Beyler bu oyun DLSS 3 ile gelmiyor muydu? Nerede Frame Gen? |
Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (17. sayfa)
-
-
günlük görevler bugün düzgün çalışıyor
3 taneyi bitirince bonus challenge açılıyor burda her win +1 oluyor bu şekilde kolaymış kilitli ıvır zıvırları açmak
-
Benim gibi akşamları bir kaç saat mp takılıp birlikte oynamak isteyen olursa ekleyebilir denk geldikçe takılalım arkadaşlar, random girmektense parti daha güzel oluyor TheJadoR#3687980 activision id.
-
Oyun yok öyle, yok şöyle cart curt derken dayanamadım akşam akşam 2000 lik olduk MP ve Zombi modu takılırız artık
-
Genelde solo takılıyorum ama ekledim hocam arada değişiklik iyidir :) Activison ID: ErayG
Bu arada dünden beri MP oynarken 4 kere filan masaüstüne attı beni. Tek yaşayan ben değilimdir herhalde değil mi?
-
1 defa artı benide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kabul ettim hocam denk geldikçe partileşiriz aynen güzel olur :) beni şimdiye kadar hiç atmadı. Bir kere oyun başlarken dev error verip ana menüye atma haricinde bir hata denk gelmedi.
-
multiplayer gayet güzel ve iyi optimize olmuş.mw 2 deki xp ler mw 3 te de geçerli mi?
-
xp kartlarını diyorsanız evet geçerli aktarılıyor mw 3 e
-
Bu çift silah taşıma perki hangisi yani bir sniper bir de pompalı almak istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gunner vest ile yapabilirsiniz.
-
oyunu fena bombalamışlar ama sanki sadece senaryodan .ama multi için alınıyor tabiki bende senaryoyu çok iyi olsun isterdim ama bir öncekide iyi değildi.fakat multiplayer hoşuma gitti betadan daha iyi olmamış mı?bana mı öyle geliyor?
-
şu oyunu ve diğer cod oyunlarını alan, oynayan, almak isteyen şunları unutmasın.
oyun senin ölmeni isterse ölürsün seni adamların ortasına spawn eder, elindeki silahlar bir anda vurmamaya başlar vs
cod oyunlarının diğer fps oyunlarına göre ttk sı düşüktür. ortalamanın üzerinde reflex ister.
türkiyeden oynuyorsan ilk görüp ilk ateş eden sen olsan dahi çoğu kez sen ölürsün.
server problemleri paket losslar vs mutlaka zaman zaman karşılaşırsınız
hilesi bitmez her 2-3 ayda bir 80k-100k oyuncu banladık diye açıklama yaparlar ama faso fiso hile kullanımı satışı vs cs den sonra 2. oyundur.
oyun oyuncuları oyuncular küsmesin diye yeteneğinizin çok üstünde veya çok altında saçma sapan lobbylere atar.
mp ve warzone de evlerinde terör estirip lan organizasyonlarında civciv e dönen çoğu üst seviye yayıncı hile kullanır fakat bunlar whitelist de oldukları için banlanmazlar. kendi kendilerini ifşa ederlerse kadınsa onlyfans a geçer erkekse kaybolur gider. (örn vanguard ranked 2.si. )
yine bu yayıncılar oyunda tek bir reportlarıyla sizi oyundan attırıp shadowban aldırttırabilirler.
warzone tr dcsinde "iyi" oyuncuların bir çoğu hile kullanır. bunlar genellikle kendi açtıkları dclerde kendileri gibi hilecilerle oynarlar. (bu dclerin bir çoğunda varım. tek argumanları herkes hile yapıyor biz niye yapmayalım, tabi bunun dışında nuke servis yapanlarda var)
klavye mouse ile oynuyorsanız gamepad ile oynayan casual oyuncular adam vurabilsin diye aimasist overpowerdır.
oyun içinde report sistemi %99 işlevsizdir. oyun içinde çeşitli unsurlardan oluşan bir rep sistemi var ayrıca hileciler siz veya oyuncular report ettiği için değil kullandığı hile tespit edildiği için banlanır.
aklıma bunlar geldi unuttugum varsa ekleme yapabilirsiniz :)
her şeye rağmen alıp oynayan, oynamak isteyen almak isteyen varsa buyursun..
edit: 5+ kd üzeri wz oyuncusu olarak yazdım. oyunu da oynanacak oyun yok diye aldım bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 13 Kasım 2023; 17:2:0 >
-
Merhaba , Akşam ekleyeceğim bende aksamdan aksama mp atarım
-
arkadaşlar, 2'deki battlepass yeni oyunda'da devam ediyor.
3'e özel sezon gelecek mi yoksa battlepass'ı aktif edeyim mi?
-
Merhaba hocam tamamdır.
-
Muhtemelen var olan battlepass bitince mw3 e sezon 1 olarak tekrar başlar
silah leveli kasmak için multiplayer modumu yoksa zombi modumu ? hangisi daha hızlı ilerlememizi sağlar.
-
Zombide daha seri kasılır sanırım ama
ben güle oynaya multide hc ve groundwar da assult ve sniperları fulledim kilitlileri açtım vs , sonrasında camo için kasacağım
bazı silah perkeler falan filan günlük görevlerle açılyor..bir silah için 5 günlük görev istiyor ama sadece 3 görev var..24 saat diğer görevler için beklememlimiyim yoksa görevleri resetlemenin bi yolu var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X