Şimdi Ara

Çalışmaktan iğreniyorum (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
16
Favori
34.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya sistemin çarklarından birisi olacaksın ya da dişlileri arasında ezileceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açlıktan öldü heralde
  • Aslında çalışmak kötü değil doğa da bunu gerektiriyor doğal seçilim denen bir mekanizma var zaten. Buna rağmen bende bu sistemde çalışmaya karşıyım ama yatarakta olmaz karnın doyacak kadar çalışacaksın o kadar. Mesela köyde yaşarsın sebze ekersin, balık avlarsın bunlar da çalışmadır illa ki memur olunacak değil.

• Manhunt izlemeni tavsiye ederim Ted kaczynskinin hayatını anlatıyor

• O yasa kadar ailenin yaninda durmak koymuyor mu? Nasil evleneceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

Hocam hala çalışmıyonuz mu?

Alıntıları Göster
    Evet hala çalışmıyorum. Konuyu neden hortlattiniz bunca zaman sonra onu anlamadım?

• Trolsün

• Kendi işinin sahibi olan insanlar da mı köle oluyor sana göre , nedir tam olarak Matrix falan mı izledin neyin tribi bu.

• akli olan adam calismadan kazanir birilerini calistirir paralari sayar.

calismayi marifet sanan var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Evet hala çalışmıyorum. Konuyu neden hortlattiniz bunca zaman sonra onu anlamadım?

Alıntıları Göster
    Hortlarmak değil de hocam, arada merak ediyorum belli bir zaman geçiyo ya, calısıyonuz mu, bı işe girdiniz mı ya da evlılık vs hayatınızda farklı bısey var mı diye...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

Hortlarmak değil de hocam, arada merak ediyorum belli bir zaman geçiyo ya, calısıyonuz mu, bı işe girdiniz mı ya da evlılık vs hayatınızda farklı bısey var mı diye...

Alıntıları Göster
    Hiçbir şey değişmedi hocam aynen devam.

• İki çalışma şekli vardır

Aristotalesçi olanı zihinde ihtiba eden nesne fikirlerini(aristonun iddaa ettiğinin aksine verili değildir,ekstra çaba gerektiğinden fikirlerin sanatsal yönü olmalıdır) dolayısıyla kendini teleolojik tarzda nesnede var edip bu imgeleyen çizgisinin gene demiurgos da son bulacak bir zincirin halkası yapma amacı güderek ontici istençle logi ekleyerek ontologice dönüştürmesidir ki derrida buna kendini üreten taş der nemesistir bu

Diğeri de ide özne yönselliğini tersine döndüren gene aristotalesçi marxın problem bellediği estetik olmayan çalışma modelidir.Bu daha ziyade fikirlerin yokluğu diyebileceğimiz sosyalleşmeyi de içerir.Enstrüman istenç değil bir takım imgelerdir.Sivil toplum için kuantum olumlama yaparak imgeler.Konuşma bu simülasyonu besler.Kesilip dağılan dolayısıyla bütün olacak yutulamayan tarih pastasını türetmelerle(geleneğin piyasaya aktarımı) tamlama cambazlıkları.Normatif buyruklardan gene normatif buyruk seçme cüretinde bulunarak ironi yapma,kayboluşa,tüketime dolayısıyla aşkın metafiziğinin aşk kısmı olan karşılıklı tükenilmeye dönüş.Sosyallikse tüketimi tüketmektir yorulma yapını sıfırlarken her an vazgeçebilirim çünkü ne nesne ne de özne objektifikasyona katılmaz(empirik alemde olguları tartıp tanımlayabilmeme rağmen kişinin duygulanış yani nesne karşısındaki tavır takınıp renk alma yetisini kapatmıştır.tasavvufun sahte dördüncü aşamasına denk düşüyor);anything goes der.Tam olarak öyle

Bense son düğümü çözmenin imkansızlığını yani işi kendinde bitirmenin kaçınılmaz olduğunu kararına varırken aynı zamanda bilinç eşittir insan eşitliğini kuruyorum

Eğer biz bedenimizin bize yabancı olduğu gibi bilince de yabancılaşalım deseydik tercihi dili kullanamamaktan;bilinç altından yana kullansaydık zaten mesele yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 18 Haziran 2019; 22:56:45 >

• Fazla mesaiye veya düşük maaşa veya aşağılanmaya aklı olan herkes ses çıkartmalıdır,

hakkınızdan feragat edip da patron milletini zengin etmeyin,

en kötü ihtimal kendi işinizi başlatırsınız.

• Çalışmaktan iğreniyorum
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.