Şimdi Ara

Cahilim, 35-40k bütçeyle hangi araç? Yardım Lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araba modelleri hakkında pek bilgim yok, ilgim de yok açıkçası.

10aylık bi oğlum var, dışarı çıkarken toplu taşıma zor oluyor, araba alma sebebim bu. Kullanım büyük oranda şehir içi olacak.

Aklımda Volvo S40, Audi A4 var ama başka doğru düzgün model bilmediğim için bunlar var.

Hız yapmam, uzun yolda bile 90-100 ile kıyıdan kıyıdan giderim, yani motorun büyük güçlü olmasına gerek yok. 1.4 - 1.6 yeter gibi.

Ne istediğime gelince;

- Biraz güzel görünsün, sürüşü, koltuğu, konsolu rahat olsun.
    - İstanbulda yaşıyorum, trafikte sık sık dokunduruyorlar, hemen farı, tamponu kırılmayan biraz dayanıklı bi model.
    - Fazla yakmasın.

İllaha 40 binlik araba olacak diye bişey de yok, 20bine de güzel bişey bulabilirsem olur bence.

Yardımcı olursanız sevinirim, sahibinden.com da gezmekten bıktım.

• Valla kardeş, 2010 - 2012 Toyota olabilir. s40 güzel bir düşünce. Temiz uygun alın bence.
  • O araçlara bulaşmayın bence. Dizel 308 bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel c4 ve 308, bravo.
  • Hocam hor kullanılmış, km si yüksek bi audi alırsanız masraf açabilir. fd6 honda civiclere bakabilirsiniz, temiz dizel ceed olabilir, seçenek çok aslında.

• Söylediğiniz araçlara da bakacağım, yalnız -ayıgücü- audi volvo ya fln neden bulaşmayım? Dediğim gibi araçlar hakkında pek bilgim yok, görüntüsü için onları beğeniyorum zaten, neden beğenmemek gerekir?
  • megan 3 veya Corolla 1.6 2008 model benzinli bakabilirsin ikiside sağlam araçtır. ikinci elide iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50-55k için bu sistem nasıl
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiat Bravo düşünebilirsiniz. Multijet motor oldukça iyi, donanım-fiyat oranı en üst seviyelerde ve avrupada üretilip getirilen bir modelidir Fiat'ın. Şu anda üretimden kalktı ama gerçekten çok keyifli bi araba olduğu kesin.
  • İ10 1.0 sıfır km alın, ikinciel almayın

• volvo s60 alın hocam o paraya alinilabilecek en iyi araba.

• Zor bir konu çünkü 1 tek cevabı yok.cevap burdaki insan sayısı kadar.verilen bütün cevaplar subjektif olacaktır.ama genelde şu söylenebilir,araçlardan hiç anlamadığınız için hangi Aracın 2.eline talip olursanız olun yanılma ve yanıltılma payınız çok yüksek olacaktır.bunu en aza indirmek için marka söylemiyorum,Sıfır bir araç almanız sizin açınızdan daha uygun olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford Fiesta
  • O araçlara bulasmayin Fiat Bravo alip keyfinize bakin.

• Volvo 'nun servisleri üzebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 15 Nisan 2015; 14:54:37 >
  • Ben de anlamadığım için 2. elden korkuyorum ama bir kaç yıl sonra satabilirim, eşim yabancı, çocuk biraz büyüyünce büyük ihtimalle yurtdışına çıkacağız. 40bin verip sıfır aldığım aracı, ertesi gün satsam 5-10 lira kaybediyorum. 2 el aldığım fiyata satamasam da 1-2-3 altına satarım, çok bişey kaybetmiş olmam.

Tabii ki kazalı belalı araç almaktan korkuyorum, onun için de exper raporu ne tutarsa artık, paraya kıyıp almadan yaptırmayı düşünüyorum.

Baktığım araçlar içinde

- Megan 3
    - Volvo S40
    - Toyota Auris
    ı beğendim,

- Fiat Bravo da aklıma yattı

Volvo için kendi başlığına konu açacağım, diğer modeller için fikriniz nedir?
  • Temiz bir otomatik 2010 Toyota Auris çok isabet olur
  • 2010 2011 focus 2.5 titanium 1.6 tdci yada lpgli temiz rahat yol tutusu iyi yakiti uzmez sekli bence cok guzel ici genis
    Dusuk km li bulabilirsiniz bence Bizde focus dusunuyoruz ama bizim butce o kadar yok o nedenle 2008 lerine falan bakiyoruz cokda guzel araclar

• Fd6 iyi olabilir ama benzinde yiyor araç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş yollara da böyle ben cahilim diye çıkma. Zaten yeterince var. Araştır, incele, oku, kes, biç öğrenirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

İ10 1.0 sıfır km alın, ikinciel almayın

Arkadaşın mesajını yabana atmayın, Amaç şehir içinde kullanıp otobüsten kurtulmak ise, hız beklentiniz yok ise, A sınıfı araç en mantıklısı. Her yere girip çıkarsınız, rahat park edersiniz.

İ10 sınıfında iddalı bir araç. Sahibinde gezeceğinize showroom a gidip denesiniz, karar vermeniz daha kolay olur.

Eğlenceli bir inceleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 16 Nisan 2015; 19:21:01 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.