Şimdi Ara

Çalışmaktan başka yol kalmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenci köyü ile görüştüm, virüsün devam etmesi halinde intörnlüğümde bana bir odayı mutlaka ayıracaklarını, mağdur etmeyeceklerini söylediler. Öte yandan hayvanca davranışları sonucunda ayrıldığım, beni defalarca aldatmış olan eski sevgilim bütün itirazlarıma rağmen, aksi de son derece mümkünken gitti başka erkeklerle takılıyor. Süreci buna götürdü, tercihini yaptı. Bazen tabi sindirmesi zor olsa da biraz düşününce artık bana ait olmadığına ikna oluyorum. O zaman geçer gibi oluyor.

Şimdi tus çalışmaktan başka yapacağım en ufak iş kalmadı, sabahımı akşamıma katıp tus çalışmalıyım. Kafamda başka hiçbir insan, kişi, kız, erkek, yaratık olmamalı. Şunu kabul ettim, yollarımız tamamen ayrıldı. Bunu sindirdikten sonra tamamen ders çalışmak, başka hiçbir şeye en ufak fırsat bırakmamak gerekiyor.

Anladığım kadarıyla bu sınavın odak noktası full konsantrasyon.

Galatasaray'ın şampiyonluk sloganı gibi oldu ama aynen öyle.

Ben vites artırıyorum.

#Konsantrasyon

• Bugün az çalışabildiğim için mutsuzum.

Aynı zamanda La Roche Possay serim bitti. Param da yok alamıyorum. Bunu hatırladığım için de mutsuzum.

Ve eski kız arkadaşım yarın da bugün gibi, hatta ondan sonraki gün de, ondan sonraki bütün günlerde de bensiz bir ortamda erkeklerle fingirdediği ve fingirdemeye devam edeceği için mutsuzum.

Yarın ben de evde durmayacağım, çok sıkıldım. Evde durunca daha çok canım sıkılıyor. En azından ben de bir şeyler yapmalıyım. O insanlarla flörtleşirken evimde oturmak istemiyorum, bunu zaten daha önce yaptık. Aynı hatayı yapmayacağım.
  • yarın dişçi randevum var, sonrasında da eve hiç gelmeyeceğim.

gerçekten ben evdeyken onun sürekli birileriyle olması çok zoruma gidiyor, ben de yalnız kalmak istemiyorum.
  • Nasılsın inekmatur üstad?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • askmeafavour A kullanıcısına yanıt

Nerden anladın inekmatur oldugunu

• anlamak değil anlayamamak zor. zaten seninle kavga etmişti her zamanki gibi oradan da anladım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam benle kavga etmek için hesap açıyor sürekli  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.