< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çalışmayan biriyle evlenmek (3. sayfa)
-
-
Bu devirde çalışmayan bir kızla evlenme büyük hata hayatını mahvedersin. Buraya Oscar Wilde'nin sevdiğim bir sözünü bırakıyorum.
''Evlilik bir bardak taze süt için evde inek beslemeye benzer.''
-
Senin bogazindan kistigin su zaman bile dugun diye diretiyorsa, ustelik de calismayacak birisi, salla. Evlenecek kisiyi bile dusunmeyeni sen neden dusuneceksin?
Dugun yapilacaksa en azindan iki taraf beraber odesin. O ne oyle tek tarafa kitle, sonra bosan ve bir de olunceye kadar nafakaya bagla. Mis.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oh yat babam yat sana düğünüde kitlesin boşver altın gelene kadar b.ktan medet umma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek maaşla yapilabilecekler çok sınırlı. Açlıkla sefalet arasında bir hayat isteyenler için makul.
Biraz rahat edeyim, evim arabam olsun, kenarda bir birikimim olsun diyen için en az 2 maaş girmesi lazım eve. Bu maaşlar da asgari ücret olmayacak tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 asgari ücret varsa istanbulda kira veriyorsa ev hayel alamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 26 Ocak 2022; 10:22:10 > -
Bence evlen, nikahta keramet vardır, çocuk rızkıyla gelir
-
Bu yollardan geçmiş bir büyüğün olarak sana şu tavsiyem olur.
Öncelikle kız ve ailesi konusunda sana ileride huzursuzluk verecekleri ile ilgili tereddüdün varsa baştan bu işe girme. Eğer kız, sürekli ailesinden söz ediyorsa, muhtemelen ana-babasının ağzına bakan, onların her sözünü yapan biridir. Kişiliği büyük oranda bu yönde şekillenmiştir. Bu tür kişilerden uzak dur.
Ama eğer kafanın sardığı biri ise -haddim olmayarak- sana şu konuşmayı yapmanı tavsiye ederim "Sen eğer çalışmayacaksan ve benimle bir hayat kurmanı istiyorsan, evlenme masraflarından olabildiğince kaçınarak gerekirse nikah salonunda sade bir tören yaparak evlenelim."
Buna tamam derse bu kızdan vazgeçme. Çalışan kadınların da farklı sıkıntıları olduğunu da unutma. Sadece çalışması bir kriter olmasın.
Aşkın gözü kördür Allah mutlu mesut etsin
-
Hiç unutmuyorum.
Ulan ben iş piyasasina bi atıldım sağıma bakıyom yok,soluma bakiyom yok.hiç kimse yüz vermiyo😳
Ulan dedim ben nereye geldim😳
Ahahahahahah😂😂😂😂😂
Çok da tipsiz biri değilim😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk kızı hariç çalışmayan tüm kızlarla evlenilir YTD çünkü diğer çoğu kız çalışmak istiyor ve sadece çocuk bakmak istemiyor, Türk kizi genel olarak kolaya kaçtığı için çevrenize bakınız göreceksiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
40-50 sene önceki Türk kızı ile şimdiki bir mi ? Parasız peynir gemisi yürüyor mu, siz hiç eve alışveriş yapmıyorsunuz sanırım temel gıda fiyatlarını bir araştırın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
29 yaşındayım ailemle yaşıyorum. Aldığım maaşla evlenmeye zerre niyetim yok. Sonum kendini asan babalar gibi olur çünkü.
Ekonomik özgürlük denen bi' şey var yahu bunları mı konuşuyoruz hâlâ?
-
dolar 14 lira olmuş bu zamanda evlenilmez
-
Evlenmek hayal oldu, evlenecek doğru birini bulmak zaten hayaldi.
-
bu devirde çalışmayan sadece güzelliği için evelenenilen kadının kocası çok kazanması lazım.
kız çalışmıyor ise adamın geliri iyi dolu insan var, hatta çalışırken işten alan var karsını adamın cüzdanına bakar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ocak 2022; 13:15:14 > -
Ekonomik olarak bi sorun yok evlenmede. Bu devirde gayet birbirini seven insanlar evlenebilir. A marka olacagina C marka ile evlenir. Kombi yakmaz battaniye ile oturur. Suan ekonomi evlenmemek icin bir sebep degil. Hatta birsuru tesvik var yeni evlenenler icin. Hicbir iktidar doneminde evlenenler icin boyle tesvikler olmadi. Cocuk basina para bile veriyor devlet daha ne olsun ? Bu muhaliflerde hep evlenmeyi dusunen insanlarin aklini karistiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 26 Ocak 2022; 13:37:45 >
Evin, araban ve ayda en az 20 bin lira kazanıyorsan evlenebilirsin bence.
çoğu kadın arttık maddiyata bakıyor geçti o 70-80 model aşklar,dayıoğlunun karısı colins de müdürdü,ama kendide mok gibi kazınınca karısını işten aldı sigortasınıda dışardan ödüyor kraliçeler gibi yaşatıyorda o iş adama bağlı yani.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X