Şimdi Ara

Çalışmayan biriyle evlenmek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
1
Favori
9.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

+1

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Benim dedigim ile sizin dediginiz farkli. Bu devirde evlenmek zor deyip hukumet elestiriliyor. Ekonomi elestiriliyor. Ne alaka evlenmek ile hukumet , ekonomi ? Ben bunu diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse dememiş çalışmayan çalışacak cesareti vasfı olmayan gadının kendine saygısı yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

zor tabi orda haklısında parası olan kazanan için kadının çalışması şart olan birşey değil onu demek sitiyorum, eğer karısı idealist(çok yüksek kariyerli) değilse iyi kazanan erkeklerin karısının çoğu ev hanımı zaten.

dar gelirliysen kadın tabi çalışmak zorunda .

• bu devirde evlilik erkek için çok zor herşeyi erkek öder kafası zihniyeti hala var kimse kusura bakmasında maaşa işe güce bakmayan kız yok geçti o günler hayatın şartlarıda malum acı gerçekler evlenip boşanırsanda oda beter nafaka denen adaletsiz sisteme sizi bilmiyorum ama şahsi fikrim evlenilmez bu devirde ılımlı maddiyata önem vermeyen bir kız bile olsa doğacak çocuğa yazık neden derseniz şuan hangi gence sorsanız tekrar türkiyede doğmak istermisiniz diye hangisi evet cevabını verir ? okula giden çocuklar tostun yol parasının hesabını yapıyorlar kimi onuda yapamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 26 Ocak 2022; 14:22:18 >
  • Kardeşim hayat pahalı haklısın ama Rus kızı genel müdürlük mü yapıyor onu anlamadım ben. Ben evliyim hanım ayda 20K+ para kazanıyor. Demekki sorun Türk kızı değil. Doğru çalışkan Türk kızı bulmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurexThedesa -- 26 Ocak 2022; 14:22:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Dar gelirli ? Hocam herkesin 1-2 araci var. Yapmayin. Bu arabalar bile bircok insani mutlu eder.

Ekonomi kotu mu ? Buna da cevap verin once.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 26 Ocak 2022; 14:32:31 >
  • varlıklı da olsan evlenme derim

1-2?

algı yapmaya utanmıyor musunuz?

millet çocuk haberini aldığında doğmayan çocuğa bile araba siparişi geçiyor.

ekonomi kötü tabiki pahalılıkta diz boyu akp nin trollü sandın herhalde beni .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ocak 2022; 14:40:9 >
  • Bu calisma olayi da ülkemizde çok ilginç esi çalışmayan erkeklere bak cok cok büyük kısmı asgari ücret veya ona es deger maaşlara calisanlardir. Ulan hem paran yok hem bunu gurur yapıp kendine suni engeller koyuyorsun. Namusuyla calisan her kadın çalışmayan kadınlardan daha ayağı yere basan daha mantıklı paranın değeri bilen bir kadın oluyor. Memur amir calisan biriyle evleniyor asgari ücretli eşimi çalıştırmam diyor belgesel gibi ülkeyiz.

• Sende çalışma şartlar eşitlensin

• Bu zamanda ve ne yazıkki ülkeminizin muhteşem şartlarında asla çalışmayan biriyle evlenmeyin.

Eğer çok iyi bir maaşınız yoksa bir süre sonra o güzel hayaller pazarda markette alışveriş yaparken kayboluyor tartışmalar kopmalar boşanmalar başlıyor. Eşin çalışmıyor bütçe yok para kısıtlı ama o alalım diyor sen olmaz diyorsun film başlıyor...

Bu zamanda karı koca çalışılmak zorunda...

• 11 yıllık evli bir büyüğün olarak en büyük tavsiyem şudur ki önce yaşamak istediğin güzellikleri yaşa, gezebildiğin kadar gez, anı ve kültür biriktir sonra illa ki evlenecem diyorsan elbette evlen ama bir ömrü geçirmeye aday olan o kişiyi çok iyi tanı. İyi gününde ve kötü gününde nasıl tepki veriyor, sana ne kadar değer veriyor iyi analiz etmelisin. Karşımdaki iyi biri demek maalesef yeterli değil. Ben evlilik karşıtı değilim, su akar yolunu bulur, rızkı veren Allah tır, çocuk sahibi olan dünyanın en tarif edilemez duygusu olmakla birlikte elbette maddi ve manevi külfeti de olacaktır. O yüzdendir ki çocuk sahibi olmadan özençlerin duyurulması gerekir, zira onlar dünyaya geldiğinde tek önceliğimiz onlar oluyor ister istemez. Kendinize pek bir şey kalmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Valla ekonomi kotu diyorsunuz da millet yazin baya baya evlendi. Suanda da birsuru nikah icin tarih alan var. Millet mutlu , birbirini seviyor ve evleniyor. Araba da aliyorlar. Ben trol vs dusunmedim nerden cikti bu anlamadim.

kazanan kazanıyor bende onu diyorum işte harçla borçla yinede evleniyor millet ekonomi nane molla diyede kimse evde kalmak istemez  

• Düğün değil nikâh yap. Niye herkes bu kadar kafayı düğün yapmaya, olmayan paralarını saçmaya meraklı anlamıyorum. İmkan varsa eyvallah, lakin yoksa neyse o olmalı. Sevdiğin bunu kabul etmiyor ise de sevmiyordur demektir zaten.

• bakamayacağın hiç bir canlıyı hayatına alma dostum. insanlar değişiktir bugün tamam derler yarın öbürgün seni yarı yolda bırakırlar. senin şartlarına uygun bir insan bulmaya çalış bence daha mutlu olursun. ayrıca sevgi karın doyurmuyor.seninle mücadele edecek biri lazım sana (bence).

hakkında hayırlısı olsun,yolun açık olsun.

• Herkes moral bozucu şeyler yazmış.

Gerçekten birbirinizi seviyorsanız şartları zorlayın mesela o da çalışsın.

Çalışmasına engel olacak bir durum mu var dayılar gibi olmak istemiyorum fakat iş beğenmeyin.

Aileler hiç destek olamıyor mu?

Kızın ailesi kız çalışmadığı için evlenme süresince belli masraflara bir zahmet destek atsın.

Bu arada senin işin nedir kazancın nedir eğer fena para kazanmıyorsan ve büyük bir şehirde yaşamıyorsan durumun biraz daha iyi olacaktır.

Kaç yaşındasın azda olsa birikim yapamadın mı.

Eğer yaşlarınız çok fazla değilse bir şekilde para biriktireceksiniz birkaç yıl bekleyeceksiniz.

Kızı ne zamandan beri tanıyorsun ne kadar süreli bir ilişkin var.

Eğer kısa süreli bir ilişkiniz varsa acele etmeye gerek yok biraz daha tanımak için bekliyebilirsin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.