Şimdi Ara

CALL OF DUTY MW3 ONLINE REHBERI (OKUMAYA ÜŞENMEYENLER İÇİN :) ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
235
Cevap
7
Favori
26.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gilclo

Kevin kardes, support killstreaklerinde fake care package var.
    Paket atiyorsun fakat tuzakli, senin takimindakiler fake oldugunu anliyor cunku uzerinde kurukafa ikonu cikiyor
    Karsi takimin oyuncularina ise gercek paketmis gibi gorunuyor hatta ac130 reaper falan yaziyor ki daha kolay avlasin . Karsi takim oyuncusu bu paketi almaya kalktigi an gummm

teşekkürler ama ben şeyi merak ediyorum benim paketi nasıl açıyorlar?? karşı takım yani.Ben onlarınkini almaya çalıştığımda yanımda patlıyor
    Kendi takımımdakilerinde care package'i almalarını istemiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

quote:

Orijinalden alıntı: Gilclo

Kevin kardes, support killstreaklerinde fake care package var.
    Paket atiyorsun fakat tuzakli, senin takimindakiler fake oldugunu anliyor cunku uzerinde kurukafa ikonu cikiyor
    Karsi takimin oyuncularina ise gercek paketmis gibi gorunuyor hatta ac130 reaper falan yaziyor ki daha kolay avlasin . Karsi takim oyuncusu bu paketi almaya kalktigi an gummm

teşekkürler ama ben şeyi merak ediyorum benim paketi nasıl açıyorlar?? karşı takım yani.Ben onlarınkini almaya çalıştığımda yanımda patlıyor
    Kendi takımımdakilerinde care package'i almalarını istemiyorum :D

Sen onlarin gercek paketlerini degil tuzakli paketlerini acmaya calismissindir.
    Gercek bir paketse kendi takiminin veya karsi takimin farketmez kare tusuna basili tuttugunda sornsuz alirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

arkadaşlar uzun zamandır aklımdaydı ama yazmak fırsat olmadı bilmeyenler için yazayım

son yapılan güncellemelerle , sitrep pro perki artık dead silence perki bozuyor . Sitrep proya işlemiyor dead silence yani bence bu çok güzel oldu

adam alıyor extreme condition u koş babam koş duyulmadan , en azından şimdi dead silence alanlar biraz olsun tedirgin olacaktır

Bu zaten en başından beri vardı diye biliyordum.

öyle deniliyordu ama dead silence a karşı işe yaramıyordu , düzelttiler galiba artık dead silence bozuyor
  • Eline sağlık, teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

Eline sağlık, teşekkürler..

teşekkürler
  • arkadaş imkansızlığın gözü kör olsun. bir playstation 3 üm bile yok.
  • Prestij kasmayı bıraktım artık..

Şimdiki hedef tüm perkleri pro yapmak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dysquest

arkadaş imkansızlığın gözü kör olsun. bir playstation 3 üm bile yok.

allah inşallah sizide ps3 sahibi yapar hocam.

@ başlığın altına not olarak hc sd de iyi oyuncuları durdurmak için silahınızın altına gr ve ikincil silaha smaw alınması gerektiği yazılmalı bence :)
    yoksa adil olmuyor iyi oyuncular yırtıp geçiyor ortalığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

quote:

@ başlığın altına not olarak hc sd de iyi oyuncuları durdurmak için silahınızın altına gr ve ikincil silaha smaw alınması gerektiği yazılmalı bence :)

şimdi şöyle birşey var iyi oyuncudan kastın , adam almış mayını trophy sistemi , diğeri almış portable radarı ,geçmişler haritanın bir köşesine içerden çıkmıo ses dinlio gelene çakıo gidene çakıo

bence bu adamlar için gl vsvs lazım smaw da lazım herşey lazım

bana şu mode da ben rush atıyorum bak iyi oyuncuyum olayını savunmasın , adamın takımı bomba kuracak , oyun başlıyor adamın bölgeye basıyor , ilk kafada 3 tane çıkış noktasından ya vuruyor yada vuruluoy bu rasgele oyunculuk .

sd de bence stealth gibi oynaman lazım yavaş yavaş dinliye dinliye

adam benim bölgeme rush atıp gelmeye çalışıp arkama sarkmaya çalışırsan bu adamı hertürlü durdurman lazım buna smaw gl de dahil :D

demi ama gelme ne işin var bölgemde ? vurulacak ördekmişim gibi görüp yardırıo bölgeme

ÖZELLİKLE ARKADAŞLAR yabancılarla oynarken gl ve smaw sız oynamayın adamların baglantıları en aşağı yarım saniye önde oluyor bazen

• quote:

quote:

quote:

şimdi şöyle birşey var iyi oyuncudan kastın , adam almış mayını trophy sistemi , diğeri almış portable radarı ,geçmişler haritanın bir köşesine içerden çıkmıo ses dinlio gelene çakıo gidene çakıo

bana şu mode da ben rush atıyorum bak iyi oyuncuyum olayını savunmasın , adamın takımı bomba kuracak , oyun başlıyor adamın bölgeye basıyor , ilk kafada 3 tane çıkış noktasından ya vuruyor yada vuruluoy bu rasgele oyunculuk .

adam benim bölgeme rush atıp gelmeye çalışıp arkama sarkmaya çalışırsan bu adamı hertürlü durdurman lazım buna smaw gl de dahil :D

demi ama gelme ne işin var bölgemde ? vurulacak ördekmişim gibi görüp yardırıo bölgeme

ÖZELLİKLE ARKADAŞLAR yabancılarla oynarken gl ve smaw sız oynamayın adamların baglantıları en aşağı yarım saniye önde oluyor bazen

dogru rush atmamaları lazım ne işi var bombanın civarında rushciların :d onlar gryi smawı kafayı yemeyi beklemeleri lazım. dikkatinizi çekmek istiyorum diyorsunuz ki bir köşede duran adam falan smaw vs herşeyi hakeder daha sonrada diyorsunuz search de rush mush gelirse gr atılmalı çünkü oyun yavaş yavaş oynanmalı. e yavaş yavaş oynarsada ilk dediğinze çıkmıyor mu ?

@ Çok iyi bir campersanız ben gr atmanızı öneriyorum. zira çok iyi bir camper değilseniz o rush atanlardan biri mutlaka ya sizi hiç beklemediğiniz an vurur yada sürekli yattığınız yerınıze sağlam bir c4 ü kafanıza atar. ha bide hücümda da gryle savunmacıları bekleyen gr ciler var :D onlara falan deyinmek istemiyorum konu böyle uzar gider çünkü.

işte biz yarım sanıye geriden gelen bağlantıyla rush atıp yabancıların kafasına kurşunu sıkan adamlara iyi oyuncu diyoruz. benim iyi oyuncudan kastım budur.

saygılar

• smaw iyidir abi
  • Ben mw3 pc kullanıcısıyım ve prestige mode a girdiğimde açtığım bütün silahlar vs gitti ve prestige mode dan nasıl cıkarım yada nasıl geri gelcek actıgım silahlar lütfen yardım
  • Ya lütfen yardım edecek yokmu deliricem lütfen biri yardım etsin !!!!!!!!!
  • Çıkış Yok! Hemen oynamaya başla bence : )
  • Peki kastığım silahlar ne olcak tekarar mı kasmam gerekcek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: utyber

Peki kastığım silahlar ne olcak tekarar mı kasmam gerekcek?

aynen öyle olacak malesef..herşey en baştan başlayacak dostum geçmiş olsun..yanlız şöyle bırsey var oyun sana bir adet token vermiştir. o token ile bir silahı hemen açabılırsın ve hep açık kalır..benim tavsıyem nerdeyse bütün haritalarda iş yapan mp7 yi açman yönünde olacaktır...zaten acr yide açman çok uzun sürmez onu açana kadar hatta açtıktan sonra bile mp7 seni kurtarır..
  • Peki Tokeni Nerde bulcam oyunda acemiyimde
  • Ellerine Sağlık çok yardımcı oldun.
  • konu çok faydalı teşekkürler..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dogru rush atmamaları lazım ne işi var bombanın civarında rushciların :d onlar gryi smawı kafayı yemeyi beklemeleri lazım. dikkatinizi çekmek istiyorum diyorsunuz ki bir köşede duran adam falan smaw vs herşeyi hakeder daha sonrada diyorsunuz search de rush mush gelirse gr atılmalı çünkü oyun yavaş yavaş oynanmalı. e yavaş yavaş oynarsada ilk dediğinze çıkmıyor mu ?

@ Çok iyi bir campersanız ben gr atmanızı öneriyorum. zira çok iyi bir camper değilseniz o rush atanlardan biri mutlaka ya sizi hiç beklemediğiniz an vurur yada sürekli yattığınız yerınıze sağlam bir c4 ü kafanıza atar. ha bide hücümda da gryle savunmacıları bekleyen gr ciler var :D onlara falan deyinmek istemiyorum konu böyle uzar gider çünkü.

işte biz yarım sanıye geriden gelen bağlantıyla rush atıp yabancıların kafasına kurşunu sıkan adamlara iyi oyuncu diyoruz. benim iyi oyuncudan kastım budur.

saygılar

Rush atmak tam bir karambol evet kesinlikle karambol bence , rusher denilen oyuncunun haritanın 3 tane kafa çıkışına ezbere koşup vurdugu adam karambol

1 el bakıyorsun sen onu vuruyorsun görmediğinden bir el o seni , counter strike a çevirdiler şu oyunu , dust mapi açılır orta tünelde buluşulur girşten flash atılır biri el bombası oyun bitene kadar böyle

Şu oyunu cod 2 den beri pc de xfire üzerinde online oynarım rusher diye bir olay mw2 ile başladı , ve Iq gerektirmeden hard core da sadece anlık refleks ile adam vurmak 1 2 adam alıp ölmek herkese kolay geldiğinden iyi oyuncu profili buna döndü :DDD recoil olmıyan silahlar ,sınırsız koşu, dead silence ,lightweight ile bide aldımı eline mw2 deki ump45 i :D tamam kim tutar .

Cod2 de millet kafa çıkaramazdı keza cod4 ve cod 5 tede öyle

Cod4 ve cod 5 te özellikle neredeydi bu mw2 ve mw3 ün usta oyuncu rusherları ? adam vuramıyan adamlar rusher olup oyuncu çıktılar :D başımıza

Yavaş yavaş oynanmaktan kastım bomba kuracakken geç bir köşeye kur trophy sistemi mayını ne bombayla ilgilen ne oyunla bunumu dedim ben ?

Ses dinlersin haritayı açar oyuncuları takip edersin kim nerde ölmüş btmiş kim nerede şuan nereye gidio , biri öldümü açarsın yine he düşman buralarda dersin buna göre ilerlersin

Karşıdaki silencer almamışmı ateşmi etti açarsın mapi bakarsın nerden ateş ediyor .

Benim dikkatli yavaş oyunculuktan kastım budur , yoksa geç bir odaya bekle orda kurma bombayı

He savunma oyuncusuysa takımıyla beraber illa öne çıkan takımın arkasını kollıyacak arkasına sarkan rusher ı temizlicek oyuncuda lazım buda sona kalana kadar arkada kalır

Bu bir takım oyunu sonuçta ama demek değildir sona kaldıgında dahi bombaya gidip kurmasın o zaman bu camperdır .

Bir rusher ın savunmadayken savunma yapıcakken , düşmanın bölgesine geçmesi ve orada düşmana ölünce aaa camper demesi bana göre mantıksız

NE İŞİN VAR ADAMIN BÖLGESİNDE ? ORTAYA KADAR RUSH AT KARŞIDAN HIZLI ÇIKAN OYUNCUNUN ATAKLARINI KES SONRA 2 BOMBA HEDEFİ ARASI DOLAŞ

Bana göre de bu tarz akıllı düşünerek oyunu okuyarak oynıyan oyuncu iyi oyuncudur karambole koşup ezbere 3 tane çıkıştan birine nasılsa burdan gelicek diye , ya baglantının dez avantajından veya avantajından vurulan , vuran oyuncu karambol oyuncudur

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi_41 -- 6 Ağustos 2012; 18:56:57 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.