Şimdi Ara

CALL OF DUTY MW3 ONLINE REHBERI (OKUMAYA ÜŞENMEYENLER İÇİN :) ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
7
Favori
26.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aeka

quote:

Orijinalden alıntı: pars0071

quote:

arkadaşlar spec ops 2 den fazla kişiyle oynanabiliyormu online ?

Maalesef hayır.

peki survival modu oynanabiliyor mu 2 ve daha fazla kişi ile?

Maalesef o da hayır.
  • bu kötü oldu ya.. birkaç arkadaş birlikte oynamayı planlıyorduk :( neyse yapacak bişey yok.. ama survival modu çok oyunculu yapılabilirdi bence, çok da keyifli olurdu sanırım..
  • @pars0071 bu arada cevap için teşekkür ederim.
  • quote:

@pars0071 bu arada cevap için teşekkür ederim.

Önemli değil. Bu arada sana katılıyorum 4 kişi mission ve survival çok zevkli olurdu.
  • 80 level olduktan sonra prestige moda gecince acilan silahlar kapaniyormu mesela mp7 ?
  • bu arada beyler bir şey sorucam bir silaha susturucu takmadan assassin perki olsa dahi ateş ettiğimizde radar da gözüküyor muyuz ? işin aslı assasin perki kullanırken silahımızda susturucu olmalı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solozoma71

bu arada beyler bir şey sorucam bir silaha susturucu takmadan assassin perki olsa dahi ateş ettiğimizde radar da gözüküyor muyuz ? işin aslı assasin perki kullanırken silahımızda susturucu olmalı mı ?

Eğer ateş ettiğinde radarda gözükmek istemiyorsan susturucu takma zorunluluğu var hocam.Bu yabancı forumlarda da tartışılıyor.Ateş edenin yeri gözükmeli mi gözükmemeli mi tartışmasına girmişler Bu arada karşı takımda recon yada recon drone varsa assasin sizi onlardan da koruyamıyor.

http://www.ign.com/boards/threads/make-assassin-pro-dont-appear-on-mini-map-when-firing-a-unsilenced-gun.207920549/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 15 Mart 2012; 20:00:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alr

quote:

Orijinalden alıntı: solozoma71

bu arada beyler bir şey sorucam bir silaha susturucu takmadan assassin perki olsa dahi ateş ettiğimizde radar da gözüküyor muyuz ? işin aslı assasin perki kullanırken silahımızda susturucu olmalı mı ?

Eğer ateş ettiğinde radarda gözükmek istemiyorsan susturucu takma zorunluluğu var hocam.Bu yabancı forumlarda da tartışılıyor.Ateş edenin yeri gözükmeli mi gözükmemeli mi tartışmasına girmişler Bu arada karşı takımda recon yada recon drone varsa assasin sizi onlardan da koruyamıyor.

http://www.ign.com/boards/threads/make-assassin-pro-dont-appear-on-mini-map-when-firing-a-unsilenced-gun.207920549/

eyvallah saol çok yardımın dokundu

• quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

6. prestige deyim o logo da bıraktım güzel hoşuma gitti

CALL OF DUTY MW3 ONLINE  REHBERI  (OKUMAYA ÜŞENMEYENLER İÇİN :) )

arkadaşlar şunu belirteyim 11. prestij de var ve ayrıca 11. prestijde 10 a kadar giden farklı prestijlerde var bunu belirtmemişsin söyleyeyim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: |-_.:Fallen~Angel:._-|

quote:

6. prestige deyim o logo da bıraktım güzel hoşuma gitti

CALL OF DUTY MW3 ONLINE  REHBERI  (OKUMAYA ÜŞENMEYENLER İÇİN :) )

arkadaşlar şunu belirteyim 11. prestij de var ve ayrıca 11. prestijde 10 a kadar giden farklı prestijlerde var bunu belirtmemişsin söyleyeyim dedim

o prestigeler sonradan geldi :D o alıntı yaptıgın mesajı attıgım tarihte bir bak bakayım varmıymış 11. den 15. ye kadar olan prestigeler

• takip. konu süper yararlı
  • Blind Eye

Hardline,assasins,QuickDraw la ayni perk torbasinda olmaliydi

1 perk torbasinda secilecek bi tek blind eye var degerleri gereksiz bu yuzden herkes blind eye seciyor

Herkes aliyor bu perki killstreaklar boşa gidiyor

Girunmuyorlar haritada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 28 Nisan 2012; 2:00:11 >
  • Ellerine sağlık harbi güzel yararlı bilgiler var..ben şahsen nerde çatışma görsem oraya dalıyorum oyunu ölmemek için değil öldürmek için oynuyorum.pusmanın ne anlamı var ki oyuna o kadar para vermişim öldürerek keyfini çıkarayım ne yatcam bi yerde :D

kullandığım silahlar : AK-47 , ACR , UMP45 , MSR , perkler assaultlarda Sleigt of hand,quickdraw,Steady aim
  • Gerçekten güzel olmuş hocam. " Çok mu ölüyorsunuz ? " yazısını okudum umarım işe yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@pars0071 bu arada cevap için teşekkür ederim.

Çok özür dilerim çok zaman geçti yanlış okumuşum iki kişi survival oluyor fazlası olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar uzun zamandır aklımdaydı ama yazmak fırsat olmadı bilmeyenler için yazayım

son yapılan güncellemelerle , sitrep pro perki artık dead silence perki bozuyor . Sitrep proya işlemiyor dead silence yani bence bu çok güzel oldu

adam alıyor extreme condition u koş babam koş duyulmadan , en azından şimdi dead silence alanlar biraz olsun tedirgin olacaktır
  • quote:

arkadaşlar uzun zamandır aklımdaydı ama yazmak fırsat olmadı bilmeyenler için yazayım

son yapılan güncellemelerle , sitrep pro perki artık dead silence perki bozuyor . Sitrep proya işlemiyor dead silence yani bence bu çok güzel oldu

adam alıyor extreme condition u koş babam koş duyulmadan , en azından şimdi dead silence alanlar biraz olsun tedirgin olacaktır

Bu zaten en başından beri vardı diye biliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 6 Temmuz 2012; 10:49:15 >
  • en başında olucağı söyleniyordu ama sanırım son güncellemeyle geldi
  • yılların FPS oyuncusuyum PSN de TDM de nerdeyse her haritada birinci geliyorum ama hala aptal gibi şu gelen crate'leri karşı takımın nasıl imha ettiğini öğrenemedim.
    Ben karşı takımın care package ini açmaya kalksam yanında patlıyor nedense onlar benimkileri nasıl alabiliyor?
  • Kevin kardes, support killstreaklerinde fake care package var.
    Paket atiyorsun fakat tuzakli, senin takimindakiler fake oldugunu anliyor cunku uzerinde kurukafa ikonu cikiyor
    Karsi takimin oyuncularina ise gercek paketmis gibi gorunuyor hatta ac130 reaper falan yaziyor ki daha kolay avlasin . Karsi takim oyuncusu bu paketi almaya kalktigi an gummm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.