Şimdi Ara

Çalışmayan biriyle evlenmek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
9.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evlilik basli başına saçmalık hocam.Biz evlendik hata ettik .Kimse evlenmesin .Evliliğin öldürmediği hicbirsey yok.

Bir insanla ölene kadar yaşayacaksın.Insanin doğasına ters bu zaten

O imzayı attığın an hayatın bitmistir. Evli olanların da Yüzde 100 mutsuzdur bana göre hepsi rol yapıyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt

Hocam aranızdaki tartışmaya karışmak olmasın da sadece kendi gözlemimi belirtmek istedim. Benim eşim de yabancı ve tanışmak için yurtdışına da çıkmadım. Direkt Türkiye'de tanıştım. Eşim yabancı olduğu için kendi çevresi de çok büyük ölçekte yabancılardan oluşuyor ve hepsi Türkiye'deki yabancı gelinler. Türkiye'de yaşayan inanılmaz derecede fazlaca yabancı var, Ruslar da bunlardan bir tanesi. Ben üniversitede tanışmıştım. Üniversiteden bir arkadaşım Alman bir kızla sevgiliydi. İş arkadaşım Belaruslu bir kızla evlenmişti. Yani Türkiye'de yabancı bir kız bulmak da imkansız değil. Bir de burada evlenip çoluk çocuğa karışanlar da var. Onların çocuklarını da yabancı diye niteleyebiliriz kısmen, kendi kültürleriyle yetiştiriyorlar çünkü.

• Bulabiliyorsan Ahıska Türk ü veya Çeçen kızı bul.
    Sırtın yere gelmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leipold kullanıcısına yanıt
    Puro tüttürüşüne hastayım hocam :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sen kendin 30k maaşlı işte çalışmıyorsam evlenmen zaten sürünmeye davet olur.

Birbirinizin hayatını karartmayın. Seviyorsunuz anladıkta evlenince aynı evde sürüneceksiniz ve yaşam maliyeti mücadahelesinde aşkınızı öldürecek zaten.

• Tecrübelerime göre şunu söyleyebilirim ki.kesinlikle çalışmayan bir kız alınmalı.evine daha düşkün ve size daha düşkün olucaktir.digerleri her fırsatta bende calışıyorum kazaniyorum diyip sizi ezmeye çalışır.ve onun üstünde söz sahibi olamazsiniz

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum

• Türkiye'de yaşama iradesi gösteren yabancıyla evleneceğime ufaklığı kesip atarım daha iyi kusura bakma.

• lazer__ kullanıcısına yanıt

Doğum kontrol diye bir şey var. İki taraf istiyorsa her türlü olur.

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt
    Bunlar eskidendi. Biz parayı birleştirip her şeyimiz ortak. 30 olmadık evimizi arabamızı sıfır destekle aldık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynen oyle hocam

Benimki ayda 2 gram para kazanir ama bir kasar peynirine kendi parasindan verdi mi kiyameti koparir

Ama is senin parandan harcamaya gelince aa ne var canim o canta 5000 liracik ne pinti adamsin der

Ha verirsin daha eve gelir gelmez cantayi begenmez yine surat asar aksaminizi berbat eder

O yuzden verip canin sikilacagina verme canin sikilsin, ben oyle yapiyorum

• Eyvallah hocam. Forum sagolsun bizi bu hale getirdi 

• MurexThedesa M kullanıcısına yanıt
    Hocam herşey para pul değil bizde aldik ama calismayan kadin bir başka bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 26 Ocak 2022; 23:38:34 >
  • Kendine dertmi arıyorsun arkadaş bu zaman da paran yoksa başına iş açarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Kerimcem ve yine hayali akrabaları   

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt
    Hocam herkesin hayatı kendine. Ben eşimin akşama kadar tv izlesin komşuyla akşama kadar dedikodu yapsın hayatta duruşu olmasın diye hiç bi zaman istemedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostum mesele prenseslik değil düğün evlenen çiftlerin manevi maddi imtihanıdır. ( Bir ton masraf, bir ton yorgunluk, koşuşturmaca, herkese sürekli yapay gülümseme, fiziksel - ruhsal yorgunluk. Bir araştırma yapılsın düğünden sonraki ilk 2 gün doğru dürüst seks yapabilen sanmıyorum ki olsun )

Bugün iki kişi olarak biraz aile desteği biraz kendiniz çalışıp biriktiremeden düğün yapmadan evlendiniz yarın ne yapacaksınız? Doğal gaz, 2 faturali hat, 1 ev interneti, elektrik düzenli aylık en az 500 TL gider. En az 1500-2000 TL kira.

Düğünden sonra evi doğalgazı mı çıkartıcaz hayatımızdan? Çadır, kamp hayatı moduna girmek zorunda kalırız.

Evlilik isterse %100 aşktan oluşsun, çiftlerin ailelerine karşı sorumluluk açısından da kendini mantıksal bir şekilde kanıtlama sürecidir. Aileden ve kendinizden, toplumsal ekonomik sorunlardan bazı şeyler daha da zor olabilir. Fakat bu tork ve devir kavramları gibi birbirini dengelemek zorunda. Para, gelir azsa zamanla sabredip biriktirip tasarruf ile içinize sinen şekilde yapacaksınız ( her ikinizde birden çalışarak )

Evlenen kankalariniza samimi bir şekilde sorun şey aşk mı, romantizm mi, haz mı? Evliliğin temelinden mantıkta en önemli parametrelerden biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 27 Ocak 2022; 3:33:47 >

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt

Hocam ben evliyim, söylediklerinize katılmıyorum kesinlikle.

Ha, tabi ki o ilk zamanlardaki ateş sönüyor. Bu zaten uzun süre sevgili kalsan da olacaktır. Fakat mutsuzluk diye bir şey ben hiçbir zaman hissetmedim.

Eğer böyle düşünüyorsanız hiç birbirinize yazık etmeyin, yolunuzu ayırın gitsin. Hayata bir kere geliyorsun, boşuna mutsuz gün geçirmenin alemi yok.

• Müdür sen daha kendini kurtaramamışsın tek göz oda diyosun kira diyosun tost diyorsun, sen önce bi kendini kurtar sonra düşün evlilik işini, 2 çıplak 1 hamama yakışır anca.

• gerekli maddiyatın yoksa evlenme yada çalışan bir bayanla evlen imkanın olmadığı için.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.