Şimdi Ara

Çalışma Hevesim Kalmadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 16 Yaşındayım. Bu yıl okulu bıraktım. Bırakmasaydım 12. sınıftım her neyse. Yaz tatili başladığında sanayide kaporta boyaya girdim ilk iş deneyimimdi ve güzel geçti 1 ay çalıştım bi olay yüzünden ayrıldım. Yeni İşe Gireceğim Kaporta Boya Yarın başlıyorum ama içimde hiç çalışma hevesi kalmadı dükkan içime sinmedi eski çalıştığım yerdeki dükkana vb alışmışım iş bakarken diğer dükkanları düzenlerini vb sevmiyorum. Kafamdaki düşüncelerin çoğu işe nasıl alışacağım yeni insanlara. 11 saat nasıl işte zaman geçireceğim. Çok Sıkılacağımı biliyorum nasıl sabredeceğimi bilemiyorum. Okul Okumadığım İçin Başka Şansım Kalmadı Derslerim Hep 50 ortalamaydı. Lütfen Yardım Edin İçimi Rahatlatamıyorum Sonsuz döngüyü düşündükçe stres oluyorum. Sabah 8.30 dan Akşam 19.30 a Kadar Nasıl Dayanacağımı Bilmiyorum. Çok Sıkılacağım. Çok Bunalıma Gireceğim. Bu aşamayı en kolay nasıl atlatırım Lütfen Yardım Edin. 12. sınıfa gideceğimi sanıyordum açığa geçişler kapatıldığı için sanayiye gitmeyip okula gideceğimi sanıyordum içim rahattı. Bi anda Sanayide Çalışnaya başlayacağım ailem 9 ay zaman kaybetme diyor. Benim Derdim Bu Yardım Edenlerede Şimdiden Çok Teşekkür Ederim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şu anda bu ülkede geleceğinize yapabileceğiniz en iyi yatırım bir meslek öğrenmek. Sanayiide çalışma şartları zor olabiliyor, mesai saatleri uzun, izin az olabiliyor. Ama geleceğinizi düşünerek dişinizi sıkın derim. Liseyi açıktan bitirebiliyorsanız öyle bitirin; tekrar okula giderek 2-3 sene daha kaybetmeyin. Başarılı bir öğrenci olmadığınızı kendiniz söylediniz; onun için üniversiteyi de unutun, meslek öğrenmeye odaklanın. Askere kadar bu şekilde gider, askerden sonra belki kendi dükkânınızı açarsınız, belki de usta olarak ortalama üstü bir maaşla çalışmaya başlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 12 Eylül 2023; 15:31:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.