sağolsunlar optimizasyon sorunları yüzünden sürekli sistemi geliştirdim. |
Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (362. sayfa)
-
-
Warzone'da kastığımız silahlar, operatörler yeni Warzone'a geçmeyecekmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EchoThreeOne -- 19 Ekim 2022; 16:17:39 > -
mantiklisi da bu zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xbox ta Cod Mw2 almıştım ön siparişle sanal kredi kartı ile. Dün kartta limit olmadığı için çekim yapamadı ve mail geldi ödeme kanalını düzelt diye. Aynı kartı yineledim limit açtım hala çekim yapmadı ama biraz önce 42 gb mw2 indirmeye başladı. Nasıl oluyor bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabakdolması -- 19 Ekim 2022; 23:45:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende Aynı sorunu Yaşadım ödeme yöntemini değiştir deyip normal bir kart eklediğinde çekimi yapıyor
Ayrıca oyunun erken erişim sürümünü aldıysan toplamda 71 gb civarı bir dosya indirmeli oyun dosyalarında seçilmeyen eklentiler vardır xboxta oyun eklentilerini kontrol et dediğimde o dosyalarında seçerek indirmeyi devam ettirebilirsin
-
Yeni warzone ile birlikte eskisi komple gidiyor mu ? Yoksa 2 ayrı oyun gibi mi olacak ?
-
Eski warzone'yi unutun, yeni warzone mw2 ile entegreli olacak.
-
Teşekkürler. Oyunu ilk gördüğümde BF 2042 sandım. Warzone'un kalkacak olması üzdü.
-
Teşekkürler dediğini yaptım oldu.
2 farklı oyun olucak ama şu oyunda bulunan rebirth ve fortunes keep haritaları kaldıralacak deniyor. Zaten oyunun asıl kitlesi bu 2 mapte oynuyor zorla geçiş yaptıracaklar gibi :D
-
merhabalar. oyunumda bir problem yokken bir anda başlatıldıktan sonra siyah erkanda kalıyor ve giriş bulunamadı hatası alıyorum. arkadan oyun sesleri gelmeye devam ediyor. silip tekrar yükledim problem aynı. çözümünü bilen veya daha önce başına gelmiş olan biri varsa yardımcı olabilir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu oyunu normal oynuyorum diyen ya kafadan kırıktır yada deli numarası yapıyordur. oyun hilecilerden geçilmiyor. 10 oyununun 9unda hile var.
-
call of duty modern warfare 2 ve warzone 2 yi bekleyen, başlayacak olan arkadaşları call of duty türkiye’ye özel discord ve klan grubumuza bekleriz. bunun dışında oyun ile ilgili haberleri, sohbetleri, güncellemeleri de takip edebilirsiniz.
[http://discord.gg/MDhCkvG discord ]
oyun daha henüz yeni. sıkıntılar olacaktır ilk aylarda. ray tracing bile yok oyunda şuan.
-
Wz2 konusu yok ne zaman indirmeye açılır acep
Warzone 2 çıkışı ile warzone 1 geçici süre kapanacakmış. Tekrar açıldığında sadece caldera haritası olucak :D
-
battlepaas 10 dolar olcakmis cp ile aliyorduk alinca bp tekrar cp verip tekrar aliyorduk 1 kere alinca yetiyordu resmen paranin dibine daha cok vurcaklar
-
cp ile alma kalkmis mi yani?
Çarşamba günü galiba.
https://forum.donanimhaber.com/call-of-duty-warzone-2-0-ana-konu-16-11-2022--154374941
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X