< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ne sıstemmıs arkadaş. Calısmak zor gelen herkes bahanesini bulmuş, bos bos evde oturup da sistemin efendisi mı oluyorsun?
|
kölelere asla özgür olacakları kadar ödeme yapmazlar. hayatta kalmalarına yetecek kadarını verirler ki çalışmaya devam etsinler.' charles bukowski..
|
işe git, evlen, bi kaç çocuk yap, vergilerini öde, faturalarını öde, televizyonunu izle, modayı takip et, normal davran, kanunlara uy ve benden sonra tekrar et '' ben özgürüm '' vfor vendetta)
|
7 milyar insan ama aradan senin gibi zekiler cikiveriyor iste helal kanka
sen interneti de havadaki hidrojenden, mesaji yazdigin cihazi da kayadan hallediyosundur zaten. |
Bende 38 yaşındayım çalışmaktan hiç hoşlanmıyorum az ve orta gelirli olarak büyük şehirde yaşıyorsan gerçekten modern kölelik başka bişey değil hayat. ...
Ama evde oturmakta çözüm değilki , paradan uzak bi hayat yaşamak istiyorsan köyde yada ada hayatı yaşayacaksın toprakla , hayvanla uğraşacaksın ...büyük şehirde isen maalesef bu söylediklerin işsiz bi adamın ezikliğini bastırmak için felsefe yapmasından öteye gitmiyor dostum... |
İşin tirajı komik tarafı bu köleler köle olduğunun farkında da değildir. bu köleliğin sebebi de tüm dünyayı saran kapitalist sistemidir.
|
Sende köleliğe devam et sistem senin gibileri sever sistem
eskiden köleler zorla hapsedilirdi. simdi öyle bir hale geldi ki, insanlar köle olmak icin birbirleriyle yarisiyor. sartlari biraz daha iyi olan bir köle olabilmek icin. |
Csb felan değil Yaş 37 ergen sensin sistem sizi yarattı işte tam sistemin sevdiği tiplersiniz.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|