Şimdi Ara

Çalışmaktan iğreniyorum (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
16
Favori
34.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç çalışmamak olmaz onu bir kenara koyalım, asıl soru asgari ücreti bu ülkede sadece yaşamsal faliyet sürdürmeye göre planlandığını tartışalım asgari ücretliyi sömürüp emeğinle zengin olan milyarderleri tartışalım. Bu durum hiç çalışmamayla çözülemez çalışmayan adamın inan değeri yok hiçbir yerde.

Avrupa turuna çıktım ( tabi çalışıp biriktirerek ) oradaki çalışan kesim mutlu çünkü birisi 2500 euro maaş alıyorsa diğeri 2000 alıyor uçurum fark yok birisi mühendis birisi işçi akşam çıkıp beraber eğleniyorlar. Mavi beyaz yaka diye insan da ayırmıyorlar en gıcık olduğum noktadır bu bizde moda oldu. İşsiz bir çocukla tanıştım Hollanda da 1000 euro alıyorum dedi çalışmadan da Golf aldım diyor yani bizim ülkemiz bizim pskolojimizi bozdu asıl sorun burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Bir sürü mesaj yazılmış.
    Hepsini okuyacak vaktim yok, gerek de yok.
    Konuyu açanla aynı kafada olanların ortak özelliği tembelliklerine çeşitli savunma mekanizmaları geliştirmektir.
    Yan gel yat, hiç bir şey üretme, kendin ile olan sorunlarını da
    "oww yeaaa sistemin kölesi olmam, bu paraya kölelik yapmam, çekecem gidecem bu ülkeden yeaaaaa !" diye örtmeye çalış.

Sen hak yiyenleri,torpille işe girenleri,girdirenleri,ülkenin parasını çarçur edenleri,milyonlarca suriyeliyi ülkeye alıp,etnik,toplumsal sorun ithal edenleri destekleyen pişkin bir akplisin.O yüzden üç kuruş için yapılan köleliği de,bu düzeni de savunacaksın elbette.Sen boyun eğen,hiçbir uygulamaya,eyleme ses etmeyen köleler istiyorsun.Bu çarkın içine girmemek için diretenlere olan kinin,öfkenin nedeni de bu.Neden bana ve benim sahiplerime boyun eğmiyorsunuz,neden bu çarkın içine girmiyorsunuz,neden yapılanlara ses ediyorsunuz.

Bahsettiğim üretilen savunma mekanizmalarına yeni örnekler vermişsiniz tşk ederim.
    Pişkin kelimesi de sizin gibilerin karakterine tam oturmaktadır. Herkesi kendiniz gibi sanmayın, sizin için zor olsa da seviyeyi tutturmaya çalışın.
    Bonus : block
    Solo yaparak, kendi seviyenizdekilerle devam edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kshmrmusic

quote:

Orijinalden alıntı: Warrison

quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

Ne sıstemmıs arkadaş. Calısmak zor gelen herkes bahanesini bulmuş, bos bos evde oturup da sistemin efendisi mı oluyorsun?

amaç efendi olmak değil, sisteme karşı olmak seni zavallı.

zavallı olan sensin tembel teneke seni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

quote:

Bir sürü mesaj yazılmış.
    Hepsini okuyacak vaktim yok, gerek de yok.
    Konuyu açanla aynı kafada olanların ortak özelliği tembelliklerine çeşitli savunma mekanizmaları geliştirmektir.
    Yan gel yat, hiç bir şey üretme, kendin ile olan sorunlarını da
    "oww yeaaa sistemin kölesi olmam, bu paraya kölelik yapmam, çekecem gidecem bu ülkeden yeaaaaa !" diye örtmeye çalış.

Sen hak yiyenleri,torpille işe girenleri,girdirenleri,ülkenin parasını çarçur edenleri,milyonlarca suriyeliyi ülkeye alıp,etnik,toplumsal sorun ithal edenleri destekleyen pişkin bir akplisin.O yüzden üç kuruş için yapılan köleliği de,bu düzeni de savunacaksın elbette.Sen boyun eğen,hiçbir uygulamaya,eyleme ses etmeyen köleler istiyorsun.Bu çarkın içine girmemek için diretenlere olan kinin,öfkenin nedeni de bu.Neden bana ve benim sahiplerime boyun eğmiyorsunuz,neden bu çarkın içine girmiyorsunuz,neden yapılanlara ses ediyorsunuz.

Bahsettiğim üretilen savunma mekanizmalarına yeni örnekler vermişsiniz tşk ederim.
    Pişkin kelimesi de sizin gibilerin karakterine tam oturmaktadır. Herkesi kendiniz gibi sanmayın, sizin için zor olsa da seviyeyi tutturmaya çalışın.
    Bonus : block
    Solo yaparak, kendi seviyenizdekilerle devam edin.

Seni bilen biliyor.Pişkinlikte doruk noktasına ulaşmışsın artık.Sen ve senin gibiler eylem ve uygulamalarıyla ülkeyi yıkılmanın eşiğine getirdiler,ama hala konuşacak yüzleri de var.Bu gerçek bu konudan bağımsız.

• misafir sevmeyen adam kullanıcısına yanıt
    Hadi okuduğunu anlayamadığını! geçtim de, tanımadığın bir insana karşı olan tutumuna bakarak söyleyebilirim ki; ciddiye alınacak bir tip değilsin.
    Sizler gibi boş insanlara laf anlatmaya çalışmaktır asıl hata..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizi bir şirkete yönetici yapacaklar, rahat bir iş, 365 gün araba altınızda, 10.000 TL maaş...

Gece eve gitmezsiniz, şirkette yatarsınız işi kaptırmayayım diye.

İş bulamamışsınız vasıf az herhalde. Köle olmam, çalışmam yapıyorsunuz şimdi..
  • Gök Gürültüsü kullanıcısına yanıt
    Siz bayrak direklerinin ipini bile yerli yapamadınız zamanında. Bu ülke 15 yılda çok yol kat etti, milyonlarca insan bunun farkında. Hangi sektöre, hangi branşa bakarsan bak geçmişe göre daha iyiyiz. Eskiden babalarimiz dedelerimiz hastane önlerinde sabahlıyordu, bebekler para karşılığı rehin alınıyordu.

Sizin ak partiye karşı olmanızın nedeni tamamen ideolojik. Abd seviyesine çıkaran bir lider olsa bile alnı secdeye değsin istemezsiniz. Genelkurmay Başkanı Hulusi akar namaz kıldı diye çıldırdiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905sss

Hocam sizi bir şirkete yönetici yapacaklar, rahat bir iş, 365 gün araba altınızda, 10.000 TL maaş...

Gece eve gitmezsiniz, şirkette yatarsınız işi kaptırmayayım diye.

İş bulamamışsınız vasıf az herhalde. Köle olmam, çalışmam yapıyorsunuz şimdi..

Kardeş senin dediğin şartlarda adam "efendi" olmuş oluyor. Konu sahibi ise üç kuruş için hayatını harcamak istememesinden bahsediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

Siz bayrak direklerinin ipini bile yerli yapamadınız zamanında. Bu ülke 15 yılda çok yol kat etti, milyonlarca insan bunun farkında. Hangi sektöre, hangi branşa bakarsan bak geçmişe göre daha iyiyiz. Eskiden babalarimiz dedelerimiz hastane önlerinde sabahlıyordu, bebekler para karşılığı rehin alınıyordu.

Sizin ak partiye karşı olmanızın nedeni tamamen ideolojik. Abd seviyesine çıkaran bir lider olsa bile alnı secdeye değsin istemezsiniz. Genelkurmay Başkanı Hulusi akar namaz kıldı diye çıldırdiniz.

Atalarının yolundan gidip,atalarının dinine uyan,atalarının kendine biçtiği rolü oynayan,atalarının inançlarının ve öğretilerinin penceresinden yaşama bakan birisin ve ideolojik bakmaktan mı söz ediyorsun.Asıl ideolojik bakanlar,sen ve senin gibi atalarının inançlarının tutsağı olmuş kişilerdir.

Bu arada ülkenin durumu o kadar iyi ki,vergi üstüne vergi geliyor,yastık altındaki altınlarınızı getirin deniliyor.

Benim ideolojim yok, dindar değilim. Bu ülkeye kim fayda sağlarsa ona oy veririm kapiş? Sizin gibi atalarimin yolundan gidip körü korune ekmeleddin gibi adamlara oy vermem. Koyun diye diye siz koyun olmuşsunuz farkında değilsiniz.

Türkiye Cumhuriyeti 40 yıldır teror örgütleriyle boğuşan, Ortadoğunun sınırında bulunan kritik bir ülkedir. Vergi artış sebepleri tamamen bu yüzdendir. 1 yıl boyunca 100 lira fazla ödememek için yığınla şehit mi verelim? Mühimmat, askeri teknoloji, istihbarat için elimizi cebimize sokacagiz.

• bırak bu şekilde düşünmeyi yaş geçince emekli olamazsın kafayı taşlara vurma anadan babadan para kalmazsa sıkıntı yaşarsın suan bekar ve gençsin elin ayagın tutuyor ya yaşlanınca nolcak kim bakacak sana sigortada olmazsa ...
  • quote:

Benim ideolojim yok, dindar değilim. Bu ülkeye kim fayda sağlarsa ona oy veririm kapiş? Sizin gibi atalarimin yolundan gidip körü korune ekmeleddin gibi adamlara oy vermem. Koyun diye diye siz koyun olmuşsunuz farkında değilsiniz.

Türkiye Cumhuriyeti 40 yıldır teror örgütleriyle boğuşan, Ortadoğunun sınırında bulunan kritik bir ülkedir. Vergi artış sebepleri tamamen bu yüzdendir. 1 yıl boyunca 100 lira fazla ödememek için yığınla şehit mi verelim? Mühimmat, askeri teknoloji, istihbarat için elimizi cebimize sokacagiz.

Takiye yapma.Baya baya atalarının yolundan giden,atalarının inancını benimseyen ve atalarının yolundan gidenlerle aynı tarafta olan birisin işte.Yarar,marar bunlar hep masal.Ülkeye en çok zarar veren senin desteklediklerin.Bunlar emevi caminde namaz kılacağız diyip,milyonlarca suriyeliyi ülkeye doldurup,etnik sorun,toplumsal sorun ithal eden,bunlarca milyarca dolar harcayan kişiler.Bunlar valilere,yetkililere buyruk verip,pkkya dokunmayın diyenler,pkknın yapılanmasına,güçlenmesine göz yuman kişiler.Bunlar fetöyle işbirliği yapıp,öküz ölüp ortaklık bozulunca aldatıldık,kandırıldık diyerek işin içinden çıkan kişiler.Hangi taşı kaldırsak altından sen ve senin gibiler çıkıyor.Ama hala konuşacak yüzünüz var.Ama her neyse üzülmeye değmez.Bu ülke yıkılsa da umrumda değil artık.Çünkü ben ülkeden duygusal olarak koptum.Ben yalnızca olanları izliyorum şu anda.İsterseniz tüm aylığınızı verin,isterseniz sabahtan akşama dek kölelik yapın.Kısacası ne haliniz varsa görün.

Hocam forumun en azili aktrollu arkadas, bosa ugrasmayin. Ben oy verecek yasta oldugunu bile sanmiyorum, bosa vaktinizi oldurmeyin.

Kardeş Meral Akşener'e oy vereceğim 2019'da. Niye bu kadar sinirlendin anlamadım. Rte peygamber değil sonuçta, onun da hataları var. Meral hanim iyi bir alternatif.

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Beyefendi, size kemik atan mı oldu da böyle çirkin yorumlar yapıyorsunuz? Ak partili değilim, Erdoğan sempatizani biriyim ben. Ama ülkedeki son gelişmelerden dolayi Aksenere oy vereceğimi belirttim.

• arkadaş 37 yaşına kadar bir baltaya sap olamamış gelmiş burda çalışmak kötü diyor.
  • Metin2nin Demircisi kullanıcısına yanıt
    Kime verirsen ver,umrumda değil.Ülkesi olanlar düşünsün.Ülke senin ülken,istediğini başa getirmek için oy ver.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sadece son cümleniz için, bak kimlerin elini cebine sokturmuyor Reis'in başında bulduğu şu ulvi devlet:

• Maaşlarını örtülü ödenek vasıtasıyla milletin vergisinden alan Sümeyye hanımın bizim trolleri de sistemin kölesi sayılıyor mu acaba
  • bkz. lümpen kime denir
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.