Şimdi Ara

Call Of Duty 2 de ilginç bir hata,lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
7.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçen gün eski anılarım depreşti ve cod2 kurdum. multiplayer gayet rahat oynuyordum key istemeyen serverlarda. bi gün koin game den başka bir serverea gireyim dedim. girdim oynadım sonra ekranda böyle kaldı görüntüsü. yani oyunu acnca bu halde oluyor. başka serverlara girmek istiyorum cracked.free.iwd hatası veriyr yani şu an ki serverin iwd dosyasyla ilgili bir hata. defalarca silip yeniden yükledm oyunu ama yine geliyor. lütfen yardım edin bu lanet serverdan nasıl kurtulabilrim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smrlss -- 19 Temmuz 2014; 16:09:17 >

• Bu sorunun çözümünü bilen varsa bir el atsın. Aynı dertten müzdaripim. Lanet polanyalılar
  • bende aynı derdin kurbanıyım bu nasıl bir illettir yaw bide bende bu sorun var başka bir servera giremiyorum
  • bendede aynı sorun var beyler yok mu çözümü ?
  • oyunun kurulu olduğu yerde oyuna girerken size yüklettiği en son dosyayı bulup silin
  • BU sorunu çözebilen arkadaş var mı
  • İnternet'te YAC diye bir program var, programı indirip oyunu onun üstünden silin ve tekrar yükleyin (KESİN ÇÖZÜM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomattis -- 1 Nisan 2015; 18:24:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.
  • 2.
  • 3.
  • smrlss S kullanıcısına yanıt
    Lanet olası polonyalılar :D join game yapıp herhangi bir servere girdiğinizde size mod yükletiyorlar bu modlar bilgisayarınıza kaydediliyor ama :C// de değil burdan o modları silip oynamaya devam edebilirsiniz Try looking in C:\Users\[YourName]\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)
  • gokberksolgun G kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeş sayende sorunu hallettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.