Şimdi Ara

Çalışmaktan iğreniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
16
Favori
34.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 37 hayatım boyunca çok az çalıştım. en uzun çalıştığım yer opet 3.5 ay, belediye 1.5 ay, başkada hiçbir yerde çalışmadım. Nefret ediyorum çalışmaktan, sistemin kölesi olmadım şu yaşıma kadar. hayatta kimseden emir almam işletme mezunuyum. Simit sattım rahat işti kendi işin sonuçta, onuda bıraktım. sisteme köle olmayacağım gittiği yere kadar ne olursa olsun çalışmayacağım bekarım zaten bi ekmek buluyoruz iyi kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 38 yaşındayım çalışmaktan hiç hoşlanmıyorum az ve orta gelirli olarak büyük şehirde yaşıyorsan gerçekten modern kölelik başka bişey değil hayat. ...

Ama evde oturmakta çözüm değilki , paradan uzak bi hayat yaşamak istiyorsan köyde yada ada hayatı yaşayacaksın toprakla , hayvanla uğraşacaksın ...büyük şehirde isen maalesef bu söylediklerin işsiz bi adamın ezikliğini bastırmak için felsefe yapmasından öteye gitmiyor dostum...
  • Valla hocam bende pek sevmem çalışmayı ama şuan mecburum.

• quote:

Orijinalden alıntı: misafir sevmeyen adam

Valla hocam bende pek sevmem çalışmayı ama şuan mecburum.

Sistem mecbur ediyor seni.

• kölelere asla özgür olacakları kadar ödeme yapmazlar. hayatta kalmalarına yetecek kadarını verirler ki çalışmaya devam etsinler.' charles bukowski..

• işe git, evlen, bi kaç çocuk yap, vergilerini öde, faturalarını öde, televizyonunu izle, modayı takip et, normal davran, kanunlara uy ve benden sonra tekrar et '' ben özgürüm '' vfor vendetta)

• Ne sıstemmıs arkadaş. Calısmak zor gelen herkes bahanesini bulmuş, bos bos evde oturup da sistemin efendisi mı oluyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelecekte sokakta kalmayacaksan ve bir parça ekmekle yetineceksen çalışmayabilirsin. ama daha fazlasını istiyorsan çalışacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayattan Tamamen Bıktım
    4 ay önce açıldı
    yaşamaktan nefret ediyorum
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte bütün sorunda bu daha fazlasını istemek istemiyorum hocam onun için çalışmıyorum. En son 8 sene önce belediye 1.5 çalıştım..

• Dötünü kaldıramayanlar kişiler sistemden bahseder olmuş.Acaba eski çağlarda da böyle tipler var mıydı? Ya bana ne ben bugün avlanmıcam ya sistemin kölesi değilim yaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

Ne sıstemmıs arkadaş. Calısmak zor gelen herkes bahanesini bulmuş, bos bos evde oturup da sistemin efendisi mı oluyorsun?

Köleliğe devam..

• Rhollor kullanıcısına yanıt
    Sende köleliğe devam et sistem senin gibileri sever sistem

eskiden köleler zorla hapsedilirdi. simdi öyle bir hale geldi ki, insanlar köle olmak icin birbirleriyle yarisiyor. sartlari biraz daha iyi olan bir köle olabilmek icin.

• Rhollor kullanıcısına yanıt
    Sende köleliğe devam et sistem senin gibileri sever sistem

eskiden köleler zorla hapsedilirdi. simdi öyle bir hale geldi ki, insanlar köle olmak icin birbirleriyle yarisiyor. sartlari biraz daha iyi olan bir köle olabilmek icin aynı senin gibi .

• günümüzde kapitalizmin vaat ettiği özgürlük siz modern kölelerin beğenisine otuz çeşit sigara sunmakta. fakat gelir seviyemize göre alabileceğimiz sigara en fazla dört çeşit. otuz çeşitten orta segmentte birini size zorunlu olarak seçtiren sistem, birçok seçenek arasından tercih yaptığınızı düşündürerek kendinizi özgür hissetmenizi sağlar. modern kölelik prangalarını size taktırır. hem de kendi ayaklarınıza!

• Cok mu fazla film izlenmis? Sistemin kolesi olmak nedir dunyanin en zengin kisi bile kopekler gibi calisiyor. Calisiyor ki zengin oldu zaten. Ben calismicam sistemin kolesi degilim ben ozgurum keliimeleri depresyonda ki bi ergen sozlerine benziyor. Umarim csb dir

• Ne sistemi, çalışmadan yaşanan dönem mi var? Para bulunmadan önce oduncusuydu, avcısıydı çeşit çeşit iş vardı, öyle herkes boş otursa yiyeceğini, giyeceğini, elektroniğini, zartını, zurtunu kim yapacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxramma

Cok mu fazla film izlenmis? Sistemin kolesi olmak nedir dunyanin en zengin kisi bile kopekler gibi calisiyor. Calisiyor ki zengin oldu zaten. Ben calismicam sistemin kolesi degilim ben ozgurum keliimeleri depresyonda ki bi ergen sozlerine benziyor. Umarim csb dir

Csb felan değil Yaş 37 ergen sensin sistem sizi yarattı işte tam sistemin sevdiği tiplersiniz.

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim amcacım büyük oyunu görmüşsünüz.

• ayaklarına zincirli prangaların yerini üzerinde şirketin ismi yazan renkli sicimli boyuna asılı manyetik kartlar almıştır köleler zindanları ise, izbe, karanlık bodrum katlarından; birkaç katlı işyerlerinden, apartmanlardan, fabrikalardan, iş hanlarından, plazalardan, gökdelenlere kadar değişik şekillerde ve katlarda konuşlanmıştır. gelgör ki yine hemen hepsi güneş ışığından mahrumdur.

• Çalışmaktan iğreniyorum

• Çalışmak istemiyorsan domates yetiştir.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.