Şimdi Ara

CALL OF DUTY MW3 ONLINE REHBERI (OKUMAYA ÜŞENMEYENLER İÇİN :) ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
7
Favori
26.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerine sağlık.
  • Süper bir yazı.Peki sensivity i kaç tavsiye edersin? Diğer arkadaşlarda söylerlerse sevinirim.mesela ben mw2 de başladım ps3 te fps oynamaya 8-9 aydır sendivitiy i 4 le oynuyorum. İyi midir sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Süper bir yazı.Peki sensivity i kaç tavsiye edersin? Diğer arkadaşlarda söylerlerse sevinirim.mesela ben mw2 de başladım ps3 te fps oynamaya 8-9 aydır sendivitiy i 4 le oynuyorum. İyi midir sizce?

bende 4 ile oynuyorum ds3 e yeni alışmaya başladım ama usta arkadaşlar galiba 8 ile oynuyorlar galiba,
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

quote:

Süper bir yazı.Peki sensivity i kaç tavsiye edersin? Diğer arkadaşlarda söylerlerse sevinirim.mesela ben mw2 de başladım ps3 te fps oynamaya 8-9 aydır sendivitiy i 4 le oynuyorum. İyi midir sizce?

bende 4 ile oynuyorum ds3 e yeni alışmaya başladım ama usta arkadaşlar galiba 8 ile oynuyorlar galiba,

Sanıyorum ikimizinde merak ettiği usta oyuncu dediğin mesela 7 sensivity den azda oynamaz diye bir olay var mı?ya da bizim gibi 4 te oynayanlarda usta oyuncu olabiliyor mu?Aslında konuyu yazan arkadaş cevaplasa süper olurdu.

• ben 3 ile oynuyorum artırınca başım dönüyor ama hızlıya alışmak daha iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

ak-47 için en iyi eklentiler nedir acaba?

AK-47 ile adamı 3-4 mermide alıyosun çok sağlam vuruyor onunla harikalar yaratıyorum valla :D

1-) kick-silencer
    sleight of hand-quickdraw(assasin)-stalker

2-) Attachments- Silencer,Extended Mags
    perkler 1 deki ile aynı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakanerol -- 21 Ekim 2012; 11:08:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

@ ozi_41 dostum dediklerine harfiyen katiliyorum. Ornek olarak adamlar bombayi kurmus karsida 5 kisi var. Hepsi Turk, adamlarin 5 ini alip bombayi defuse ettim. Lobby deyken ne camperligim kaldi nede namus ! Bu oyunda temkinli ve akillica oynamak suc olmus. Ben orada camper yaparak 5 kisiyi alip bombayi kurtarmadim. Zaten bana o lafi diyen adamda zeka olsa derki , o kadar saniyede hem camp yaparak kill alip nasil defuse yapar der bu adam. O yuzden pek fazla takmiyorum bu tur insanlari ! Hakkan034.

dostum dediğin gibi millet almış ağzına bir camper lafını onun arkasına sığınıyor amaçsızca koşup karambole adam alan adam bu oyunda kral ama , 6 ya tekken yavaş yavaş oynayıp 3 4 kişiyi alıp bombayı kurup sonra ötekilerinide aldınmı camper

Dediğin gibi takmamak lazım . Pc dede zamanında oynarken , ne hilecliğimiz kalıyordu nede namus yediğimiz küfürün haddi hesabı yok , wh kapa aimbot kapa lan halbuki yok öle bişi 12 13 yaşında bebeler yazıp duruyordu .

Konsola geçtik cod 4 le bundada ağşlıyanlar çok 40 yaşında adam eline game pad i cod 4 ile almış ondada becerememiş , adam vurmak için el bombasını çekip gezebnler daha defanstamı ataktamı oldugunu anlamayıp bomba çantasını dah almadan bomba kurmaya çalışan adamlar

mw2 den sonra oyuncu kesildiler başımıza

• beyler neden adam akıllı bi klan kurmuyoruz ? veya öyle bi klanınız varsa benide neden dahil etmiyosunuz ? :D
  • bu sniperlarda ekstra aim filanmı var ya bu ne herkez olnuş sniper küçüçük maplerde ortalıkta cirit atıyorlar
  • Arkadaşlar merhaba. Ben oyunda henüz yeniyim. Ama kendime ait bir server kurmayı başardım. Max 8 kişilik minik bir serverımız var akşam arkadaşlarla takılıyoruz. Tabi yabancılardan da gelen oluyor. Sonuçta servera şifre koymadık. Benim merak ettiğim bazı noktalar var ve bu konuda sizlerden yardım istiyorum

Madde madde yazarsam sanırım daha anlaşılır olacak.

1-server şirketteki bir bilgisayarda kurulu. Akşam ben evden teamviewerla ona ulaşıp gerekli işlemleri yönetimi yapıyorum. Ama evden şerketdeki dedicated serverı grafik arayüz üzerinden yönetebileceğim bir tool yok mu? Bir kaç bir şey buldum ama hiç bir şey anlamadığım gibi bağlanamadım da.

2-bazen her nasıl oluyorsa 4 tuşuna basınca minik bir helikopter çıkıyor. Bu helikoptere neye göre nasıl sahip oluyoruz? Hadi sahip olduk tesadüfen diyelim. Ama bu meret bir türlü havalanmıyor. Yerde sürünüyor. Yükselme tuşunu bulamadım. Ayrıca havalandı diyelim bana getirisi nedir? yani uzaktan insansız hava aracı gibi kontrol edip ateş mi açıyorum, yoksa haritada düşmanı mı gösteriyor?

3-kill cam dan vurulduğum anı izliyorum. beni vuran adam neredeyse gözü kapalı beni vurmuş yani silahının nişangah kısmındaki kırmızı nokta beni sanki hedefe kitlemiş gibi takip edip dünyanın mesafesinden vuruyor. Ben o kadar gez göz arpacık olayına girsem de o mesafede adamı anca hareketsiz ise vurabiliyorum. Düşmanımın sahip olduğu bu özel yeteneğe nasıl bende sahip olabilirim? yani puan mı almak lazım. ne yapmak lazım. benimde silahım gördüğünü indirsin istiyorum.

4-Silah listesindeki en üstteki bomba atarlı silahı genelde kullanıyorum. Önceden bomba atar modundayken hedefi hizalamam için ekranda simge çıkartı şimdi o kayboldu. Rastgele sıkıyorum bombayı. Tekrar o hedef simgesini nasıl aktif edebilirim.

5-Bu oyunda multi oynarken hile yapılabiliyor mu? Derdim hile yapmak değil. Hile yapanları tespit etmek ve bir şekilde hile olayını kendi serverımda engellemek istiyorum. Çünkü bir kaç kez adama bir şarjör boşalttım ama yine o ölmeden beni vurmayı başardı. Yani ölümsüzlük vs. gibi bir hile mi var. Ya da sağlığı %500 arttıran vs? Var sa ben bunları nasıl engellerim?

6-Diğer bir konuda benim daha iyi silahlar alabilmem için kaç puanım olmalı yada ne yapmalıyım? Şu an başçavuş rütbemin yanında 17 yazıyor:))

Şimdilik aklıma gelenler bunlar:) Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Ben PC de oyunuyorum klavye ile. Sanırım burada anlatılanların çoğu gamepad üzerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality-one -- 6 Ocak 2013; 14:16:59 >

• HARİKA OLMUŞ DOSTUM ELİNE SAĞLIK.ÇOK İYİ BİR REHBER.HEMEN BİLGİŞSAYARIMDA FAVORİLER ARASINA ALDIM SÜREKLİ KULLANACAĞIM.TEKRAR TEBRİKLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Rockers1

HARİKA OLMUŞ DOSTUM ELİNE SAĞLIK.ÇOK İYİ BİR REHBER.HEMEN BİLGİŞSAYARIMDA FAVORİLER ARASINA ALDIM SÜREKLİ KULLANACAĞIM.TEKRAR TEBRİKLER.

eyvallah saolasın kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

quote:

HARİKA OLMUŞ DOSTUM ELİNE SAĞLIK.ÇOK İYİ BİR REHBER.HEMEN BİLGİŞSAYARIMDA FAVORİLER ARASINA ALDIM SÜREKLİ KULLANACAĞIM.TEKRAR TEBRİKLER.

Olum şu avatarı kaldırmasaydın iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

quote:

Olum şu avatarı kaldırmasaydın iyiydi

oğlum ben kaldırmadimki bişeyi ya :D nasıl oluyor ilk girdiğimde bir kere koydum yöneticiler kaldırdı galiba :(

yada ben kazayla yaptım avatara girdim şuanki avatarı seçtim oldu bişiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi_41 -- 17 Şubat 2013; 13:52:32 >

• Eline saglik hocam oyunu alicam yakinda cok yararli oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

MW3 yeni aldim gelicek ama Black Ops 2 yi 7 de oynuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QardeLs

quote:

MW3 yeni aldim gelicek ama Black Ops 2 yi 7 de oynuyorum.

Evet bende o soruyu sorduktan bir iki hafta sonra 7 ye almıştım.Bu soruyu çok yerde sordum ama net cevap alamamıştım. Bence bu sorunun net cevabı şudur:Sensivity i ne kadar yüksekte oynayabilirseniz o kadar iyi. Çünkü multiplay fps oyunları ve özellikle cod serisi çabukluk oyunlarıdır. Sağınızdaki adamı aldıktan sonra arkanızdakini almak için ne kadar çabuk dönerseniz o kadar başarılı olursunuz;bu da anca iyi bir internet bağlantısının yanı sıra yüksek sensivity sayesinde olur.

• Eğer oyunda biraz farklılık olsun da yeni bi alanda kendimi geliştiriyim diyen varsa sadece bıçakla oynayarak biraz pratikle karşınızdakileri throwing knife veya ikincil silaha eklenmiş bir tactical knife ile deviriyorsunuz bu şekilde oynadıktan sonra zaten adamların nerden geleceğini tahmin etme oranınız ne yapacağını tahmin etme oranınız çok çok artıyor ben yabancı bir channeldan öğrendim mw3 knifing adı altında baya bir zamandır bu şekil oynuyorum bazen elime silah alıyorm farklılık olsun diye yüzleşemiyorlar bile eğer class setup isteyen varsa dediğim gibi bana mesaj atsın oynanım + class setup anlatırım gerçekten zevkli oluyor çünkü neyse kolay gelsin iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deepness07

Eğer oyunda biraz farklılık olsun da yeni bi alanda kendimi geliştiriyim diyen varsa sadece bıçakla oynayarak biraz pratikle karşınızdakileri throwing knife veya ikincil silaha eklenmiş bir tactical knife ile deviriyorsunuz bu şekilde oynadıktan sonra zaten adamların nerden geleceğini tahmin etme oranınız ne yapacağını tahmin etme oranınız çok çok artıyor ben yabancı bir channeldan öğrendim mw3 knifing adı altında baya bir zamandır bu şekil oynuyorum bazen elime silah alıyorm farklılık olsun diye yüzleşemiyorlar bile eğer class setup isteyen varsa dediğim gibi bana mesaj atsın oynanım + class setup anlatırım gerçekten zevkli oluyor çünkü neyse kolay gelsin iyi oyunlar.

Oyunun tüm modlarını sömürdükten sonra bende farklı şeyler denemeye başlamıştım dediğin gibi,bi ara sırf Sniper'la sonra sırf Riot Shield+Ana silah(Overkill perk) ve yine bi ara throwing knife la oynuyordum.Infected modunda çok zevkli throwing knife :D

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.