Şimdi Ara

Çalışabilecek Durumda Değilim SSK Yok Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin öncelikle , ortalama 2-3 ay önce sağ bileğim kesildi tendon ve unlar sinir kesisi var. Bileğimi tam kullanamıyorum serçe ve işaret parmagımıda. Olay olmadan önce sigortalı çalışandım hergün fizik tedavi görüyordum ama sigortam bitti ve ücretli muayne olucak durumum yok. Çalışmam lazım bu durumda yardım eden kurumlar varmı iş konusunda ne gibi bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız teşekkürler. Bu Arada Cnc Tornacıyım Yaşım 22.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hop06 -- 16 Ekim 2017; 15:44:46 >

• nolduki bilegin bu hale geldi?
  • gilett9723 G kullanıcısına yanıt
    evde ayağım kayınca vitrinden içeri girdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hop06

evde ayağım kayınca vitrinden içeri girdim

adam gibi ameliyat yapmadılar mı?
    ameliyat iyidi ama sinir kesiği oldugu için tedavi uzun sürecek.
  • quote:

ameliyat iyidi ama sinir kesiği oldugu için tedavi uzun sürecek.

yani eski haline gelecek elin dogru mu anladım?
    aynen fakat tedavi görmem gerek sigortam bitti 3 aydır işsiz olduğum için maddi durumumda iyi değil bu halde kimse işe almaz beni. Acaba bu konuda ne yapmam lazım iş konusunda yardım edicek bi kurum felan biliyomusun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aynen fakat tedavi görmem gerek sigortam bitti 3 aydır işsiz olduğum için maddi durumumda iyi değil bu halde kimse işe almaz beni. Acaba bu konuda ne yapmam lazım iş konusunda yardım edicek bi kurum felan biliyomusun

ailen yardım etmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gilett9723

quote:

ailen yardım etmiyor mu?

Yav ne değişik değişik sorular soruyorsun. Adam ne diyor sen ne diyorsun.

Neyse. işkura başvur hocam. İşsizlik maaşı talep et. Kaza geçirdiğine dair rapor vs. goturursen belki faydasıda olur ek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşkura başvur. Engelli calistirmasi gereken firmalar var onlari ara bul. Bu tarz kurumlarda maasi iskur veriyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

quote:

Orijinalden alıntı: gilett9723

quote:

ailen yardım etmiyor mu?

Yav ne değişik değişik sorular soruyorsun. Adam ne diyor sen ne diyorsun.

Neyse. işkura başvur hocam. İşsizlik maaşı talep et. Kaza geçirdiğine dair rapor vs. goturursen belki faydasıda olur ek.

cok teşekkür ederim hocam sağolasın yarın ilk işim oraya gitmek teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.