Şimdi Ara

CALL OF DUTY MW3 ONLINE REHBERI (OKUMAYA ÜŞENMEYENLER İÇİN :) ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
7
Favori
26.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • replay videosu izledigimde bazen adamın benden önce ateş ettigini görüyorum halbuki neredeyse 1 saniye farkla ben ateş ediyorum , pingim zaten 13-14 lerde . Milletin 5 falan mı nedir

birde şu mouse sensivity çok etkiliyor mu pro olmak için? yani ben 2 de oynuyorum genelde yükseltmelimiyim.
  • Alışkanlık meselesi bence sensivity olayı. Ben sniperlarda 6 diğerlerinde 5 kullanıyorum mesela. Ama hızlı olursanız daha iyi tabi, 2 düşük gibi. En azından 3-4 civarlarına alışın.

Konu için teşekkürler
  • teşekkür eden arkadaşlara ben teşekkür ederim elimden geldiğince bişi yapmaya çalıştım umarım faydalı olmuştur , bayağı oynama süeresinede sahibim takılan olursa elimden geldiğince sorularınızıda yanıtlamaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dysquest

arkadaş imkansızlığın gözü kör olsun. bir playstation 3 üm bile yok.

allah inşallah sizide ps3 sahibi yapar hocam.

@ başlığın altına not olarak hc sd de iyi oyuncuları durdurmak için silahınızın altına gr ve ikincil silaha smaw alınması gerektiği yazılmalı bence :)
    yoksa adil olmuyor iyi oyuncular yırtıp geçiyor ortalığı.

şimdi şöyle birşey var iyi oyuncudan kastın , adam almış mayını trophy sistemi , diğeri almış portable radarı ,geçmişler haritanın bir köşesine içerden çıkmıo ses dinlio gelene çakıo gidene çakıo

bence bu adamlar için gl vsvs lazım smaw da lazım herşey lazım

bana şu mode da ben rush atıyorum bak iyi oyuncuyum olayını savunmasın , adamın takımı bomba kuracak , oyun başlıyor adamın bölgeye basıyor , ilk kafada 3 tane çıkış noktasından ya vuruyor yada vuruluoy bu rasgele oyunculuk .

sd de bence stealth gibi oynaman lazım yavaş yavaş dinliye dinliye

adam benim bölgeme rush atıp gelmeye çalışıp arkama sarkmaya çalışırsan bu adamı hertürlü durdurman lazım buna smaw gl de dahil :D

demi ama gelme ne işin var bölgemde ? vurulacak ördekmişim gibi görüp yardırıo bölgeme

ÖZELLİKLE ARKADAŞLAR yabancılarla oynarken gl ve smaw sız oynamayın adamların baglantıları en aşağı yarım saniye önde oluyor bazen

dogru rush atmamaları lazım ne işi var bombanın civarında rushciların :d onlar gryi smawı kafayı yemeyi beklemeleri lazım. dikkatinizi çekmek istiyorum diyorsunuz ki bir köşede duran adam falan smaw vs herşeyi hakeder daha sonrada diyorsunuz search de rush mush gelirse gr atılmalı çünkü oyun yavaş yavaş oynanmalı. e yavaş yavaş oynarsada ilk dediğinze çıkmıyor mu ?

@ Çok iyi bir campersanız ben gr atmanızı öneriyorum. zira çok iyi bir camper değilseniz o rush atanlardan biri mutlaka ya sizi hiç beklemediğiniz an vurur yada sürekli yattığınız yerınıze sağlam bir c4 ü kafanıza atar. ha bide hücümda da gryle savunmacıları bekleyen gr ciler var :D onlara falan deyinmek istemiyorum konu böyle uzar gider çünkü.

işte biz yarım sanıye geriden gelen bağlantıyla rush atıp yabancıların kafasına kurşunu sıkan adamlara iyi oyuncu diyoruz. benim iyi oyuncudan kastım budur.

saygılar

Rush atmak tam bir karambol evet kesinlikle karambol bence , rusher denilen oyuncunun haritanın 3 tane kafa çıkışına ezbere koşup vurdugu adam karambol

1 el bakıyorsun sen onu vuruyorsun görmediğinden bir el o seni , counter strike a çevirdiler şu oyunu , dust mapi açılır orta tünelde buluşulur girşten flash atılır biri el bombası oyun bitene kadar böyle

Şu oyunu cod 2 den beri pc de xfire üzerinde online oynarım rusher diye bir olay mw2 ile başladı , ve Iq gerektirmeden hard core da sadece anlık refleks ile adam vurmak 1 2 adam alıp ölmek herkese kolay geldiğinden iyi oyuncu profili buna döndü :DDD recoil olmıyan silahlar ,sınırsız koşu, dead silence ,lightweight ile bide aldımı eline mw2 deki ump45 i :D tamam kim tutar .

Cod2 de millet kafa çıkaramazdı keza cod4 ve cod 5 tede öyle

Cod4 ve cod 5 te özellikle neredeydi bu mw2 ve mw3 ün usta oyuncu rusherları ? adam vuramıyan adamlar rusher olup oyuncu çıktılar :D başımıza

Yavaş yavaş oynanmaktan kastım bomba kuracakken geç bir köşeye kur trophy sistemi mayını ne bombayla ilgilen ne oyunla bunumu dedim ben ?

Ses dinlersin haritayı açar oyuncuları takip edersin kim nerde ölmüş btmiş kim nerede şuan nereye gidio , biri öldümü açarsın yine he düşman buralarda dersin buna göre ilerlersin

Karşıdaki silencer almamışmı ateşmi etti açarsın mapi bakarsın nerden ateş ediyor .

Benim dikkatli yavaş oyunculuktan kastım budur , yoksa geç bir odaya bekle orda kurma bombayı

He savunma oyuncusuysa takımıyla beraber illa öne çıkan takımın arkasını kollıyacak arkasına sarkan rusher ı temizlicek oyuncuda lazım buda sona kalana kadar arkada kalır

Bu bir takım oyunu sonuçta ama demek değildir sona kaldıgında dahi bombaya gidip kurmasın o zaman bu camperdır .

Bir rusher ın savunmadayken savunma yapıcakken , düşmanın bölgesine geçmesi ve orada düşmana ölünce aaa camper demesi bana göre mantıksız

NE İŞİN VAR ADAMIN BÖLGESİNDE ? ORTAYA KADAR RUSH AT KARŞIDAN HIZLI ÇIKAN OYUNCUNUN ATAKLARINI KES SONRA 2 BOMBA HEDEFİ ARASI DOLAŞ

Bana göre de bu tarz akıllı düşünerek oyunu okuyarak oynıyan oyuncu iyi oyuncudur karambole koşup ezbere 3 tane çıkıştan birine nasılsa burdan gelicek diye , ya baglantının dez avantajından veya avantajından vurulan , vuran oyuncu karambol oyuncudur

Saygılar

Söylediklerinin çoğu kısmında aynı fikirde olmamıza karşın hala karambol meselesine katılmıyorum. defanstaki adam 3 tane kafa çıkışına bakmıyor mu bu adam gelecek diye ? gelip vuruyorsa bu karambol olmaz defanstakinin beceriksizliği olur. karambol oyuncu diyorsun rush diyorsun. savunmada rush atanlar için şu söylediğin çok doğru '' Bana göre de bu tarz akıllı düşünerek oyunu okuyarak oynıyan oyuncu iyi oyuncudur karambole koşup ezbere 3 tane çıkıştan birine nasılsa burdan gelicek diye , ya baglantının dez avantajından veya avantajından vurulan , vuran oyuncu karambol oyuncudur '' Ama genelde amaç savunmadakinlerin bombayı koruduğunu düşünürsek o 3 kafayı savunmacı bekler. rush atan adamda o kafadan çıkıp aimi açmış hedefi bekleyen adamı vuruyorsa ben buna iyi rush derim. iyi oyunculuk örneği derim. çünkü yapması zordur. ha gerçi bunu 2.ci defa yapamazsın aynı oyunda zira diğer adam topla tüfekle smawla gr atıp yetmezse terlik bile fırlattığına şahit olduk bu oyunda. ve işin ilginç yanı bunu en çok yapanlar Türk oyunculardır. Bunu yapıp sonrada iyi oyuncuyum diyenler o kadar çok ki nasıl gülelim onlara bilemiyorum.
    şikayet ettiğim konular bunlar. yoksa tabiki bombayı koruyan adama camper denmez. Hucumda illa direk rush atmayan adama camper denmez. herkesin stilli farklıdır herkes yatamaz savunmada bile olsa gider adamı arar. adı üstünde search & destroy . Ama bombayla alakası olmayan oyunun bitmesine 20 saniye kala bile doğdu yerde malak gibi uzanan adamada camper denir. her oyun dediğin gibi farklılık gösterir. oyundaki maplerin durumuna oyuncularında stilleri farklılaşır.

Vesselam

• quote:

Orijinalden alıntı: utyber

Peki Tokeni Nerde bulcam oyunda acemiyimde

Biri yardımcı olabilirmi lütfen
  • Hala MOAB atamadim... 1,2 aydir olmuyor olmuyor

Haritalar cok kotu heryerde giris cikislar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

quote:

Peki kastığım silahlar ne olcak tekarar mı kasmam gerekcek?

aynen öyle olacak malesef..herşey en baştan başlayacak dostum geçmiş olsun..yanlız şöyle bırsey var oyun sana bir adet token vermiştir. o token ile bir silahı hemen açabılırsın ve hep açık kalır..benim tavsıyem nerdeyse bütün haritalarda iş yapan mp7 yi açman yönünde olacaktır...zaten acr yide açman çok uzun sürmez onu açana kadar hatta açtıktan sonra bile mp7 seni kurtarır..

Tokeni nerde bulucam lütfen biri yardım etsin :/

• quote:

quote:

quote:

aynen öyle olacak malesef..herşey en baştan başlayacak dostum geçmiş olsun..yanlız şöyle bırsey var oyun sana bir adet token vermiştir. o token ile bir silahı hemen açabılırsın ve hep açık kalır..benim tavsıyem nerdeyse bütün haritalarda iş yapan mp7 yi açman yönünde olacaktır...zaten acr yide açman çok uzun sürmez onu açana kadar hatta açtıktan sonra bile mp7 seni kurtarır..

Her Prestige gecisinde 1 token aliyorsun

• quote:

teşekkür eden arkadaşlara ben teşekkür ederim elimden geldiğince bişi yapmaya çalıştım umarım faydalı olmuştur , bayağı oynama süeresinede sahibim takılan olursa elimden geldiğince sorularınızıda yanıtlamaya çalışırım

kd oranın kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

quote:

quote:

Her Prestige gecisinde 1 token aliyorsun

Peki nerde bulcam bu tokenleri ve nasıl kullancam ?

• Abiler Kardeşler ben şu anda 79 level im oyunda çok sağlam sniperim ve prestige açmak istiyorum ama bu konuda pek bilgim yok bana pmden uzun süre bu konuda yardımcı olacak birini arıyorum. teşekkürler herkese şimdiden iyiakşamlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dysquest

arkadaş imkansızlığın gözü kör olsun. bir playstation 3 üm bile yok.

allah inşallah sizide ps3 sahibi yapar hocam.

@ başlığın altına not olarak hc sd de iyi oyuncuları durdurmak için silahınızın altına gr ve ikincil silaha smaw alınması gerektiği yazılmalı bence :)
    yoksa adil olmuyor iyi oyuncular yırtıp geçiyor ortalığı.

şimdi şöyle birşey var iyi oyuncudan kastın , adam almış mayını trophy sistemi , diğeri almış portable radarı ,geçmişler haritanın bir köşesine içerden çıkmıo ses dinlio gelene çakıo gidene çakıo

bence bu adamlar için gl vsvs lazım smaw da lazım herşey lazım

bana şu mode da ben rush atıyorum bak iyi oyuncuyum olayını savunmasın , adamın takımı bomba kuracak , oyun başlıyor adamın bölgeye basıyor , ilk kafada 3 tane çıkış noktasından ya vuruyor yada vuruluoy bu rasgele oyunculuk .

sd de bence stealth gibi oynaman lazım yavaş yavaş dinliye dinliye

adam benim bölgeme rush atıp gelmeye çalışıp arkama sarkmaya çalışırsan bu adamı hertürlü durdurman lazım buna smaw gl de dahil :D

demi ama gelme ne işin var bölgemde ? vurulacak ördekmişim gibi görüp yardırıo bölgeme

ÖZELLİKLE ARKADAŞLAR yabancılarla oynarken gl ve smaw sız oynamayın adamların baglantıları en aşağı yarım saniye önde oluyor bazen

dogru rush atmamaları lazım ne işi var bombanın civarında rushciların :d onlar gryi smawı kafayı yemeyi beklemeleri lazım. dikkatinizi çekmek istiyorum diyorsunuz ki bir köşede duran adam falan smaw vs herşeyi hakeder daha sonrada diyorsunuz search de rush mush gelirse gr atılmalı çünkü oyun yavaş yavaş oynanmalı. e yavaş yavaş oynarsada ilk dediğinze çıkmıyor mu ?

@ Çok iyi bir campersanız ben gr atmanızı öneriyorum. zira çok iyi bir camper değilseniz o rush atanlardan biri mutlaka ya sizi hiç beklemediğiniz an vurur yada sürekli yattığınız yerınıze sağlam bir c4 ü kafanıza atar. ha bide hücümda da gryle savunmacıları bekleyen gr ciler var :D onlara falan deyinmek istemiyorum konu böyle uzar gider çünkü.

işte biz yarım sanıye geriden gelen bağlantıyla rush atıp yabancıların kafasına kurşunu sıkan adamlara iyi oyuncu diyoruz. benim iyi oyuncudan kastım budur.

saygılar

Rush atmak tam bir karambol evet kesinlikle karambol bence , rusher denilen oyuncunun haritanın 3 tane kafa çıkışına ezbere koşup vurdugu adam karambol

1 el bakıyorsun sen onu vuruyorsun görmediğinden bir el o seni , counter strike a çevirdiler şu oyunu , dust mapi açılır orta tünelde buluşulur girşten flash atılır biri el bombası oyun bitene kadar böyle

Şu oyunu cod 2 den beri pc de xfire üzerinde online oynarım rusher diye bir olay mw2 ile başladı , ve Iq gerektirmeden hard core da sadece anlık refleks ile adam vurmak 1 2 adam alıp ölmek herkese kolay geldiğinden iyi oyuncu profili buna döndü :DDD recoil olmıyan silahlar ,sınırsız koşu, dead silence ,lightweight ile bide aldımı eline mw2 deki ump45 i :D tamam kim tutar .

Cod2 de millet kafa çıkaramazdı keza cod4 ve cod 5 tede öyle

Cod4 ve cod 5 te özellikle neredeydi bu mw2 ve mw3 ün usta oyuncu rusherları ? adam vuramıyan adamlar rusher olup oyuncu çıktılar :D başımıza

Yavaş yavaş oynanmaktan kastım bomba kuracakken geç bir köşeye kur trophy sistemi mayını ne bombayla ilgilen ne oyunla bunumu dedim ben ?

Ses dinlersin haritayı açar oyuncuları takip edersin kim nerde ölmüş btmiş kim nerede şuan nereye gidio , biri öldümü açarsın yine he düşman buralarda dersin buna göre ilerlersin

Karşıdaki silencer almamışmı ateşmi etti açarsın mapi bakarsın nerden ateş ediyor .

Benim dikkatli yavaş oyunculuktan kastım budur , yoksa geç bir odaya bekle orda kurma bombayı

He savunma oyuncusuysa takımıyla beraber illa öne çıkan takımın arkasını kollıyacak arkasına sarkan rusher ı temizlicek oyuncuda lazım buda sona kalana kadar arkada kalır

Bu bir takım oyunu sonuçta ama demek değildir sona kaldıgında dahi bombaya gidip kurmasın o zaman bu camperdır .

Bir rusher ın savunmadayken savunma yapıcakken , düşmanın bölgesine geçmesi ve orada düşmana ölünce aaa camper demesi bana göre mantıksız

NE İŞİN VAR ADAMIN BÖLGESİNDE ? ORTAYA KADAR RUSH AT KARŞIDAN HIZLI ÇIKAN OYUNCUNUN ATAKLARINI KES SONRA 2 BOMBA HEDEFİ ARASI DOLAŞ

Bana göre de bu tarz akıllı düşünerek oyunu okuyarak oynıyan oyuncu iyi oyuncudur karambole koşup ezbere 3 tane çıkıştan birine nasılsa burdan gelicek diye , ya baglantının dez avantajından veya avantajından vurulan , vuran oyuncu karambol oyuncudur

Saygılar

Söylediklerinin çoğu kısmında aynı fikirde olmamıza karşın hala karambol meselesine katılmıyorum. defanstaki adam 3 tane kafa çıkışına bakmıyor mu bu adam gelecek diye ? gelip vuruyorsa bu karambol olmaz defanstakinin beceriksizliği olur. karambol oyuncu diyorsun rush diyorsun. savunmada rush atanlar için şu söylediğin çok doğru '' Bana göre de bu tarz akıllı düşünerek oyunu okuyarak oynıyan oyuncu iyi oyuncudur karambole koşup ezbere 3 tane çıkıştan birine nasılsa burdan gelicek diye , ya baglantının dez avantajından veya avantajından vurulan , vuran oyuncu karambol oyuncudur '' Ama genelde amaç savunmadakinlerin bombayı koruduğunu düşünürsek o 3 kafayı savunmacı bekler. rush atan adamda o kafadan çıkıp aimi açmış hedefi bekleyen adamı vuruyorsa ben buna iyi rush derim. iyi oyunculuk örneği derim. çünkü yapması zordur. ha gerçi bunu 2.ci defa yapamazsın aynı oyunda zira diğer adam topla tüfekle smawla gr atıp yetmezse terlik bile fırlattığına şahit olduk bu oyunda. ve işin ilginç yanı bunu en çok yapanlar Türk oyunculardır. Bunu yapıp sonrada iyi oyuncuyum diyenler o kadar çok ki nasıl gülelim onlara bilemiyorum.
    şikayet ettiğim konular bunlar. yoksa tabiki bombayı koruyan adama camper denmez. Hucumda illa direk rush atmayan adama camper denmez. herkesin stilli farklıdır herkes yatamaz savunmada bile olsa gider adamı arar. adı üstünde search & destroy . Ama bombayla alakası olmayan oyunun bitmesine 20 saniye kala bile doğdu yerde malak gibi uzanan adamada camper denir. her oyun dediğin gibi farklılık gösterir. oyundaki maplerin durumuna oyuncularında stilleri farklılaşır.

Vesselam

bak söylediklerimin aynısını farklı bir şekilde esasında sende söylüyorsun

" defanstaki adam 3 tane kafa çıkışına bakmıyor mu bu adam gelecek diye ? gelip vuruyorsa bu karambol olmaz defanstakinin beceriksizliği olur. karambol oyuncu diyorsun rush diyorsun. savunmada rush atanlar için şu söylediğin çok doğru '' Bana göre de bu tarz akıllı düşünerek oyunu okuyarak oynıyan oyuncu iyi oyuncudur karambole koşup ezbere 3 tane çıkıştan birine nasılsa burdan gelicek diye , ya baglantının dez avantajından veya avantajından vurulan , vuran oyuncu karambol oyuncudur '' Ama genelde amaç savunmadakinlerin bombayı koruduğunu düşünürsek o 3 kafayı savunmacı bekler. rush atan adamda o kafadan çıkıp aimi açmış hedefi bekleyen adamı vuruyorsa ben buna iyi rush derim. iyi oyunculuk örneği derim. çünkü yapması zordur."

şimdi benim karambol oyuncudan dediğim şu olay 2 takımın rusher oyuncuları genelde birbirleriyle karşılaşırla ya biri birini önce görür vurur , yada öteki diğerini, ya birinin bağlantısı çok daha iyidir vurur yada kötüdür vurulur . Benim karambolden kastım budur . Senin dediğin olay , rush atan oyuncu karşı takımın herhangi bir rusher ı ile karşılaşmadan , akıllıca arkaya sarkıp savunma oyuncusuna gözükmeden savunma oyuncusunu harcıyorsa bu iyi rusherdır ve dediğin gibi savunma oyuncusunun beceriksizliğ oldugu gibi o adamı arkaya kaçıran rusherdada suç vardır . Hehehyy rush atmışsın ama sana rush atan adamı bile göremiyorsun .

Bu dediğini akıllıca yapan çok az kişi var ama ezbere buradan çıkacak die rush atıpta 1 el 2 adam alıpta ölen yada hiç adam almadan ölen bir dünya oyuncu var .Bu tarz oynamayada mw2 ile başlandı . COD 4 VE COD5 te bu rusherları biz hiç göremedik zamanında

Bugün kendine TÜRKİYENİN EN İYİ TAKIMIYIZ BİZ DİYEN TAKIMLAR BİLE GL SİZ MAÇ ALMIYORDU COD 4 TE. SÖYLEDİKMİ GL SİZ MAÇ OLSUN EEEEEEE OYUNDA VARRRR SİZDEE ATIINNNNN YAPIYORLARDI.

Ne olduda bu oyuncular mw2 ile gl rokete karşı gelip yattıkları yerden çıkmaya karar verip rush atmaya karar verdiler ? COD4 COD 5 TE kafa çıkaramıyorlardı , spawn noktasından ezbere overkill alıp 4 er gl sallıyorlardı .

Mw2 de baktılar atamıyorlar , bide recoilsiz silahlarla sınrsız koşular dead silence aynı anda alınınca koş babam koş oldu iyi oyuncu .

" ha gerçi bunu 2.ci defa yapamazsın aynı oyunda zira diğer adam topla tüfekle smawla gr atıp yetmezse terlik bile fırlattığına şahit olduk bu oyunda. ve işin ilginç yanı bunu en çok yapanlar Türk oyunculardır. Bunu yapıp sonrada iyi oyuncuyum diyenler o kadar çok ki nasıl gülelim onlara bilemiyorum.
    şikayet ettiğim konular bunlar. yoksa tabiki bombayı koruyan adama camper denmez. Hucumda illa direk rush atmayan adama camper denmez. herkesin stilli farklıdır herkes yatamaz savunmada bile olsa gider adamı arar. adı üstünde search & destroy"

her haritada bir yer öğrenip aynı şekilde ezbere rush atmaya çalışırsa tabiki akıllı oyuncuıya bir kere yedirirsin bir daha yemez. Valla gl ve smaw olayına hiç bir şey demiyorum atan atar , şu oyuna saçmalık olarak o kadar çok şey varki , Adama gl niye atıyorsun desen adam diyor o zaman sen niye QUİCK DRAW YERİNE BLAST SHIELD ALMIYORSUN?!!! yada niye portable radar atıyorsun , o portable radarı atıcagına madem gl den şikayetçisin alsana trophy sistem der , yada sende ceket atma enerjin nerdeyse %150 olmasın der . Yada bir care pack atıp adama osprey gunner çıkıp osprey gunner danda 3 paket çıkması çokmu iyi oyunculugun adaleti .

Daha burda sayarımda sayarım millet şimdi sitrep pro alıp kutuların arkasında saklanıyor . Bakın savunmada yada hücumda düşmanın base ine rush atan oyuncu nasıl vurulursa vurulsun şikayet etmeye hakkı yok çünki adamın bölgesine basmışssın .

Hücumdamısın git bombanı kur koru hiç bir bomba bölgesi düşmanın base inde değil , savunmadamısın zaten düşmanın base inde ne işin var .

Gl siz roketsiz vsvs siz rusher oyuncularada teklifim her zaman şudur varsa COD 4 GL SİZ ROKETSİZ BİR CLAN MAÇI YAPALIM EFSANE OYUN İLE LAFIM SİZE DEĞİL GENEL KİM ALINIRSA .

"Ama bombayla alakası olmayan oyunun bitmesine 20 saniye kala bile doğdu yerde malak gibi uzanan adamada camper denir. "

BU KONUDA SONUNA KADAR SİZE KATILIYORUM . AMA ŞÖYLE BİR ŞEYDE VAR 6 YA TEK KALIPTA BOMBA KURUCAK DİYE 6 KİŞİDEN ADAM EKSİLTMEDEN BOMBA KURMAYA GİDEN OYUNCUDA :D VARIN SİZ TAMAMLAYIN

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi_41 -- 11 Ağustos 2012; 23:54:16 >

• Ben hiç sevemedim bu mw serisini arkadaş.. en güzeli world at war'dı.

bu arada ozi hiç pas vermiyosun psn de öyle olsun
  • genelde oyuncular acr veya mp7 ye yönelmiş..küçük maplerde mp7 king dir tamam ama acr kullanacagınız map lerde type 95 de kullanabilirsiniz..damage ve menzil olarak daha iyi..3 round atar genelde tek sıkışta indirir..uzağa atarken biraz recoil oluyor ama onuda silaha alışırsanız ayarlarsınız..benim 3-4 haritada vazgeçilmez silahımdır type 95..
  • Yarın bakalım ps3 elimde olacak mw 3 3-4 gün önce almıştım eskiden mw 2'yi iyi derecede oynardım bakalım şimdi ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Abiler Kardeşler ben şu anda 79 level im oyunda çok sağlam sniperim ve prestige açmak istiyorum ama bu konuda pek bilgim yok bana pmden uzun süre bu konuda yardımcı olacak birini arıyorum. teşekkürler herkese şimdiden iyiakşamlar

Yardım edecek yokmu
  • mw2 deki gibi ikinci silaha pompalı alabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

mw2 deki gibi ikinci silaha pompalı alabiliyor muyuz?

Perk ile oluyor.

• Beyler oyuncu sayısı ne kadar mw3'te??
    artık mw2'de oyucu yok bazı modlarda. Çok uzun süre bekliyoruz ve sürekli oyun odaları falan birden kapanıyor bıktım. mw3 alacağım.

Not:mw2'de oyuncu sayısı 12bin-40 bin arası değişiyor.
  • Baya fazla tabi ki. Sadece TDM 'de 70000nin üzerinde oyuncu oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.