Şimdi Ara

Çakmaklık nasıl bir uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabada müzik dinlemek için çakmaklık alıcam ama iyi mi yaparım yoksa kötü mü yaparım bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

• derdini anlatamamışsın
    sen fm transmitter mi demeye çalışıyosun ?
  • FM transmitter diyorsan bence hiç bulaşma ben önceki aracımda kullandım.çakmaklık kontağa bağlı değilse kullanışlı olmuyor.büyükşehirdeysen hele frekans bulmak işkence.ses kalitesi de cabası
    tavsiyem usb-sd kartlı teyplerden al(cd ve kaset okumayan) al .zaten 30-40 lira bi transmitter, o değim teyplerde yakın fiyatlarda.
    50lira roadstar meselaa
    http://www.hepsiburada.com/Liste/roadstar-rdm-100g-usbsdmmc-calar-kumandali-/productDetails.aspx?productId=otaytrdm200&categoryId=26080#Gorseller

• fm transmitter'dansa ve araçta kaliteli bi kaset çalar var ise kaset adaptörü+mp3 çalar daha etkili olacaktır...
  • cevaplar için teşekkürler o zaman ses kötü ise teyp alıcam
  • Fm transmitter vericisi zayif oldugundan diger radyolarin frekanslari cok cizirti yapiyo ben de bi sure kullandiktan sonra fm transmitter i söküp sd kart/ usb girisli bi teyp aldim onerim teyp konusunda olcak benim de
  • arkadaşım bende kenwood kasetçalar var arabada. şimdi anfisiz 1 dual woofer 2 single woofer 2 compenant 2de tweeter sürebiliyor. buna sony mp3 teyp bile taksam ses kalitesi ve bass kalitesi düşüyor. bende Premier FM transmitter almıştım zamanında çalışması gayet iyi ama transmitterin ekolayzır ayarlarını sevmemiştim. sonra harici ses girişinden transmittere kendi mp3 playerimi taktım ekolayzırı jazz moduna aldım. ( çok dolambaçlı gibi görünüyor biliyorum ama değil) inanılmaz tatlı, gerçek ve güçlü bir sesi var şimdi.

ayrıca premier transmitter çalıştığı zaman boş frekansta 100 metreye yakın yayın yapıyor. 10 metreye kadar da diğer radyoları bastırıyor. ankarada hemde.. ha benimki çin malı mecburiyetten kullanıyorum. istediğim ses kalitesini yakalayabilmek için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesbeyter

FM transmitter diyorsan bence hiç bulaşma ben önceki aracımda kullandım.çakmaklık kontağa bağlı değilse kullanışlı olmuyor.büyükşehirdeysen hele frekans bulmak işkence.ses kalitesi de cabası
    tavsiyem usb-sd kartlı teyplerden al(cd ve kaset okumayan) al .zaten 30-40 lira bi transmitter, o değim teyplerde yakın fiyatlarda.
    50lira roadstar meselaa
    http://www.hepsiburada.com/Liste/roadstar-rdm-100g-usbsdmmc-calar-kumandali-/productDetails.aspx?productId=otaytrdm200&categoryId=26080#Gorseller

Valla ses konusunda bütün herkez yakınmakta oldugu gibi bende öyleyim gerçekten ses kötü onunla ugrasana kadar arkadasın önerdigi şeyi inceledim güzel birşeye benziyo ilk defa gördüm ama bana kalırsa borç harç git bi pioner teyp al kafan rahat etsin

• Hazır konusu açılmışken ben de birşey sorayım madem, araçta kasetli güzel bir teyp var. Mesela kontak anahtarını çektiğimde kapanıyor ve çalıştırınca açılıyor ama üzerinde VW simgesi falan da var. Pioneer gibi bir teyp alsam aynı durum devam eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

Hazır konusu açılmışken ben de birşey sorayım madem, araçta kasetli güzel bir teyp var. Mesela kontak anahtarını çektiğimde kapanıyor ve çalıştırınca açılıyor ama üzerinde VW simgesi falan da var. Pioneer gibi bir teyp alsam aynı durum devam eder mi?

Anladığım kadarıyla vw orjinal teybi. Genelde teyipler kontağı açınca açılır kapatınca kapanır, ayriyeten basarsan açılır vs. o durum senin araçla ilgili. Teybi değiştirince elektrikçi falan tesisata el atmazsa yine aynı şekilde devam edecektir.
    Geçen sene dayımın teybini değiştirip hoparlör vs. bağlamıştık oradan biliyorum. Yine anahtarı takınca açılıyor vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbeyter -- 26 Ocak 2012; 18:12:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ggitaristt

arkadaşım bende kenwood kasetçalar var arabada. şimdi anfisiz 1 dual woofer 2 single woofer 2 compenant 2de tweeter sürebiliyor. buna sony mp3 teyp bile taksam ses kalitesi ve bass kalitesi düşüyor. bende Premier FM transmitter almıştım zamanında çalışması gayet iyi ama transmitterin ekolayzır ayarlarını sevmemiştim. sonra harici ses girişinden transmittere kendi mp3 playerimi taktım ekolayzırı jazz moduna aldım. ( çok dolambaçlı gibi görünüyor biliyorum ama değil) inanılmaz tatlı, gerçek ve güçlü bir sesi var şimdi.

ayrıca premier transmitter çalıştığı zaman boş frekansta 100 metreye yakın yayın yapıyor. 10 metreye kadar da diğer radyoları bastırıyor. ankarada hemde.. ha benimki çin malı mecburiyetten kullanıyorum. istediğim ses kalitesini yakalayabilmek için.

teyibe aux girişi bağlatsan daha sağlıklı olmazmı?? ses kalitesi daha da iyileşir bence.
    sony mp3 ile senin kaset çalar arasında ses çıkışları farklı olabilir. Dediğine göre kasetçaların ses çıkışı daa iyi.
    Tabii önemli olan aracında kaliteli müzik dinleyebilmek sen sorunu çözmüşsün

• quote:

quote:

arkadaşım bende kenwood kasetçalar var arabada. şimdi anfisiz 1 dual woofer 2 single woofer 2 compenant 2de tweeter sürebiliyor. buna sony mp3 teyp bile taksam ses kalitesi ve bass kalitesi düşüyor. bende Premier FM transmitter almıştım zamanında çalışması gayet iyi ama transmitterin ekolayzır ayarlarını sevmemiştim. sonra harici ses girişinden transmittere kendi mp3 playerimi taktım ekolayzırı jazz moduna aldım. ( çok dolambaçlı gibi görünüyor biliyorum ama değil) inanılmaz tatlı, gerçek ve güçlü bir sesi var şimdi.

teyibe aux girişi bağlatsan daha sağlıklı olmazmı?? ses kalitesi daha da iyileşir bence.
    sony mp3 ile senin kaset çalar arasında ses çıkışları farklı olabilir. Dediğine göre kasetçaların ses çıkışı daa iyi.

teypte aux girişi olsa bu kadar teferruata girmem dimi :) benim teyp düşük frekansları çok iyi veriyor, az daha güçlü olsa SPL wooferi bağlayacam

• quote:

quote:

quote:

teypte aux girişi olsa bu kadar teferruata girmem dimi :) benim teyp düşük frekansları çok iyi veriyor, az daha güçlü olsa SPL wooferi bağlayacam

http://www.vwturk.com/forum/showthread.php?52541-aux-giri%FEi-olmayan-teybe-aux-giri%FEi-yapmak

şöyle bi uygulama yapılamaz mı?

• quote:

şimdi şöyle bir tezat oluştu :) bu kadar dolambaçlı iş yapan ben şahsen elektronik mühendisiyim :) inan üşengeçliğimden elimi sürmüyorum 4 teyp yaktım bu 5. artık teybe hiç dokunmadan iş yapmayı öğretti bana
  • quote:

quote:

şimdi şöyle bir tezat oluştu :) bu kadar dolambaçlı iş yapan ben şahsen elektronik mühendisiyim :) inan üşengeçliğimden elimi sürmüyorum 4 teyp yaktım bu 5. artık teybe hiç dokunmadan iş yapmayı öğretti bana

ya ama cidden üşengeçlik çok fena ben de elimi bilgisayara falan elimi sürmüyorum ben de bilgisayarcı olduğum halde.. Ne tarz dinliyorsunuz? Ses karakteristiğini açısından merak ettim

• Orijinalden alıntı: Johnnn

ya ama cidden üşengeçlik çok fena ben de elimi bilgisayara falan elimi sürmüyorum ben de bilgisayarcı olduğum halde.. Ne tarz dinliyorsunuz? Ses karakteristiğini açısından merak ettim

misalhttp://www.youtube.com/watch?v=3Hz64-_2Gu8
  • Orijinalden alıntı: ggitaristt

misalhttp://www.youtube.com/watch?v=3Hz64-_2Gu8

Gitarist diyince her gitarist benim gibi değildir diyordum Techno trance metal ve progressive dinleyen ve progressive denildiğinde aklına prograssive trance da gelen biri şeklinde

• Her türlü müziği dinledim arabesk pop hiphop rock bu aralar eski yabancı pop gidiyom. 1969 white rabbit, devrim yapası geliyo insanın
  • quote:

Her türlü müziği dinledim arabesk pop hiphop rock bu aralar eski yabancı pop gidiyom. 1969 white rabbit, devrim yapası geliyo insanın

beatlemania'ya geç de olsa sarsak mı?
  • Orijinalden alıntı: enesbeyter

FM transmitter diyorsan bence hiç bulaşma ben önceki aracımda kullandım.çakmaklık kontağa bağlı değilse kullanışlı olmuyor.büyükşehirdeysen hele frekans bulmak işkence.ses kalitesi de cabası
    50lira roadstar meselaa

bencede hiç uğraşmayın alın. bende roadstar rdm 200 almıştım.muhtemelen bir üst modeli.vatan bil.kargo dahil 42 tlye almıştım.çok memlunum tek kötü yanı dosyalar arası geçiş yapamıyorsunuz. bu arada fiyatı çok artımş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_4624 -- 28 Ocak 2012; 14:22:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.