Şimdi Ara

ÇaLışan usb girişLeri artık çaLışmıyor !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşLar.. Demin masaüstü pcmde bir sorunLa karşıLaştım.. usb yuvaLarı artık çaLışmıyor.. bir anda mouse dondu (mouse usbden takıLıyor..) ekranda öyLesine kaLdı.. Laptopa taktım mouse çaLışıyor.. ama masaüstüne takınca hareket etmiyor..
    hafıza kartı yuvası vardı "BiLgisayarım"da görünmüyor.. G: H: ... gibi görünmesi Lazımdı ama artık yok.. kLavyem çaLışıyor o usbden bağLanmıyor, normaL girişinden bağLı.. ama mouse yok.. nasıL düzeLtebiLirim?? evrak işLerim var ama kaLdı şimdi

mouse marka ve mdeLi: TechPoint 3D OpticaL Mouse

ekLeme: Her mouse takışımda "USB Aygıtı Tanınmadı" diye sağ aLttan uyarı çıkıo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-BuLB -- 18 Temmuz 2008; 17:51:54 >

• En son anakart chipsetleri önce bi yükle....hala bi sonuş yoksa sistem geri yükleme ile çalışan bi tarihe gerial...hala olmadıysa iş donanım problemine kadar gider...Birden bire USB portlarının hepsinin gitmesi hayırlı bi iş deil...tabi anlık bişi de olmuş olabilir ama tahmin ediyorum makinanı kapıt açmışsındır.. ve bütün USB portları denemişsindir...birde sistemin XP ise en son Service Pack dosyalarını yükleminide tavsiye ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.