandırıyoruz dıyorlar ama buna ses cıkaran bır tane devletın resmı kurumu yok..bu yayınlar devletımızın uydusu turksat uzerınden yayın yapıyorlar. vaktı zamanında samanyolu tv yı teror orgutu gorup uydudan atanlar bu kanallara hıc bır ıslem yapmıyorlar. bunlarından da teror orgutlerınden pek bır farkı yok..neden bu dolandırıcılara karsı herhangı bır ıslem yapılmıyor anlamıyorum.arkadaslar bu kanallardakı hıc bır yarısma programına ınanmayın.urun almayın.DOLANDIRILIRSINIZ!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhurfatih -- 2 Temmuz 2016; 12:26:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

her gun bınlerce kısıyı dolandırıyorlar..aynı adam 3 4 farklı kanalda 3 4 farklı sekılde canlı yayın yapabılıyor..mılletın gozunun ıcıne bakarak sızı dolandırıyoruz dıyorlar ama buna ses cıkaran bır tane devletın resmı kurumu yok..bu yayınlar devletımızın uydusu turksat uzerınden yayın yapıyorlar. vaktı zamanında samanyolu tv yı teror orgutu gorup uydudan atanlar bu kanallara hıc bır ıslem yapmıyorlar. bunlarından da teror orgutlerınden pek bır farkı yok..neden bu dolandırıcılara karsı herhangı bır ıslem yapılmıyor anlamıyorum.arkadaslar bu kanallardakı hıc bır yarısma programına ınanmayın.urun almayın.DOLANDIRILIRSINIZ!!!!

Alıntıları Göster
    Öncelikle geçmiş olsun.

Maalesef Türksat bu tip kanallarla doldu. Üstelik 7/24 eski Türk filmlerinin başka kanallardan kopyalanmış TV çekimleriyle yayın yaparak vatandaşı dolandırıyorlar. RTÜK, bir ya da bir buçuk ay öncesinde bu kanalların kendilerinden izin almadan Türksat üzerinden sinyal kiralayıp yayın yaptıklarını ve kapatılacağını açıklamıştı, nitekim bu süre içerisinde toplasan toplasan 20 tanesi kapatıldı. Ayrıca bu kanalların RTÜK'ten izinsiz Türksat'tan sinyal kiralayarak nasıl yayın yaptıkları ise TAM BİR MUAMMA! Birisi kapanıyor, birisi açılıyor. Bir bakmışsınız kanalın adı değişmiş ve aynı sinyalden farklı yayınlarla başka dolandırıcılıklara girişmiş...

Buradan annelere, babalara ve bilimum genç arkadaşlara sesleniyorum, kimse size 1500-2000 gibi fiyatlara satılan cihazları 100 lira, 200 lira gibi fiyatlara satmaz, satamaz! Yeni gelen vergiyle (yanlış hatırlamıyorsam TRT Bandrolu oranı %8 oldu, TV ve Radyo frekansı tutmayıp internete çıkan tüm cihazlardan alınıyor artık... Önce 4 dediler, sonra 6 oldu, OHAL oldu 8 yaptılar...) telefonların %50'si artık vergi... Dolayısıyla o kadar insan bu kadar paraya ve vergi yüküne katlanıyorsa bir nedeni var. Televizyondaki bu dolandırıcı arkadaşlara kalsa bu paraları veren herkes enayi... Gel gör ki 2000 liralık cihazı 200 liraya alacağım derken insanları enayi durumuna düşürüyorlar.

Ben bile 1 yıl önce aldığım S5 telefonun taksidini yeni bitirdim. Bu kadar kolay olsaydı önce ben sipariş ederdim. Türkiye'de teknoloji çok pahalı kabul, vergi çok, memleket dolaylı vergi cenneti ve vergi konusunda en kolay vatandaşı yakalıyor o da kabul ama bu kadar insan bu yüke katlanırken uyanıklık yapıp eldekinden olmak da kusura bakmayın ama biraz da sizin hatanız... Uyanık ve dikkatli birisi olduğunuz belirtiyorsunuz, çok güzel, ama keşke bu uyanıklığınızı kullanıp önce bu arkadaşları ve kanalları internette bir araştırsaydınız... Uyanıklığıyla hep övünen milletimizin büyük bir kısmı maalesef bu vatandaşlar tarafından dolandırıldı ve dolandırılmaya devam ediyor!

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antipatik Adam -- 30 Eylül 2016; 8:37:20 >

• Çağrı öztürk dallaması an itibariyle Derya tv de çıkıyor nokia satıyor :) bide bi arkadaşın paylaştığı şişko dallama var reelde bulsam denk gelsem kafayla gireceğim şahıs... O da milleti kazıklamaya hala devam ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebastiansyzmanski

Çağrı öztürk dallaması an itibariyle Derya tv de çıkıyor nokia satıyor :) bide bi arkadaşın paylaştığı şişko dallama var reelde bulsam denk gelsem kafayla gireceğim şahıs... O da milleti kazıklamaya hala devam ediyor.
    Eniştemin bir sözü vardır; "tamahkarla sahtekar bir noktada buluşur" diye maalesef sizin durumda bu olmuş.
    Tv de 500 kanal var 300 tanesi dolandırıcı yayın yapıyor. rtük ise sadece bikinili kadın çıktı mı küfür etti mi takibi yapıyor. Bazen ben bile yayın yaparken acaba diyorum gerçekten gönderebilirler mi?
    yani sizin kanmanız normaldir.

2000-TL maaşlı bir çalışan bir bekçi abimize 272-TL Türkcell faturası geldi. Dedik ne oldu ben çok konuşuyorum dedi. Aradık Türkcell'i buna uygun bir paket alalım diye call center da ki hanım zaten 500 dk bir paketi olduğunu ancak bunun 300 dk sını kullandığını söyledi. Dedik fatura neden yüksek? bizim sazan TV de yayın yapan 2 farklı resmi bulun yarışmalarını arıyormuş.
    sebebi o! dakikası 20 TL. Çok değerli kanun koyucularımız bu servisleri 2 dk ile sınırladığından bir aramada 40 TL'den fazla yazmıyor. ama sorun şu ki adam arıyor ama hattı düşmüyor.

• Galaxy s5 199tl almışsın vere vere çakma iphone vermişler zaten hep öyle yapıyorlar.Iyi hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.