Şimdi Ara

ÇALIŞTIKÇA UNUTMAK DİYE BİRŞEY...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baştan tekrar yapmaya başladım,oturdum bütün gün deli gibi tekarar yaptım sonuç;soru çözerken eskisinden de beterim mantık bile yürütücek kafa kalmadı bilglier birbirine girdi sürekli başım ağırıyor,sinir,sitres dersaneye de gitmiyorum konular yetişsin diye pskolojimden de şüphe etmeye başladım artık sayısalcı olsam kafayı yerdim heralde..çalışırken çok iyi anlıyorum ama sanki kafam bomboşmuş gibi yaaa

• hocam sakin ol önce. zaten tüm sorun bu sakin ol azıcık... sınav kaygısından uçuyor bilgiler. ders çalışırken sınavı düşünme. yalnızca öğrenmek için masa başına geçiyorum, dersim bittikten sonra sınavı düşüneceğim de. bunu aklına sınav geldikçe tekrarla. zamanla geçer.
  • keşke dediğin gibi düşünsem zaten bişey beceremiyorum yapabildiğimide unutmak çok moralimi bozuyor üstünede ağrılar eklendi kafa boyun iyice sinirlerim bozuldu...bişey danışmak istiyorum;benim uyku problemim var birde gece uyuyamıyorum kafamda saçma sapan şeyler dolaşıyor desle ilgili ama alakasız , o yüzden sabah dersaneden gelince uyumak zorunda kalıyorum,uyuyuncada kalktığımda aptal gibi oluyorum bunun yerine dersaneye gitmemeyi düşündüm evde çalışmak daha faydalı oluyor en azından aklım sadece derste oluyor....aceba yanlış mı yapıyorum diye de düşünüyorum sence...?
  • aynı sorunları ben de yaşıyorum. hiç tavsiye etmem ama ben sabah ve akşam ayrı ayrı 2 ilaç alıyorum. biri uyumam için biri de sakin olmam için. dershaneye gitmiyorum üni mezunu olduğum için. ama git bence bunaldıkça arkadaşlarına derdini anlat. en iyi onlar anlar seni onlar da aynı şeyi yaşıyor çünkü. nasıl yaparsın bilmiyorum ama zihnini boşaltmalısın. sürekli evde ders çalışmak iyi birşey değil. yatmadan önce yarım saat sıkı egzersiz yapıp kendini yorarsan uyuman kolay olur.
  • ya küçükler benden yeni hazırlandıkları için çok fazla dert etmiyorlar ben ne kadar sitresliysem okadar rahatlar genelde,ben 3 yıl aradan sonra 0 bilgi ile hazırlanmaya başladım sözelden 330-350 arası puan alıyorum ancak ve sınıfta bu puanı yapan 2-3 kişi var düzey yüksek değil faydalanabileceğim kimse yok bilgisine güvenerek aa şurayı anlamadım anlat diyebileceğim kimse yok daha küçükler bazı şeylerin farkında değiller..sınıfta sıkılıyorum çok
  • o zaman sözelden puanının iyi olduğuna sevin. bu seni motive etsin.
  • Hocam aslında her şey kafanda yerli yerinde duruyor. Hiç bir şey unutmadın. Ancak gereksiz düşünceler, stres vs aklındaki doğru bilgileri kullanmanı engelliyor. Yapacağın tek şey kafanı toparlayıp arkadaşın dediklerini uygulamak Azıcık sabır son 4 hafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 2 Mart 2012; 13:25:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk diye bir şey yok
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inşallah dediğin gibidir,sonuç güzel olsun da hepimiz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.