Şimdi Ara

Çalışma isteğimi kaybettim yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sınava iki aydan az bir süre kaldı ve ben kendimi iyice salmış hissediyorum.Ders çalışmak gelmiyor içimden ama çalışmaya çabalıyorum.Tabi ne kadar verim alıyorum tartışılır.Kısacası çalışma Azmimi kaybettim şurada az bir zaman kalmış bu kadar zaman çalışıp uğraşıp şimdi bu durumda olmak moralimi bozuyor.Ayrıca sayısal öğrenciyim dersler de çok ağır olduğu için gün geçtikçe yetiştiremeyeceğim telaşına kapılıyorum ve işin içinden çıkamayacak duruma geliyorum.Bu durumda ne yapmalıyım,kendimi nasıl motive etmeliyim,nasıl tekrar ayağa kalkıp çalışmaya devam edebilirim? Bu kounda yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ceyhun hoca izle gaza getirir

• aslan aslan yaparsın sen koçum be hadi parçala soruları aslan kaplan
  • İşte aradığım motivasyon 👍

• kimsenin canı çalışmak istemiyor . ama 2 ay sonra insanlar gezip tozarken , sen kitapişlerden mat soru bankası bakmak istemiyorsan sen de çalışacaksın
  • Yaparsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wepawet

aslan aslan yaparsın sen koçum be hadi parçala soruları aslan kaplan

Arkadaşla aynı durumdaydım Hocam ciddiyim müthiş motive oldum sağolasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Communism

kimsenin canı çalışmak istemiyor . ama 2 ay sonra insanlar gezip tozarken , sen kitapişlerden mat soru bankası bakmak istemiyorsan sen de çalışacaksın

ağladım
  • aynı durumdayım hangi birine çalışayım bilmiyorum bir de yazılılarla uğraşıyorum
  • Bak güzel insan ( devamını yazmama gerek yok renkli kalemleri hazırla instagrama foto at çabuk )

• Anti Communism kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın aynı stresi bir sene daha yaşamaktansa kendimi biraz daha zorlayıp çalışmalıyım yorumun için teşekkürler.

• MeBoss.YouNot kullanıcısına yanıt
    İşte hangi birine çalışayım derken işin içinden çıkılmıyor.Bir yerden başlayıp diğer dersleri düşünmeden odaklanmak gerekiyor.

• Çalışmak dışında bir düşüncenin olmaması lzm bi nevi kendimizi biraz soyutlamak olcak ama ne yapalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.