Şimdi Ara

Çalışın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite baya rahat, iyi çalışırsanız hazırlık ve 1. sınıfta yatarsınız. Lise konularının aynısı. Ve kampüs falan acayip güzel, hayatınızı yaşayacaksınız az kaldı dayanın.

• Eylül 2013'te başladığım 5 yıllık üniversite hayatım önümüzdeki cuma bitiyor. Aslında Ocak'tan beri staj yapıyorum, okul yok ama gene aileden uzaktayım o yüzden gurbetçi ağzıyla konuşabilirim.

Buradaki genç arkadaşlarım, bakmayın kötümserlere. Benim hayatımdaki en güzel günlerdi. Berbat ötesi zamanlar da oluyor ama onlar da tuzu biberi. Bir kaç tüyo isterseniz;

- Hazırlık varsa okuyun, en boş beleş yıl.
    - Mutlaka bir kız arkadaş edinin. Tip önemli değil, kilo önemli. Sınava hazırlanırken iyice tosuna döndüğünüzden dolayı derhal zayıflayın, azıcık tutumlu olun, paranız olsun tamam. İllaki birini bulursunuz. 3 kız geçti hayatımdan bu yıllarda, ayrılırsanız da toparlanın yani, gelir yenisi.
    - Evinize olabildiğince erken çıkmaya bakın. 1 yıllık yurt yeterli. En büyük pişmanlığım 3 sene KYK'da kalmam mesela. O şekilde ilişki yürütmeniz çok zor oluyor, tadı yok. Eve çıkınca çok daha güzelleşiyor, bir öğrenci evindeki günleriniz kelimelerle anlatılamayacak kadar keyifli ve güzeldir.
    - Dersleri çok düşünmeyin, üniden üniye değişir ama hepsi hallolan şeyler. Bazılarına çok söveceksiniz ama eninde sonunda geçeceksiniz. Benim taktiğim notları 1 hafta önceden tamamen hazır edip, sınavdan önceki günler ertesi sınava 8-9 saat aralıksız çalışmaktı.
    - Arkadaşlık ortamları çok çok başkadır, dostluğu unutun, her şey menfaat ilişkisidir. %99 sırtınızdan bıçaklanacaksınız, ben iki büyük kazık yedim 5 senede. İstisnalar kaideyi bozmaz. Arkadaşlık ilişkileri üniversitenin en kötü tarafıdır. Lise bu konuda çok önde. Akıllı olun, nabza göre şerbet verin, kimseye de sır vermeyin.
    - Vize tatillerinde memleketinize dönmek gibi bir abukluk yapmayın, ailenizi özlemeyi zamanla atlatırsınız. Bunun yerine ortamınızla tatil planı kurun, kafa tatilinde oraya gidin. Emin olun çok daha keyifli.
    - Araba alma imkanınız varsa alın. 4 tekeri ve motoru olup, derli toplu bişey olması yeterli. Bu biraz lüks tabi, ben gerçekleştiremedim ama olan arkadaşımın çok çok çok işine yaradığını belirtmek isterim.

Daha çoğaltılabilir ama genel olarak böyle.
  • ben hiç öyle duymadım gidenlerden hazırlık okurken böyle söylüyorlar da hazırlıktan sonra konuşacak zaman bile zor yaratıyorlar
    sizin hangi bölüm ve üni
  • 1-) Lise konularının aynısı değil
    2-) Milleti boş yere gaza getirme
    3-) Üniversite rahat falan değil üniversite hayatı çok yoğun,samimiyetsiz ve pis bir hayat.
    4-) Kampüsün güzel olup olmadığı üniden üniye değişir. Sanayi bölgesinin pisliğinde yer alan kampüsler var.
    5-) Hayatınızı hiçbir zaman yaşayamayacaksınız birileri hep sizin önünüze peynir sarkıtacak siz de o yöne doğru koşan fareler gibi koşmaya devam edeceksiniz.
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey yok arkadaşlar.
  • arkadaslar bunlar fotomostaj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkes yalan konuşuyor üniversite diye bi şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: IST_PSY

Arkadaşlar herkes yalan konuşuyor üniversite diye bi şey yok
    hooooaydaaaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GENÇLER VAKİT KAYBETMEYİN!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eylül 2013'te başladığım 5 yıllık üniversite hayatım önümüzdeki cuma bitiyor. Aslında Ocak'tan beri staj yapıyorum, okul yok ama gene aileden uzaktayım o yüzden gurbetçi ağzıyla konuşabilirim.

Buradaki genç arkadaşlarım, bakmayın kötümserlere. Benim hayatımdaki en güzel günlerdi. Berbat ötesi zamanlar da oluyor ama onlar da tuzu biberi. Bir kaç tüyo isterseniz;

- Mutlaka bir kız arkadaş edinin. Tip önemli değil, kilo önemli. Sınava hazırlanırken iyice tosuna döndüğünüzden dolayı derhal zayıflayın, azıcık tutumlu olun, paranız olsun tamam. İllaki birini bulursunuz. 3 kız geçti hayatımdan bu yıllarda, ayrılırsanız da toparlanın yani, gelir yenisi.
    - Evinize olabildiğince erken çıkmaya bakın. 1 yıllık yurt yeterli. En büyük pişmanlığım 3 sene KYK'da kalmam mesela. O şekilde ilişki yürütmeniz çok zor oluyor, tadı yok. Eve çıkınca çok daha güzelleşiyor, bir öğrenci evindeki günleriniz kelimelerle anlatılamayacak kadar keyifli ve güzeldir.
    - Dersleri çok düşünmeyin, üniden üniye değişir ama hepsi hallolan şeyler. Bazılarına çok söveceksiniz ama eninde sonunda geçeceksiniz. Benim taktiğim notları 1 hafta önceden tamamen hazır edip, sınavdan önceki günler ertesi sınava 8-9 saat aralıksız çalışmaktı.
    - Arkadaşlık ortamları çok çok başkadır, dostluğu unutun, her şey menfaat ilişkisidir. %99 sırtınızdan bıçaklanacaksınız, ben iki büyük kazık yedim 5 senede. İstisnalar kaideyi bozmaz. Arkadaşlık ilişkileri üniversitenin en kötü tarafıdır. Lise bu konuda çok önde. Akıllı olun, nabza göre şerbet verin, kimseye de sır vermeyin.
    - Vize tatillerinde memleketinize dönmek gibi bir abukluk yapmayın, ailenizi özlemeyi zamanla atlatırsınız. Bunun yerine ortamınızla tatil planı kurun, kafa tatilinde oraya gidin. Emin olun çok daha keyifli.
    - Araba alma imkanınız varsa alın. 4 tekeri ve motoru olup, derli toplu bişey olması yeterli. Bu biraz lüks tabi, ben gerçekleştiremedim ama olan arkadaşımın çok çok çok işine yaradığını belirtmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Eylül 2013'te başladığım 5 yıllık üniversite hayatım önümüzdeki cuma bitiyor. Aslında Ocak'tan beri staj yapıyorum, okul yok ama gene aileden uzaktayım o yüzden gurbetçi ağzıyla konuşabilirim.

hocam üni 1deyim okurken üzüldüm bitmese keşke ya üni bitince bir okul daha olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

Bu mesaj silindi.
    bankacılıktayım 4 yıllık hemen bitmez, bitince de iş ortamımda da tekrar orta yaşlı ortmamımı kurar daha farklı şeyler yaparak yürürüm muhtemelen
    Yapmadığına pişman olduğun şeyler varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

Bu mesaj silindi.
    öğrenemedim bi şu forumu ya, reyiz anladı sanırım ikimiz için de cevaplar
  • Yav he he çok amerikan genclik filmi izlemissin sen..

Unide essek gibi caliscaksin sonra is bulup orda essek gibi calisip geberip gideceksin hayatiniz bundan ibaret olacak guzel bir hayatiniz olmayacak

• web programcısı kullanıcısına yanıt
    Üstte de yazdım, eve çok daha erken çıkmam lazımdı. Sadece 1.5 yıllık bir öğrenci evi hayatım oldu. Hazırlık, 1. sınıf ve 2. sınıfta KYK'da kalmamdan ötürü pişmanım. Bir dünya sinema biletim var, aynı filme 2 kere bile gitmiştim zamanında (Patron Mutlu Son İstiyor)

Bir de Erasmus yapamadığım için biraz pişmanlığım var.
  • Sonra uyandın kalk genç YKS var!!!
  • .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiskinC -- 29 Ocak 2020; 5:51:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.