Şimdi Ara

çalışan sistem sabah göçüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc sıfır işletim sitemi normal kuruluyor
    yalnız pc kapatıp 3-4 saat sonra tekrar açılmak istendiğinde pc şu hatayı veriyor

2 2b ddr2 800 mhz kingston ram
    samsung 500 gb hdd
    ecs a780vm-m2 anakart

pc sıfır işletim sitemi normal kuruluyor
    yalnız pc kapatıp 3-4 saat sonra tekrar açılmak istendiğinde pc şu hatayı veriyor

the file possibly corrupt the file header checsum does not match the computed checksum

bios güncellendi
    ram değişti
    farklı bi hdd takıldı
    yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnevzat -- 24 Eylül 2010; 23:44:24 >

• Bios güncellendi ama biossal bir sorun gibi geliyor bana IDE bir harddisk ile denemeni tavsiye ederim sana eğer sorun çıkmazsa sata ile ilgili bir sorunun var demektir onuda denedikden sonra çözeriz =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Bios güncellendi ama biossal bir sorun gibi geliyor bana IDE bir harddisk ile denemeni tavsiye ederim sana eğer sorun çıkmazsa sata ile ilgili bir sorunun var demektir onuda denedikden sonra çözeriz =)

yabancı formlara baktımda hdd bahsediliyor arkadaşın dediği gibi birde IDE diskle dene sata kablosunu değiştir farklı sata girişini dene

YABANCI KAYNAK
  • sata kablosunu değiştirdim
    farklı bir sata portununa taktım
    ram i farkli solata taktim değiştirdim
    sonuç ayine aynı !!!!

işletim sistemini kur sorun yok ,saatlece oyna veya yeniden başlat sorunyok ama pc yi kapat 1 saat bekle

(the file possibly corrupt the file header checsum does not match the computed checksum )bu hatayı alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnevzat

sata kablosunu değiştirdim
    farklı bir sata portununa taktım
    ram i farkli solata taktim değiştirdim
    sonuç ayine aynı !!!!

işletim sistemini kur sorun yok ,saatlece oyna veya yeniden başlat sorunyok ama pc yi kapat 1 saat bekle

(the file possibly corrupt the file header checsum does not match the computed checksum )bu hatayı alıyorum

farklı işletim sistemi cd kur başkada kurup dene xp se windows 7 kur windows ult. ise pro. kur birde öyle deniyelim
    (bazen klavye mousetan bille yapıyor başıma geldi çok saçma ama geldi )
  • biraz geç cevap vermiş olacağım ama aynı sorun benim başıma geldi ram değiştirdim sorun çözüldü

6.1.7600.2.0.0.256.48 1055

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 15 Temmuz 2011; 18:40:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.