Şimdi Ara

Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
18
Favori
35.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

Hocam kardeşlik konusunda görmüştüm siz oyunu satiyormuydunuz.. beğenmediniz mi bu oyunu ?

Alıntıları Göster

evet sattım. 173 saat oynamışım. bana yetti :)

konuyu takip için arada sayfaya girip yardım isteyen arkadaşlara destekte oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19karabulut07

Aşağıdaki 2 sorumu biri müsait zamanda cevaplaya bilirse çok memnun olurum.

1. Bir silahın hangi eklentilerle en iyi halini alacağımı nasıl veya nereden öğrenebilirim. Yabancı youtuberlar dan copy paste yapıyorum ama işi bütünüyle öğrenmek istiyorum. (Rehber gibi bir şey )

2.Bu oyunu erken erişim aldım. İlk başlarda sarmadı oyun aşırı hızlı geldi. Ama son 10-15 gündür başından kalkamayacak kadar keyif alıyorum kendimi baya bir geliştirdim. Soru şu bu tür tavsiye edebileceğiniz FPS oyunu var mı? BF 1-2-3-4-5 tarzı da olabilir. İşte 10vs10 20vs20 fortnite,pubg tarzı oyunları pek sevmiyorum.

Cevap için şimdiden teşekkürler.

1. youtuberları geç. onlar içerik yapmak için değiştirip dururlar. Gösterdiği eklentilerle allah bilir kendi oynamıyordur bile. Bir tek bunu takip et.

gerçekten tek bilgili yapımcıdır. birde driftur.

Ayrıca her eklentinin üstüne geldiğinde L2 tuşuydu sanırım basarsan detay gösterir.

2.oyunu sevdiysen dokunma oyna. piyasa da çok fps oyunu yok. bf ler eski, millet modern warfare den kaçıyor. Rainbow 6 ekipsiz çok tat vermez.

• oyuna yeni harita eklenecekmi?varmı bilgi hiç arkadaşlar?

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]
  • özledin beni. biliyorum Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU] 

• battle pasa almaya değer mi arkadaşlar 1000 lik olanı

• Fireteam modunu aktif oynayanlar var mı acaba ?
  • Arkadaşlar selam bu sağ köşedeki PC ve PS simgeleri tam olarak ne demek acaba? Buradan ben şunu mu anlamalıyım. Girdiğim oyun hem PC hem PS oyuncuları mevcut yada hem klavye mouse oyuncuları var hem gamepad yada ne olabilir?

Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]

• 19karabulut07 kullanıcısına yanıt

Hocam crossplay seçeneğiniz açık muhtemelen. Onu kapatırsanız sadece controller kullanan cihazlarla karşılaşırsınız. Bende cold war yok, warzone oynuyorum orada crossplay enabled olursa bu simgeler geliyor. Disabled yapında sadece PS denk geliyor, cold warda da böyledir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Hocam crossplay seçeneğiniz açık muhtemelen. Onu kapatırsanız sadece controller kullanan cihazlarla karşılaşırsınız. Bende cold war yok, warzone oynuyorum orada crossplay enabled olursa bu simgeler geliyor. Disabled yapında sadece PS denk geliyor, cold warda da böyledir diye düşünüyorum

Nasıl böyle birşey olabilir? Gamepad ile oynayan biri neden PC ile oynayan birini tercih etsin. Çok sinirim bozuldu. Teşekkürler cevap için

• Slm arkadaşlar cod u hindistan yada tus psn den nasıl alabilirim pm atarsanız çok sevinirm şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba, Cold War’da otomatik silahlara ‘tek tek ateş’ ettirme seçeneği yok mu ? Yada ben mi bulamıyorum, Modern Warfare’da vardı sanırım

• Merhabalar Call Of Duty Black Ops Cold War Multiplayer ile Call Of Duty Modern Warfare (2019) Multiplayer oyunlarında level aynı anda mı ilerliyor ? daha önceden Modern Warfare (2019) oynamıştım multiplayer 20 level civarında sıkılıp bırakmıştım bugün aynı psn hesabıma Call Of Duty Black Ops Cold War satın aldım direk Multiplayer'a girdim bir baktım oyun hiç oynamama rağmen level 20 de garibime gitti sormak istedim.

Not : Warzone hiç oynamadım, sanıyorum bunda da oyuncu seviyesi aynı anda ilerliyor.

Hocam oynaması zor tabi pc ye göre ama, alışınca çok çok iyi oynayanlar var, hatta twitchteki en iyi oyuncuların arasında bir sürü gamepad ile oynayan var. Aim assist falan alışınca gideri var hatta bazen avantajları var multiplayerda özellikle.

Hocam ben de böyle oynuyorum ve çoğu maçı top 3'te bitiriyorum. Klavye mouse sökmüyor insanın eli yatkın olunca. Hatta ben gamepad ile klavye mouse ile oynadığımdan çok daha iyi oynuyorum. Gene de bunu tercih etmiyorsanız ayarlardan kapatabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: reverse.angle

Hocam ben de böyle oynuyorum ve çoğu maçı top 3'te bitiriyorum. Klavye mouse sökmüyor insanın eli yatkın olunca. Hatta ben gamepad ile klavye mouse ile oynadığımdan çok daha iyi oynuyorum. Gene de bunu tercih etmiyorsanız ayarlardan kapatabilirsiniz.

Crossplay'i kapatınca oyun daha bir zorlaştı sanki, Nuketown'da 50-60 kill alıyorum ama 15-20 de kesin ölüyorum. Bu genel olarak iyi bir sonuç mu sizce?

Aşağıdaki linki aaa bakın nasıl öldürüyorum diye atmadım. Game pad için aşağıdaki oyun sizce nasıl önerileriniz var mı diye bırakıyorum. Bir de silah eklentileri hakkında cidden hiçbir fikrim yok. Tamamen doğaçlama ekleme yapıyorum. O işi deneme yanılma yoluyla çözmeye çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19karabulut07

Crossplay'i kapatınca oyun daha bir zorlaştı sanki, Nuketown'da 50-60 kill alıyorum ama 15-20 de kesin ölüyorum. Bu genel olarak iyi bir sonuç mu sizce?

Aşağıdaki linki aaa bakın nasıl öldürüyorum diye atmadım. Game pad için aşağıdaki oyun sizce nasıl önerileriniz var mı diye bırakıyorum. Bir de silah eklentileri hakkında cidden hiçbir fikrim yok. Tamamen doğaçlama ekleme yapıyorum. O işi deneme yanılma yoluyla çözmeye çalışıyorum.

Alıntıları Göster

Tarzın iyi, aim'in iyi, silah seçimin tarzına uygun ama küçük haritalarda ve sub'larda dürbün kullanmanı tavsiye etmem. Hassasiyetin düşük olduğu için köşeleri L3'ü 2-3 kere çevirerek dönebiliyorsun, kademe kademe arttırabildiğin kadar arttır, her arttırdığında aim'in bozulacak ama 2-3 günde adapte olursun. Youtube'da cod cold ince ayarlar için bir sürü video var, onları seyredip mutlaka uygula.

• uluslaraarası ilişkilerci olduğum için su oyunun hikaye modunu oynamak istiyorum. sanırım 4-5 saat sürüyormuş. haftasonu için kiralayacak ya da hayrına verecek var mı:)

Hocam gayet iyi oynuyorsunuz. Aim konusunda sıkıntınız yok ama bence küçük detaylar ile kendinizi yukarı taşıyabilirsiniz.

Örneğin smg'lerde ben asla sup kullanmıyorum, hasarı düşürüyor -ki zaten hasarları düşük. Belki sekmeyi azaltmak için bunu tercih ediyorsunuz ama tetiği bas-çek yaparak ben tepmeyi kontrol edebiliyorum. Ayrıca diğer arkadaşın yazdığı gibi dürbün kullanımı da önemli. Ben assault rifle ve smg alıyorsam genelde dürbün takmıyorum. lmg ve sniperlarda dürbün tercih ediyorum. CoD'un haritaları zaten çok büyük değil ve roam atarak oynuyorsanız dürbün çok işe yaramıyor. Bunun yerine ads'yi hızlandıran eklentiler tercih edin. Böylelikle adamı görür görmez aim alıp ateşe ya da ateşe başlayıp aime geçebilirsiniz.

Bir de kendimce uyguladığım bir iki şey daha ekleyeyim. Örneğin ilerlediğim ya da baktığım yönden 2-3 saniye boyunca adam çıkmazsa hemen yönümü değiştiriyorum. CoD hızlı bir oyun olduğu için yüksek ihtimalle bu hareketim tutuyor ve diğer yönde adamı bulup vuruyorum. Oyun boyunca roam attığım için ayak sesini engelleyen perk (adını hatırlayamadım şimdi, ninjaydı galiba) benim için çok önemli, onu sürekli kullanıyorum. Bir de hardcore modu normal moda göre daha çok oynuyorum. Bunun iki sebebi var birincisi kişisel, bana daha zevkli geliyor. İkincisi minimap olmadığı için harita ve oyunu okuma konusunda oynayan insanı bayağı geliştiriyor. Bir süre hardcore oynadıktan sonra normal moda girince insan bunu farkediyor.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.