Kardeş süper yazıyon ya valla duygularıma tercüman oldum,bak sana şunu söylüyeym hayatta hersey evlenmekmi sevgilin olur gezersin dolaşırsın yada farklı kadını tanımak istersin. Ben tek yaşıyorum normalde mutluyum tamammı ama çevre ve toplum bana diyoki bi dk sen yalnızsın mutlu olamassın,yok yalnız yaşanmaz yok böyle önür geçmez diyip zehri akıtıyolar birini bulamadınmı falan kimse ses etmese ben mutluyum zaten:)) Bide zina yapma nereye kadar derler etraf evli olup sabah akşam birbirini aldatanlarla dolu hiç değilseben netim hayatm bu şekilde derşm kimsenin günahına girmiyorum kimseyle oynamıyorum. Ben çoğu erkeğide anlamıyorum yakın çevremdede var bu bi kızla tanışıyolar Hemen aileler tanışıyo aga ne ara hoşlandınız nasıl hoşlandınız bu kadarmı yokluktasınız ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çalışmayan biriyle evlenmek (7. sayfa)
-
-
Kardeş evlenmek için illa düğün yapmaya gerek yok. Virüs mirüs bahane diye nikahtan evlenirsin. Ev eşyalarını ilk etapta uygun fiyatlilardan alırsın. Borç harç ödersin. Önemli olan evlenmek değil. Evlenmek için evlenen bir dünya genç var şu hayatta. Sana değer veriyor mu ? Seni önemsiyor mu ? Güven veriyor mu ? Bunlara bak sen. Böyle bir kız buldu mu da kaçırma. Kafadengin biriyle evlenmek çok güzel. Ama gidipte bana şunu al, bana bunu al diyip yoklukta durduk yere masraf yaptıracak kızla evlenme.
Çoğu genç, kız arkadaşına kendini varlıklı gibi göstermeye çalışıyor. Tam tersi gerçekçi ol. Sen karşındakini kandırma, beklentiye sokma. Garibansan kıza garibanlığini belli et. Utanma. Kız bunları kabul edip seninle evleniyorsa ne mutlu sana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 10 Şubat 2022; 14:50:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalışmayan biriyle olmaz hocam. Örneklerini görüyoruz. Kadın tüm gün evde. Akşam kocası geldiğinde oraya gidelim buraya gidelim filan. Bir yerden sonra tartışmalar başlıyor. Ayrıca kadının yapacak hicbiseyi olmadığından evde kendi kendine ufat tefek şeyleri büyütmeye başlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bekarım, ailemle kalıyorum, evde kaldım sayılır ama zerre kadar umursamıyorum. Aylık 6-7 bin biriktiriyorum evlenip niye ay sonunu hesaplayacağım ki. Bu devirde evlenene her şey müstehaktır. Ama bir aile kurmak her şeyden önemliyse taşın altına elini koyup şikayet etmeyeceksin.
-
Şu cümleye odaklanılmalı:
quote:
Bu devirde evlenene her şey müstehaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
:((
-
Bence evlenip kızın hayatını karartma hocam belki zengin birisi denk gelir ister kızı ayrıl geç sen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X