Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 4 (2018) [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
11
Favori
38.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yokk
  • blackout modunu shroud ne oynuyor be gaza gelip gireyim dedim hangi eklenti ne işe yarar bilmediğim için hep paket oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shovel Knight

daha çıkalı 1 hafta oldu ama tdm dışında oyun bulmuyor bu nasil iş ben anlamıyorum bütün zevkim kacti yine
    diğer modlar var biz hepsini oynuyoruz domination hardline money bang falan bizim arkaadaş aratıyor hepsini buluyor sizde bir sıkıntı vardır hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 18 Ekim 2018; 23:57:50 >
  • Selamlar herkese.Oyunu pc'm tam olarak kaldırmadı, fps drop yaşıyorum ve üzüldüm, bu sebepten satmak istiyorum.180 TL'den aldığım fiyata isteyene satabilirim.Rusyadan aldım EU hesaptan hiç bir farkı yoktur.Güven konusunda sorun yaşamazsınız.Telefon adres vb ne isterseniz veririm.Selamlar.
  • Swordfish silahı açılsın diye hızlıca 55'e kastım ama silah çöp çıktı. 55'den sonra level atlamanın bir faydası yok mu tüm silahlar açıldı başka bir şey kalmadı.
  • neden oyun bulamadığımı buldum beni south asia serverlarına atıyor ve onlarda boş blackout girdim 5 kişi geldi başka yok multiplayerda kimse yok redditte SA da oynayanlar şikayet ediyordu bende girdiğim bir oyunda sordum adamlar SA dan çıktı support ile konuşacam bi bakalım nasıl çözecem işin kötü tarafı daha önceki codlarda da böyle oluyordu yalnız oyunu ilk aldığımda sıkıntı yoktu 30-40 pingli adamlarla eşleşiyordum onların SA dan olması mümkün değil
  • MustafaPusti#2902

Ekleyin arkadaslar Yas 28 evli ve cocugum oldugu icin iki gunde bir katilirim size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafapusti -- 19 Ekim 2018; 9:45:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun Rusya'dan nasıl alınacağına dair şöyle basit bir video hazırladım:

Belki konu sahibi @fastbela93 ana başlığa eklemek ister. Bu sayede hem bu sorulardan biraz kaçınmış hem de daha çok kişinin oyuna erişmesini sağlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrazrael -- 19 Ekim 2018; 10:4:45 >
  • Multi oynayacak gelebilir.

Panikatak#21277
  • Bundan sonra call of duty ler single player olmasın. Multiplayer bu kadar zevkli olacağını düşünmemiştim önünden kalkamıyorum. Haritalar çok iyi silahların dengesi iyi o saçma duvarlarda yürüme çift zıplama yok eski tarz yeni özelliklerle donatılmış saf fps.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni arkadaşlarıda listeye ekledim

Sık sorulan sorular diye bir alan açtım. Eklemek istediğiniz bilgiler oldukça söylersiniz ilk mesajı güncelleriz
  • SleeplessZ#2778 birlikte oynamak isteyenler ekleyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uykuusuz -- 19 Ekim 2018; 13:8:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shovel Knight

neden oyun bulamadığımı buldum beni south asia serverlarına atıyor ve onlarda boş blackout girdim 5 kişi geldi başka yok multiplayerda kimse yok redditte SA da oynayanlar şikayet ediyordu bende girdiğim bir oyunda sordum adamlar SA dan çıktı support ile konuşacam bi bakalım nasıl çözecem işin kötü tarafı daha önceki codlarda da böyle oluyordu yalnız oyunu ilk aldığımda sıkıntı yoktu 30-40 pingli adamlarla eşleşiyordum onların SA dan olması mümkün değil
    oyunu açmadan önce europe seçili olmasına rağmen mi SA serverları geliyor? oyunun player>info>network kısmında F11'e basınca konumun Türkiye görünüyor mu peki?
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    evet avrupa seçili ve ısparta türkiye olarak birebir konum çıkıyor türk telekomla alakalı büyük ihtimal connecting server kısmını telefonun internetiyle girip sonradan internet kablosunu takıyorum bu şekilde çözdüm şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Swordfish silahı açılsın diye hızlıca 55'e kastım ama silah çöp çıktı. 55'den sonra level atlamanın bir faydası yok mu tüm silahlar açıldı başka bir şey kalmadı.
    leveli sıfırlayıp prestij 1 olacaksınız. prestij 11e kadar yolu var bunun. her sıfırlamada 1 silahı veya eşyayı kalıcı olarak almanızı sağlayan bir token veriliyor.
    Ayrıca silahları boş oyun kurup create class diyerek deneyebilirsiniz. bütün silahlar ve eklentiler açık oluyor.
  • haftasonu 2x xp etkinliği olacakmış bu arada. Bu akşama doğru da güncelleme geliyormuş büyük.
    Treyarch Studiostwitter
    Treyarch Studios
    https://twitter.com/Treyarch/status/1053057678006599680

şu %100 CPU kullanımı sorununu düzeltseler de bi zevk alsak şu oyundan. i7 7700k oc'li ve gtx1080 var. işlemci kullanımı %100, ekran kartı kullanımı %70lerde. fps bi 50 oluyor bi 100 bi 170. Öyle böyle sıçarama yok. Zırt pırt pc aşırı ısınmadan kendini kapıyor bide.

• Error Code: A-B-C'nin çözümünü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

leveli sıfırlayıp prestij 1 olacaksınız. prestij 11e kadar yolu var bunun. her sıfırlamada 1 silahı veya eşyayı kalıcı olarak almanızı sağlayan bir token veriliyor.
    Ayrıca silahları boş oyun kurup create class diyerek deneyebilirsiniz. bütün silahlar ve eklentiler açık oluyor.

Alıntıları Göster
    prestij olmanın ne faydası var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

oyuna hiç bağlanamaması sorunu mu? Eğer öyleyse çözümü şu oldu benim için:

modem ayarlarından UPnP'yi kapattım oyuna girdi.
    Ama oyunda NAT type moderate oldu onu kapayınca. haliyle oyun bulamıyordu düzgün.
    UDP 3074 portunu yönlendirdim modem ayarlarından(zaten NAT type OPEN değilse oyun uyarıyor bu portu yönlendirin mutlaka diye).
    NAT type OPEN oldu hiçbir sıkıntı yok şuan.

NAT type'a bakmak için Player > info > network kısmına gideceksiniz.

Alıntıları Göster
    bunları da yaptım ama olmadı.
    acayip uyuz oldum oyuna.
    iş yerimde denedim sorun yok. bağlanabiliyorum fakat evde olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.