Bildirim
çalışmaktan çekiniyorum nasıl geçer ?
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence imkanın varsa çalışma. Ben de çalışmıyorum. İş falan da vermezler bana, o sebeple sigortamı ödeyip çalışmadan emekli olacağım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öz güven eksikliği mi görüyorum ? Hedefin, hedeflerin olmalı. Kendine inancın ve güvenin olmalı. Diğer insanların seninle ilgili düşüncelerini mi düşünmeye çalışıyorsun ? İyi miyim ? kötü müyüm ? Tip kılık kıyafet nasıl vs gibi... Ya da güven sorunları mı var bir şeylerden korkuyorsun.... bir çok şey var ve bunlardan bir şekilde sıyrılman lazım ( eğer yazdığım gibiyse ). Ya yaşayarak öğreniyorsun ya da öngörüp birilerinde ya da bir yerlerde deneyimleyerek.. kitap okumanı tavsiye ederim. Tek başına bir şeyler yapmayı deneyebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende aynı senin gibiyim seni çok iyi anlıyorum üstüne gitmekten başka bir çaresi yok üstüne gittikçe yavaş yavaş açılıyosun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X