Şimdi Ara

ÇALINTI LAPTOPU NASIL ANLAYABİLİRİM? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bir arkadaşım takas yolu ile başka bir siteden leptop almış ve leptop çalıntı çıkmış bende bu sitede masa üstü bilgisayarım ile leptop takasına gireceğim bende şüphelendim bu olaydan.Alacağım leptopun çalıntı olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? beni bu konuda bilgilendirecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• arkadaşın nasıl anlamış çalıntı olduğunu ? çalıntı olduğunu anlamanın pek yolu yok, işi sağlama almak için bilgisayarı alırken faturasını da iste.
    eğer bilgisayarı çalınan kişi seri numarasını servise bildirmişse ve çalıntı bilgisayar servise girerse ancak böyle belli olur çalıntı olup olmadığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 28 Nisan 2008; 17:28:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: devamli

Merhaba Arkadaşlar bir arkadaşım takas yolu ile başka bir siteden leptop almış ve leptop çalıntı çıkmış bende bu sitede masa üstü bilgisayarım ile leptop takasına gireceğim bende şüphelendim bu olaydan.Alacağım leptopun çalıntı olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? beni bu konuda bilgilendirecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Arkadaşına sorsan soruyu daha iyi olurdu.O anlamış çalıntı olduğunu...
  • ANLAMAK BİRAZ ZOR GÖZÜKÜYOR...ANCAK ÇALDIRAN SERVİSE BİLDİRMİŞSE SENDE ALMADAN ONCE SERVİSTEN SORARSIN SERİ NUMARASIYLA...BENCE HİÇ UĞRAŞMAYA DEĞMEZ BU İŞLER...
  • Kimden alıyosan kucuk bı sözleşme yap ımzalayın su su serı no lu dıye,en azından kafandakı soru ısaretlerı gıder sorun oldugundada bak ıste bu tarıhte bundan aldım dıye gosterırsın en pratık ve akılcı yolu bu bence
  • Evet. Noter onaylı bir sözleşme imzalatırsan kafandaki bütün sorunlar biter diye düşünüyorum. Yoksa polis kapına dayanmadıktan sonra anlayamazsın
  • tamam arkadaşlar artık 2. el laptopa ihtiyacım kalmadı yeni sıfır laptop aldım uğraşamam çalıntı mallarla aman sizde dikkat edin....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Ben hiçbir şey anlamadım...

Tamam hassasiyetiniz güzel ama illa çalıntı olacak diye bir kaide yok, faturasıyla kutusuyla vs satan kişiler var, onlardan da alabilirsiniz.

Hayırlı olsun bu arada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: devamli

tamam arkadaşlar artık 2. el laptopa ihtiyacım kalmadı yeni sıfır laptop aldım uğraşamam çalıntı mallarla aman sizde dikkat edin....

Hırsız diyip kaçmak bu kadar kolay değil.
    Mesajlarıma cevap ver, adam ol insan ol.

http://resim.donanimhaber.com/m_22956717/mpage_1/key_//tm.htm#22963735

http://resim.donanimhaber.com/m_22937698/mpage_1/key_//tm.htm#22963415

• devamlı,
    söz konusu laptop için tuerkerle nasıl bir anlaşma yaptınız, ilanın linkini,
    ödeme şartlarını, kargo yada teslimat şeklini
    çalıntı olduğunu nasıl anladınız.

olay hakkında detay verirseniz yardımcı oluruz
    aksi takdirde belli bir mesaj sayısına gelmiş ve bir çok referansı olan birisine çok ağır suçla itham ettiğinizi hatırlatırım.

şu alışverişi yapan arkadaşınızın ismini yada kullanıcı adınıda belirtirseniz iyi olur bilgilerin sağlığı açısından
    bu şartlar altında her ikinizdende pm lerinizi bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WISHNE

devamlı,
    söz konusu laptop için tuerkerle nasıl bir anlaşma yaptınız, ilanın linkini,
    ödeme şartlarını, kargo yada teslimat şeklini
    çalıntı olduğunu nasıl anladınız.

olay hakkında detay verirseniz yardımcı oluruz
    aksi takdirde belli bir mesaj sayısına gelmiş ve bir çok referansı olan birisine çok ağır suçla itham ettiğinizi hatırlatırım.

şu alışverişi yapan arkadaşınızın ismini yada kullanıcı adınıda belirtirseniz iyi olur bilgilerin sağlığı açısından
    bu şartlar altında her ikinizdende pm lerinizi bekliyorum.

Öncelikle ilginize teşekkürler, ancak bu arkadaşla herhangi bir alışverişimiz olmamıştır.
    Bu arkadaşla alışverişi bir kenara bırakın ben hayatımda internetten laptop satmış değilim.
    Kendisini msn'e ekledim, konulara mesaj yazdım hiçbir şekilde elle tutulur birşey söylemiş değildir.
    Profilimden ismimi soyadımı kopyalayarak konuya yazmıştır.
    Tahmin ettiğime göre kendisinin attığı takas pmine olumlu yaklaşmadığım için böyle yapmaktadır.
    Saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.