Şimdi Ara

Cahillik ve fakirlik icerir yardimm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarımda 150gb lık Hdd sabit disk var. Arkadaşın biri eski bilgisayarını parçaladı. Sabit diskini bana verdi 160 gblık Hdd Sp1654N. Ben bunu bilgisayara nasıl takabilirim? Birde benim evdeki sabit diski çıkarmadan bunu üstüne ekliyebilir miyimm ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ona uygun kablon ve yerin varsa takabilirsin tek ihtiyaç in harddsk kablosu

• ikinci bir hdd olarak kullanabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs1991apo

Ona uygun kablon ve yerin varsa takabilirsin tek ihtiyaç in harddsk kablosu

Hocam hard diskin üzerinde kendi kabloları var. Şimdi benim anlamadığım bu disketi takınca format atmak gerekiyo mu? Eğer format atmassam boş bellek c ye mi yüklenicek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Julius Aegon

quote:

Hocam hard diskin üzerinde kendi kabloları var. Şimdi benim anlamadığım bu disketi takınca format atmak gerekiyo mu? Eğer format atmassam boş bellek c ye mi yüklenicek?

format atmana gerek yok bilgisayarın açılınca diğer disk alanlarını görecek istersen disk yönetiminden silip baştan bölümlendirebilirsin istersen o şekilde kullanmaya devam edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

quote:

quote:

format atmana gerek yok bilgisayarın açılınca diğer disk alanlarını görecek istersen disk yönetiminden silip baştan bölümlendirebilirsin istersen o şekilde kullanmaya devam edersin

Teşekkürler hocam eve geçince sizi bilgilendiricem.

• Sata kablosu lazim eger sataysa. Onlari takicaksin. Birini guc kaynaginin kablosuna digerini anakarta calisir duruma gelir. 2 vida ilede kasaya montajlarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Candance

Sata kablosu lazim eger sataysa. Onlari takicaksin. Birini guc kaynaginin kablosuna digerini anakarta calisir duruma gelir. 2 vida ilede kasaya montajlarsin.

Hocam diskin üzerinde kabloları var arkadaş çıkarmamış. Güç kaynağından çıkan her hangi bir kabloya taksam olur mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Candance

Sata kablosu lazim eger sataysa. Onlari takicaksin. Birini guc kaynaginin kablosuna digerini anakarta calisir duruma gelir. 2 vida ilede kasaya montajlarsin.

Hocam diskin üzerinde kabloları var arkadaş çıkarmamış. Güç kaynağından çıkan her hangi bir kabloya taksam olur mu ?

Hangi kabloya uyacagina anlayamacak durumda degilsindir diye umuyorum.

• Candance kullanıcısına yanıt
    O kadar değil. Saçma bir soruydu zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.