Şimdi Ara

Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
920
Cevap
18
Favori
35.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6v6da mapler nasil betadaki gibi büyük mapler mi

Cod ww2dan sonra full buyuk maplere gecti cok can sıkıcı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeyle içine etmişler,kasmaktan oynanmıyor oyun.Rezalet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil fix lazım. Resmen ps5 de fps düşüyor sürekli. Redditte baktım aynı problem xbox series x,one ve ps 4de de varmış. Çalışan oyunu bozdu adamlar güncellemeyle

• Treyarch fps problemi için update yayınlayacaklarını söylemiş

• 300 küsürlük update gelmiş ps5 için...

• Ps5 için sorun çözülmüş Yağ gibi akıyor

• Ps5 de ray tracingle fps problemi çözülmüş. Bir tek apocalypsede fps düşüşü yaşadım tekrar doğduğumda

• Ps5 için hesap satan yada kardeşlik yapmak isteyen olursa pm atabilir
  • Benim icin en büyük hayal kırıklığı zombie oldu. Adamlar warzonedan parayı kırdığı icin zombie’nin üstüne hiç düşmemişler sanki ama online güzel olmuş onun da tek sıkıntısı el bombasının etkisi

• Hikaye modunda adamlari vuruyorum hiç kan efekti falan yok bunu açma kapama yeri mi var acaba hiç kan gelmiyor bunlardan robot gibiler? Ps5de oynuyorum

• Hardcore modlarını nasıl açıyoruz ? Menüde bulamadım ilginç bir şekilde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 26 Şubat 2021; 23:25:58 >
  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    Core modları seçtiğin sayfada R1 ile hardcore modlara geçebiliyorsun, o sayfada yukarı bakacaksın :)
  • dimontales kullanıcısına yanıt

Graphic contenti açmanız lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Core modları seçtiğin sayfada R1 ile hardcore modlara geçebiliyorsun, o sayfada yukarı bakacaksın :)

Yok Şahin abi bulamadım vallaa :)) Daha önce free weekend ile geldiği zaman PLAY kısmına gelince görünüyordu ama şimdi bulamadık ekipçe 😂

• Beyler tek sarmiyor artik birlikte oynamak isteyen olursa psn id : highmetin . Ekleyin girelim

• Ps5 de kendimi nasıl geliştirebilirim. PC de klavye mouse ile efsane oynuyorum ama ps5 de kontrolcü ile bot gibi oynuyorum. Gamepad ile oynamayı beceremiyorum. Bu durumu nasıl geliştirebilirim.

• Arkadaslar bisi sorucam, bu oyunu hint veya us psnden alipta, online oynarken skinti yasarmiyim bolge kiliti felan duymustum, ona gore oyunu alicamda tesekkurler simdiden
  • sıkıntı yaşamazsınız.

@GeceninGölgesi1982 kolay değil hocam alışması. botlar ile oynayacağınız kısım var. eğim almak ve silaha alışmak için orada alıştrıma yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: veteran_gamer

sıkıntı yaşamazsınız.

@GeceninGölgesi1982 kolay değil hocam alışması. botlar ile oynayacağınız kısım var. eğim almak ve silaha alışmak için orada alıştrıma yapabilirsiniz.

Hocam kardeşlik konusunda görmüştüm siz oyunu satiyormuydunuz.. beğenmediniz mi bu oyunu ?

• Aşağıdaki 2 sorumu biri müsait zamanda cevaplaya bilirse çok memnun olurum.

1. Bir silahın hangi eklentilerle en iyi halini alacağımı nasıl veya nereden öğrenebilirim. Yabancı youtuberlar dan copy paste yapıyorum ama işi bütünüyle öğrenmek istiyorum. (Rehber gibi bir şey )

2.Bu oyunu erken erişim aldım. İlk başlarda sarmadı oyun aşırı hızlı geldi. Ama son 10-15 gündür başından kalkamayacak kadar keyif alıyorum kendimi baya bir geliştirdim. Soru şu bu tür tavsiye edebileceğiniz FPS oyunu var mı? BF 1-2-3-4-5 tarzı da olabilir. İşte 10vs10 20vs20 fortnite,pubg tarzı oyunları pek sevmiyorum.

Cevap için şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.