Şimdi Ara

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
37
Favori
24.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

neyseki oyunu kaldırıp kurunca 157gb a düştü boyut herhalde download dan sonra silemedi eski dosyaları...

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
  • Multiplayer 'ı efsane yapmışlar bana göre. ve betaya göre grafiklerde devasal iyileştirme olmuş. dlc mlc ama yapmış agalar. betada olmayan kill sayacı da eklemişler mw 2019 da olduğu gibi süper.. hadi oyuna devam :)

• Haritalar 6vs6ya göre biraz büyük geldi bana. Yeni armory sistem biraz saçma olmuş görev yaparak ve maç kazanarak açabiliyorsunuz kilitli birtakım şeyleri. SBMM yüzünden 2 maç kazandınız mı 3-4 maç kaybediyorsunuz zaten :D

• arkadaşlar steam dlc bölümünde servis paketi 1 ve 2 var fakat boyut falan yazmıyor seçili değil bu tam olarak ne oluyor seçmem gerekiyormu?

• Oyun gercekten mükembel olmus.Betasi kötüydü bu kadar iyilestirmeleri sasirtici oldu hakikaten.

• Oyunun multisi gerçekten çok iyi olmuş,vuruş hissiyatı,sesler vs fakat bu nedir lan FPS oyunun geldiği hale bak gamepad aim assist'e dönmüş oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 10 Kasım 2023; 23:36:18 >

• multisi için almak istiyorum ama 2.000tl'yi de bedenim kabul etmiyor arkadaş. Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

• günlük görevler bende çalışmıyor daha doğrusu saymıyor

marksman riffle la 10 maç attın 3 hs istiyor yok hala 0

loadout tan defaulttan ghost perkli olanı seçmeme rağmen bazı oyuncular direkt bana geliyor yerimi biliyorlar..anlam veremedim ya botlar ya hile devam ediyor

• Digital Reaction kullanıcısına yanıt
    Bu map e özel bir durum bu, şu ana kadar deneyimlediğim kadarıyla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rockerroll kullanıcısına yanıt
    Bende de

• Uzun zamandır oynamayınca tokatladilar haliyle işin ilginç tarafı PC de olup da gamepad ile oynayan fazla, oyunu beğendim alışmak gerekiyor bol bol pratik yaparak, grafik olarak gerilemiş gibi geldi bana vuruş hissiyatı silah kullanımı vesayre efsane olmuş büyük ihtimalle alacağım son cod oyunu olur gittiği yere kadar oynarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 11 Kasım 2023; 8:56:44 >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

Al benden de o kadar.Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} Dün akşam yayıncıları izledim de MP ve zombi modu baya iyi gibi Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

Almak için de indirim,kod satanları falan kovalamak lazım Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

• ByMurat_ kullanıcısına yanıt

ben forumdan indirimli steam hediye gönderen birinden 2800tl lik vault sürümü 2240tl ye aldım sizde o şekilde alabilirsiniz

• Digital Reaction kullanıcısına yanıt

Sırf aim asisst muhabbeti yüzünden almıyorum oyunu. 2. oyunda öyle sine bıktırdılar ki. Oyun fragmanlarında her sezon taktik aksiyon sahneler ile oyuncuları caka satan oyun, multisinde zıplayıp yavada yatarak yere düşereken bir tuşa basarak rakip öldüren aim assitcilerle dolu. Bu oyunu aim asistle oynayıp kendisinin başarılı olduğunu sanan kitleye üzüldüğüm akdar nefret de ediyorum . ADamların taktik fps ile alakası olmadığı çok belli. Hoplaya zıplaya ,anıra böğüre oyun oynuyorlar. Konsolcuları anlıyorum , adamlar fps nedir zaten bilmiyordu. Ama kontrölcü kullanan pc oyuncuları kendi ayağına sıkıyor bunun farkında bile değiller..

• Donatn kullanıcısına yanıt

Sonuna kadar katılıyorum size,biz sıkarken recoil dikkat ederek sıkıyoruz ki isabet oranımız artsın adam sadece bir tuşa basıyor gerisini legal hack olan aim assist hallediyor. Kontrolcü kullanan PC oyuncuları zaten ben FPS oyuncusuyum demesin.

Şu cümlenizdeki kolsuzlardan okadar çok var ki ''yatarak yere düşereken bir tuşa basarak rakip öldüren aim assitcilerler '' direkt yüz yüze çatışmalar azaldı.

• Donatn kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız lakin almadığımızda kendimizi cezalandırmış oluyoruz, öyle veya böyle aldım başka böyle oyun yok gibi piyasada

• TAGRNT kullanıcısına yanıt

İster alın ister almayın.Zaten pc oyuncu kitlesi bu oyunda %10 var yok.. Başka oyun yok dediğiniz oyun zaten kendini konsol oyuncularına peşkeş çekti, takla atarak tetik tuşuna basmaktan başka hüneri olmayan tipler fps oyuncusu oldu. Youtube da milyonlar izliyor bu kanalları .. Sen, ben ister alayım ister almayayım , etkimiz yok zaten. Bir önceki oyunda en azından multiplayer da cross play kapataibliyorduk adamlar onu bile elimizden aldı o kadar rahatlar. Bİr cotrolcüyü elinde tutup sağa sola bakarak tetik tuşuna basacak akdar zekan varsa muhteşem bir fps oyuncususun artık. Ha birde iiiisiii diyebiliyrosan senden iyisi yok.

LAfım sana değil aman ha..

Adam akıllı pc klanları bile kendi içinde oyun oynar oldu sırf bu saçmalık yüzünden.

• Oyunu steamden hiç bir türlü arkadaşlarımla oynayamıyorum, join diyorum fakat katılmıyor onların davetlerinide alıyorum fakat herhangi lobbye geçmiyor partye katılamıyorum. Fakat multiplayerı sorunsuz başkalarıyla oynayabiliyorum. Başına daha önce böyle birşey gelen var mıdır?

• tavukum kullanıcısına yanıt

Sene sonu yine yılın en çok satan oyunu olacak. Adamları iyi bir hikaye modu yapmaya teşvik eden bir şey yok. Bence bu ortamda çok bile uğraşıyorlar 😄

Eminim sadece bir multiplayer oyuna dönme kararını yakında alacaklar çünkü Activision yapımcıların single player moduna harcadıkları 1 saate bile acıyor eminim 🤣

Büyük ihtimalle oyun Gamepass’e gelmeye başlayıp satışlar çakılınca salacaklar campaign modunu. Çünkü o zaman MP’de satacakları içeriklerin önemi çok artacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 12 Kasım 2023; 0:9:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günlük görevleri tamamlamak için ipucu ( eğer sizde de bende ki gibi hata var ve günlük görevlerinizi saymıyorsa)

multide genelde 1 tane sayıyor diğer 2 görevi saymıyor

sonra dmz zombi moduna geçiyorsunuz ordaki görevleri sıkıntısız sayıyor bende

dolayısıyla alet edevat perk cart curt kilidini açabildim (ghost + ninja sneakers)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.