Şimdi Ara

Çalışan Bilgisayar açılmayan Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bilgisayarım açılıyor bios ekranı 3-4 saniyeliğine görünüyor, sonra ekran siyah oluyor arada windows logosu görünüyor ve açılışa kadar tekrar siyah ekran oluyor fakat ekran gelmiyor.. bir süre sonrada bilgisayar kendiliğinden kapanıyor.. Komple kasayı tozdan temizledim. Ekrana giren HDMI kablosunu değiştirdim yine farketmedi. Bu sorunla ilgili önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
    Bilgisayarım imzamdaki özelliklere sahiptir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafiker34 -- 17 Şubat 2015; 18:57:49 >

• grafiker34 G kullanıcısına yanıt
    ekran boşta iken demo görünmüyor ve 3-5 yıllıksa lcd ise lamba yada powerda sıkıntı olabilir ekran açar 3-5 saniye sonra kapanır sonra power kapat aç yap gene aynı ise tamire gitmeli..
  • Kadir kardeşim aynen dediğin gibi oluyor. Hdmi yerine vgadan bağladım aynısını yaptı başka monitor taktım çalıştı. Monitor hp w2207h modeli. Söylemiş olduğun arıza sebepleri ne kadar masraf açar ve riske girmeden direk hp servisine mi götürmek gerekir? Tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafiker34 -- 18 Şubat 2015; 0:14:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    servis pahalı olur kanımca etrafta sor bence fiyat alırsın yaptırmaktan vazgeçebilirsinde..
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    peki teşekkürler yardımların için...
    elinden gelse şunu takabilirsin ama tecrübe lazım yoksa lcd camını kırabilirsin..http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-monitor-21-22-inc-lcd-monitorler-icin-led-lamba-ve-invertor-seti-200447158/detay
  • Kadir Çıtak önerilerin için teşekkürler... Monitor şu anda çalışıyor ve söylediğin gibi invertör ve lamba setinden kaynaklı bir sorun çıkmış, beslemeyle ilgili bir sorun olduğunuda söyledi yapan arkadaş.
    100 TL ye monitörü yeniden ayağa kaldırdık. tekrar tekrar teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.