bu oyunu bugun aldım..oyunu sorunsuz kurdum yükledimm.anlayamdığım bir problem oluştu new game dediğim zaman hemen beni oyunda atıp alttaki yazı daki hatayı veriyor..yanlız anlayamadığım nokta oyunun multiplayer bölümünde oynayabiliyorum bi problem çıkmıyor..sistemim intel core 2.13ghz. 1024 ram, ge force 7500 LE..en yakın süre teknik bilgisi olan arkadaşım cevap werirse çok sevinirim iyi çalışmalar!!!
unknown UI script stopRefresh in block: "open" "main_text" ; "uiScript" "addPlayerProfiles" ; "uiScript" "openMenuOnDvar" "com_playerProfile" "" "player_profile" ; "uiScript" "openMenuOnDvarNot" "ui_playerProfileCount" 1 "player_profile" ; "uiScript" "stopRefresh" ; Save Message First Frame Shown: 5832 ------ Server Initialization ------ Server: killhouse ----- R_Init ----- DirectX reports 512 MB of video memory and 575 MB of available texture memory. Using video memory size to cap used texture memory at 496 MB. Using previously reported texture memory size of 496 MB. Texture detail is set automatically. Using picmip 0 on most textures, 0 on normal maps, and 3 on specular maps Save Message First Frame Shown: 7247 Unloaded fastfile ui Loading fastfile killhouse Waited 1356 msec for asset 'maps/killhouse.d3dbsp' of type 'col_map_sp'.
Fastfile for zone 'killhouse' appears corrupt or unreadable (code 107.)
lütfen yardım aynı problemin benzerii bendede var herkes aynı problemde şikayetçi bilenler lütfen yardım veya çözen birisi lütfen anlatsın
lütfen yardım aynı problemin benzerii bendede var herkes aynı problemde şikayetçi bilenler lütfen yardım veya çözen birisi lütfen anlatsın
crack yaptınızmı
Ekran kartının sürücülerini güncelle. Ya da git yeni bir ekran kartı al.
aynı sorun bendede avr ama yardım eden ustad yok:((((8
konuyu ben açtım fakat kimse sorunun cd den kaynaklandığını söylemedi kendim buldum oyunu aldığım yerden cd yi değiştirdim ama yine aynı hatayı verdi.ben de gidip başka yerden aldım...bu sefer kurdum yükledim oldu..CD NİN HATALI KURULMASINDAN KAYNAKLANIYOR. YANİ CD NİN İÇİN DE EKSİK DOsYALAR VAR.. ONU BİLGİSAYARA YÜKLEMEYİNCE KURULUM BİTTİKTEN SONRA HATA WERİYOR..Ben cd yi değiştirdim yeni aldım bi problem cıkmadı benim hatanın aynısı veriyor ise kesin cd leriniz arazılıdır..cd lerini orjinal ise bilemem.. Bu arada gelmiş geçmiş en İYİ fps OYUNLARDAN BİRİSİYDİ 2 GÜNDE OYUNU BİTİRDİM.. HERKESE TAVSİYE EDRİMM....