Şimdi Ara

Calisthenics yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    forumda Calisthenics yapan var mı? İnternetten baktığımda vücut formları gerçekten çok iyi bilmiyorum yapanlar spor salonunda ekstra ağırlık idmanları da yapıyorlar mı?

Evde başlamayı düşünüyorum yaş 30 üstü zor mu olur? decathlaon veya farklı bir yerden paralel bar alarak başlayacağım ama. Yapan varsa nereden başlayayayım neler yapayım? tavsiye edeceğiniz bir başlangıç programı var mı?

• Bizden Sercan Ulusoy yabancılardan Osvaldo Lugones hariç hepsi bence salonda da bir şeyler yapıyor. Sercan Ulusoy'un videolarına bak bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

Bizden Sercan Ulusoy yabancılardan Osvaldo Lugones hariç hepsi bence salonda da bir şeyler yapıyor. Sercan Ulusoy'un videolarına bak bence.
    @exfat sen yapıyor musun?
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Yapmaya çalıştım bir ara ama yemeyince bıraktım. Burada yapan bulamayacağın için cevap verdim kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 24 Nisan 2020; 12:17:2 >
  • ben yapıyorum o kadar profesyonel değilim tabi amatörüm ama yapıyorum. vücut düzeyini bilmiyorum ben parallette ve halka alarak başladım. paralel bar en son kullanacağın ekipmanlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

ben yapıyorum o kadar profesyonel değilim tabi amatörüm ama yapıyorum. vücut düzeyini bilmiyorum ben parallette ve halka alarak başladım. paralel bar en son kullanacağın ekipmanlardan
    Başlangıç için nasıl bir program kullandın evde yapılabilecek hareketleri içeren bir liste verebilir misinm?
  • Bu sporla uğraşan varsa aydınlatabilirse gerçekten çok iyi olur. Çünkü Youtube üzerinde de Türkçe içerik yok denecek kadar az. Takipteyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitabı var hocam okuyup kendine bir program yapabilirsin.
    Overcoming gravity yazarsan çıkar. Başlangıç için sadece bir halka veya barfiks işini görecektir fazlasına ihtiyacın yok. Halka daha güzel ama hareketler çok daha zor. Ben daha önce biraz barla çalıştığım için halkaya geçtim.

Benim programım şimdilik
    Isınma
    Support hold
    Barfiks
    Şınav
    Dips
    Row
    Tucked L sit şeklinde.

Beni en çok zorlayan dips. Hâlbuki barda gayet yapıyordum mesela. Fakat halkanın avantajı şu her yere kurabiliyorsum ağaç dalı olur direk olur. Ben garaj direklerine kuruyorum mesela. @Enscry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi They Killed Kenny -- 24 Nisan 2020; 18:50:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

Kitabı var hocam okuyup kendine bir program yapabilirsin.
    Overcoming gravity yazarsan çıkar. Başlangıç için sadece bir halka veya barfiks işini görecektir fazlasına ihtiyacın yok. Halka daha güzel ama hareketler çok daha zor. Ben daha önce biraz barla çalıştığım için halkaya geçtim.

Benim programım şimdilik
    Isınma
    Support hold
    Barfiks
    Şınav
    Dips
    Row
    Tucked L sit şeklinde.

Beni en çok zorlayan dips. Hâlbuki barda gayet yapıyordum mesela. Fakat halkanın avantajı şu her yere kurabiliyorsum ağaç dalı olur direk olur. Ben garaj direklerine kuruyorum mesela. @Enscry
    Bende de şuan en sorunlu kısım o nereye kuracağım öyle bir şeyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.