önceden rahatça oynuyordum hatta prestige 4 e geçmiştim fakat sonra giremez oldum teşekkürler öneriniz için
hile kaynıyor oyun
Infinity Ward ilk başta Sony'e suçu attı ama şimdi de patch yayınlayacaklarını duyurmuşlar. Hileler engellenebilir belki.
umarım pack gelir mw2 aslında duzgun oynanırsa efsane bi oyun 10 yıl oynasam sıkılmam
Bu arada bu baslıgın sonu mu geldi
Benim şahsi görüşüm Black Ops'tan multiplayer konusunda daha üstün Modern Warfare 2. Patch gelir ve hile olayı düzeltilirse oynayabilirim yine.
black opsta kırıldı yakında ondada baslar hıle
ben tekrar almayı düşünüyordum alsammı acaba
black ops la mutlu mesudum 1 prestige 47 levelim mw2deki ump45 black opsta bayrağını ak74u ya bıraktı hele hele rapid fire +grip taktıysa vay halinize mw2de 100 kişiden 80 i ump kullanıyorsa burda 100 kişide 98 i ak74u kullanıyor buda efsane silah ak74u nun resmi tipinden nefret ediyorum
cod mw2 tekrar alsammı acaba serverlar dediğiniz gibi rezilse uzak durayım
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
Al ama arada çok sinirini bozucak serverlar çıkabiliyo . Oynamadan çıkarsan sorun olmaz .
quote:
Orijinalden alıntı: 1903alper
quote:
Al ama arada çok sinirini bozucak serverlar çıkabiliyo . Oynamadan çıkarsan sorun olmaz .
ya almasına alıcamda bende bc2, cod blackops, cod5, 3 tane fps var yakında kz3'de alıcam şimdi sultangazide oturuyom burdan kalkıp eminönüne doğubanka gitmeyede üşeniyorum tüm bunlar birleşince sonuç ne yapsak kanka alsakmı
quote:
quote:
quote:
ya almasına alıcamda bende bc2, cod blackops, cod5, 3 tane fps var yakında kz3'de alıcam şimdi sultangazide oturuyom burdan kalkıp eminönüne doğubanka gitmeyede üşeniyorum tüm bunlar birleşince sonuç ne yapsak kanka alsakmı
Bir kaç güne Killzone 3 çıkıyo almayak kanka
quote:
quote:
quote:
quote:
Bir kaç güne Killzone 3 çıkıyo almayak kanka
caydım be kanka bir sürü güzel oyun çıkmış onlara yöneleyim tabii ucuzladıkları zamanda
quote:
Orijinalden alıntı: uq4l4
black ops la mutlu mesudum 1 prestige 47 levelim mw2deki ump45 black opsta bayrağını ak74u ya bıraktı hele hele rapid fire +grip taktıysa vay halinize mw2de 100 kişiden 80 i ump kullanıyorsa burda 100 kişide 98 i ak74u kullanıyor buda efsane silah ak74u nun resmi tipinden nefret ediyorum
hocam mw2 mi iyi? bops mu?
grafik. oynanabilirlik. silahlar açısından
Şu hilecilerden nefret ediyorum ya.Geçen bir tanesi oyundaki herkesin levelini 70'e çıkardı. Sadece levelim 70'e çıksa iyi bir de Bütün titlelarla emblemlerim açıldı.Yapılacak doğru düzgün bir şey kalmadı oyunda. Adama bildiğim bütün ingilizce küfürleri yolladım.Neyse her şeyde bir hayır vardır.Yakında Killzone 3 alacaktım zaten. Şu zamanda MW2 almanızı hiç önermem.Her yer hileci kaynıyor.
Şu hilecilerden nefret ediyorum ya.Geçen bir tanesi oyundaki herkesin levelini 70'e çıkardı. Sadece levelim 70'e çıksa iyi bir de Bütün titlelarla emblemlerim açıldı.Yapılacak doğru düzgün bir şey kalmadı oyunda. Adama bildiğim bütün ingilizce küfürleri yolladım.Neyse her şeyde bir hayır vardır.Yakında Killzone 3 alacaktım zaten. Şu zamanda MW2 almanızı hiç önermem.Her yer hileci kaynıyor.
ben 1 aydır oynuyorum dediğinz gibi bi durumla hiç karşılaşmadım
quote:
Orijinalden alıntı: LilxE07
mw1 oynayan var mi? cunki mw2yi bitirdim full platinum online 3 prestij falan black opsda cok kotu serverlar var acaba mw1 oynayan kaldimi serverlar falan dolumudur?
Dolu tabikide her gün oynuyorum
Mw2 yi yeni takasladım 2-3 ay oldu sebebi ise her girdiğim serverda hack olmasıydı.
Black Ops deseniz hayatımda gördüğüm en berbat serverlara sahip Türkiyeden kesinlikle oynamak imkansız..
Henüz oynamadım mw2de kimlerle savaşıyoruz? Müslümanlarla savaşıyor muyuz?