Şimdi Ara

Çalıştığım yerde molanın kısıtlanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çalıştığım bir şirkette mola kısıtlanıyor ve hak edişin olan molayi kullanamıyorsun psikoloji bozucu bir şey her gün mola kalıyor icerde bunla ilgili bir yaptırım varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalışma süresi haftada 45 saati geçmiyorsa yapacak bir şey yok köleliğe devam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mümkünse iletin, bu konuyu anlatın. Ciddi sıkıntı, çok tepki toplar bunu yapan. Umarım çözüm sağlatırsınız. Zor milletiz, zor ülkeyiz, keşke düzelsek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Günde kaç saat çalışıyorsun? Mesela benim eski iş yerim öyleydi ama günde 8 saat çalışıyorduk(yemek dahil) bu yüzden molasız olmayı dert etmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara içen biri olarak benim tüm motivasyonum o verilecek mola eğer o molayı bana vermezlerse çok büyük sıkıntı çıkarabilirim

• Müdüründen elemanına herkes çalışma ortamında çay/gayfe içerken ben içmem, hatta ısmarlamak için ısrar ederler yine de içmem.
    Herkes 1 saatlik öğle arasında yemek yerken ben yemem…

UZMAN FİLMCİLİKyoutube
    Yönetmeliğin Suyunu Sıkar Akşama Zıkkımlanırsın! | Dolap Beygiri
    https://www.youtube.com/watch?si=YPyVDaQZLAX4XOqN&v=QumT9_9D53k&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Yine ziya'lığın tuttu desene...

Halbuse günde en az 3 litre koyu çay içtiğini yazan sendin...

Öğle arasında iş arkadaşlarınla kamuya açık parkta kağıt bardaklarla kamufle ettiğiniz içkilerle zıkkımlanırken arada migrosun pizzalarını ve zaman zaman marine balıklarını götüren de sendin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.