Merhaba arkadaşlar daha öncede yardım için konu açmıştım. 6 senelik steam geçmişim olmasına rağmen bir hata yapıp takas sırasında yanlış sayfaya yönlendim dalgınlığıma geldi ve rusyadan mailimin ve şifremin değiştiğini gördüm. Her neyse konuya geçeyim..
Aldığım oyunların faturası olan, gelen hediye oyunların mailleri olan, son mail adresi , kullanılan steam cüzdan kodlarını güzel bir yazı ile derleyerek hem Türkçe hem de İngilizce olarak Steam Desteğe gönderdim. Gönderdiğim tarih : 9 Şubat. Üstünden 2 hafta geçmesine rağmen cevap gelmedi. Bir şeyleri yanlış mı yapıyorum arkadaşlar bir yardımcı olabilir misiniz? Gerçekten beklemekten ve smurf hesaplarda oyun oynamaktan sıkıldım. Cevaplar ve yardımlar için şimdiden teşekkürler
hocam soguk su icin bu lanet steamin supportlari cop originin yaninda hicler bide kendilerini guvenkik acisindan bir numara gosteriyolar live chat olmadigi surece steam support gelisemez
fokof
kullanıcısına yanıt
İstediğim cevap değildi dostum haklısın aslında ama teşekkür ederim yine de.
quote:
Orijinalden alıntı: Exclousionn
İstediğim cevap değildi dostum haklısın aslında ama teşekkür ederim yine de.
Bir destek verin beyler gözünüzü seviyim
quote:
Bir destek verin beyler gözünüzü seviyim
Alıntıları Göster
Ticketlara cevap vermeleri 3 4 haftayı bulabiliyor. Support sitesinde ticket durumu open'sa beklemekten başka hiçbir şey yapamayız ustam. (Aynı ticketı 2. 3. kez gönderme ilk gönderdiğin de çöp olur)
Eğer eski e postana girebiliyorsan, girip hesabını locked et eğer ki etmediysen. Hesabını geri alırsın merak etme tek sıkıntı uzun sürmesi :)
quote:
Orijinalden alıntı: Inextricable
Ticketlara cevap vermeleri 3 4 haftayı bulabiliyor. Support sitesinde ticket durumu open'sa beklemekten başka hiçbir şey yapamayız ustam. (Aynı ticketı 2. 3. kez gönderme ilk gönderdiğin de çöp olur)
Eğer eski e postana girebiliyorsan, girip hesabını locked et eğer ki etmediysen. Hesabını geri alırsın merak etme tek sıkıntı uzun sürmesi :)
Alıntıları Göster
benim tickete 17gün sonra cevap vermişlerdi verilmemesi söz konusu değil rahat olun We apologize for the delay. ile başlayıp cevap verirler :(
quote:
Orijinalden alıntı: Evilduckling
benim tickete 17gün sonra cevap vermişlerdi verilmemesi söz konusu değil rahat olun We apologize for the delay. ile başlayıp cevap verirler :(
Alıntıları Göster
ben 1 günde cevap almıştım. ilginç
quote:
Orijinalden alıntı: f0rest
ben 1 günde cevap almıştım. ilginç
Bende 1 günde cevap aldım ama su an da ciddi bir sıkıntı söz konusu başka bilgisayardan da girseler 1hafta Steam trade ban atmiyor adamlar gene pazarda veya takas yoluyla itemleri çalabiliyor bunun yüzünden yoğunluk var gene büyük ihtimal
Inextricable
kullanıcısına yanıt
Mail adresi değişir değişmez locked edildi hesap zaten içinde bıçaklar var
Neden bu kadar uzun sürüyor ki?
Şanslısınız, umarım hesap çöpe gitmez.. Valve Contacttan attığım mailede geri dönüş olmadı zaten.
quote:
Şanslısınız, umarım hesap çöpe gitmez.. Valve Contacttan attığım mailede geri dönüş olmadı zaten.
16.gün.... Zorlu süreç..
quote:
16.gün.... Zorlu süreç..
Alıntıları Göster
Hocam kesin geri dönüş olucaktır için rahat olsun.Benimde başıma böyle bir durum gelmişti.Tam 24 gün sonra geri dönüş olmuştu ....
kurgun
kullanıcısına yanıt
İnşallah hocam. Can sıkmaya başladı. Şafak sayıcam burada artık
quote:
İnşallah hocam. Can sıkmaya başladı. Şafak sayıcam burada artık